blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 1162

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με τον Ερμή να σταματά να κινείται ανάδρομα, καλό θα είναι να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με τον σύντροφό σου αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, και με ήπιους τόνους προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις μέσα από την συζήτηση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σου σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο, ώστε να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και το Myastro σου κάνει δώρο! Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων μας για να μάθεις τι έρχεται στη ζωή σου μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας! Κάλεσε στο 875 5000 606.Μην χάσεις τον διαγωνισμό του Ilovezen.gr που θα στολίσει τις boho εμφανίσεις σου και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια! Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε μοναδικά κοσμήματα!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Καρκίνε, στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού η ημέρα εκτινάσσει τον δυναμισμό σου στα ύψη. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου πλέον έχει αποκατασταθεί και το μόνο που σου απομένει είναι να καταβάλεις προσπάθειες, για να την διατηρήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου
 
Σαββατοκύριακο έρχεται και εύχομαι να περάσετε όμορφα.
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και όσοι είστε έξω το βράδυ της Παρασκευής ξημερώματα Σαββάτου, θα περάσετε όμορφα με καλή παρέα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Δία στις 00.25’ π.μ. και μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στις 1.10’ π.μ.!
 
Το πρωινό του Σαββάτου ανοίγει με ήρεμες διαθέσεις και με οργανωτικό πνεύμα, αλλά και αρκετές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη δεν σχηματίζει άλλες όψεις από το ζώδιο αυτό.
 
Όλο το εικοσιτετράωρο θα κυλήσει γενικά με ξεκαθαρίσματα, ψυχικά και πρακτικά και αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ευτυχώς, ο Ερμής, επιστρέφει σήμερα τ’ απόγευμα στις 6.00’ μ.μ., στην ορθή του πορεία, από την 1η μοίρα του Ζυγού, επαναφέροντας την τάξη.
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Τις πολύ πρωινές ώρες της Κυριακής, και εν’ όσο η Σελήνη θα είναι κενή πορείας, σχηματίζεται ακριβείας το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 3.08’ π.μ. Κάτι που θα κατανοήσουμε, είναι πως υπάρχουν περιορισμοί που μας εκνευρίζουν, αλλά μας δίνεται παράλληλα η ευκαιρία να ξεδιαλύνουμε το τοπίο που έχουμε εμπρός μας. Καλό είναι όμως, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε αντιπαραθέσεις με τον – την σύντροφό σας, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, που όλα δείχνουν να παίρνουν μια καλύτερη πορεία.
 
Το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης – Κρόνου επίσης, επηρεάζει και τις επαγγελματικές μας συνεργασίες, οπότε καλό είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και εκεί! Το ξεκαθάρισμα καλό είναι να γίνει με καλύτερες επιρροές, άλλη χρονική στιγμή. Αν δεν μπορείτε να τ’ αποφύγετε, έχετε υπ’ όψιν σας, πως πρέπει να είστε ευέλικτοι και έτοιμοι να δεχτείτε οποιονδήποτε περιορισμό, ώστε να μην χάσετε τα κεκτημένα.
 
Η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό
 
Η Κυριακή ανοίγει με ήσυχες επιρροές και ως τις 11.45’ π.μ. η διάθεσή μας θα είναι λίγο πεσμένη. Στις 11.45’ π.μ. όμως, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού, οι επιρροές θ’ αλλάξουν και η διάθεσή μας θ’ ανέβει. Η ημέρα είναι αρκετά καλύτερη από την χθεσινή και μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε την έξοδό μας, την συντροφιά μας και τις δραστηριότητές μας!
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο αυτό, μια όψη συνόδου με τον Ερμή που έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία, σχηματίζεται στις 2.15’ μ.μ., επιφέροντας ηρεμία, αρμονία και καλή επικοινωνία! Οι ώρες αυτές, είναι κατάλληλες για μετακινήσεις, για επαφές και συζητήσεις.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο
 
Παράλληλα, η Σελήνη, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, με ώρα κορύφωσης της όψης 3.45’ μ.μ., που βοηθάει να ξεμπλοκάρουμε τις σχέσεις μας και να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις... Η ισορροπία δείχνει να επανέρχεται και η Κυριακή μας θα κλείσει ευχάριστα και ξεκούραστα!
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό
 
Η βραδιά επίσης είναι κατάλληλη για ν’ απολαύσουμε κάποιας μορφής τέχνη και να την χαρούμε με ευχάριστες επαφές! Ξαφνικά γεγονότα μπορεί επίσης να μας εκπλήξουν όμορφα και επαφές με άτομα που έχουν μια διαφορετική κουλτούρα από εμάς, μπορεί να βρεθούν στον δρόμο μας και ν’ αλλάξουν την πορεία της ζωής μας! Γενικά η όψη αντίθεσης Ήλιου – Ουρανού που μας χαρίζει τα παραπάνω δώρα, κορυφώνεται το πρωί της Δευτέρας, φέρνοντας τον αέρα της αλλαγής και της αναθεώρησης στην ζωή μας!
 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα
 
Παράλληλα, στο ουράνιο στερέωμα, τις πολύ πρωινές ώρες της Δευτέρας, στις 1.20’π.μ., σχηματίζεται μια όψη τριγώνου μεταξύ Δία-Πλούτωνα. Η επιρροή της είναι θετική για οικονομικά θέματα και αποφάσεις που αφορούν οικονομικές ρυθμίσεις.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
 
 
 
 
 
 
 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4669 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 09/10/2015
Ανατολή:
07:31
Δύση:
18:53
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 9 Οκτωβρίου
 • John
  Lennon
  John<br/>Lennon
 • Terry
  Balsamo
  Terry<br/>Balsamo
 • Νίκος
  Χατζηνικολάου
  Νίκος<br/>Χατζηνικολάου
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia