blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 1332

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Καρκίνε, και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρα σου!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα, αν δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε φλερτάρει αδιάκοπα από τον επαγγελματικό σου χώρο, να γνωριστείτε καλύτερα. Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Τα ζώδια το τριήμερο 27- 29 Νοεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
 
Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου
 
Σάββατο σήμερα, 28 Νοεμβρίου, ημέρα Κρόνου, κατάλληλη να προγραμματίσουμε το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί και να δούμε αγαπημένα, ηλικιωμένα άτομα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που είναι κυβερνήτης και από το ζώδιο αυτό προσδίδει στο διήμερο που ακολουθεί ευαισθησίες, δοτικότητα και διάθεση να κινηθούμε σε οικογενειακά πλαίσια.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει από το ζώδιο αυτό, είναι ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 9.35’ π.μ., που ανοίγει το πρωινό μας με καλλιτεχνικές διαθέσεις, με εμπνεύσεις που θα μας οδηγήσουν όλες αυτές τις πρωινές ώρες και χαλαρές στιγμές που θα τις περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη
 
Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, η διάθεσή μας αλλάζει και περνάμε σε πιο δραστήριες ώρες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 1.33’ μ.μ.! Οι ώρες αυτές του μεσημεριού, εκτός από έντονα κινητικές, επιφέρουν και εντάσεις, ειδικά σε σχέσεις που περνάνε δυσκολίες. Καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, καθώς η επιρροή θα έχει διάρκεια μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες...
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Εν’ όψη του τετραγώνου που θα σχηματιστεί μεταξύ Ήλιου – Ποσειδώνα στις 1.50’ π.μ. της Δευτέρας, αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε τα πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ν’ αποσυμπιεστούμε από την επήρρεια της Πανσελήνου! 
 
Η βραδιά μας θα κλείσει με εξόδους και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Τα σινεμά, τα θέατρα και οι μουσικές σκηνές, θα γίνουν πόλος έλξης και θα γεμίσουν από κόσμο, χαρίζοντάς μας όμορφες διεξόδους για το Σαββατόβραδο. 

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό
 
Στις 10.00’ μ.μ., κορυφώνεται η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, όψη που δεν είναι πολύ βοηθητική για τον ψυχισμό μας, αλλά κατάλληλη μαζί με την επόμενη, ένα τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού, στις 2.55’ π.μ. της Κυριακής, για διασκέδαση και ψυχαγωγία.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη
 
Η Κυριακή 29/11ου, ανοίγει με έντονες επιρροές! Από την μια, θα υπάρχει ευχάριστη διάθεση, γενναιοδωρία και άπλετη αγάπη που θα εκφραστεί στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Δία στις 10.05’ π.μ., από την άλλη, σε κάποιες άλλες σχέσεις, η επόμενη όψη, ένα τετράγωνο της Σελήνης μας με την Αφροδίτη, στις 2.45’ μ.μ., μπορεί να επιφέρει υποσυνείδητη καταπίεση σε σχέσεις που έχουν προβλήματα.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Όμως, γενικά η Κυριακή ενώ είναι μια ημέρα διασκέδασης και επαφών, χαρακτηρίζεται από την κύρια όψη του Ήλιου που σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 1.50’ π.μ. της Δευτέρας! Η όψη βέβαια έχει έντονη επιρροή πάνω μας και απαιτεί να μην υπερβάλλουμε στην επικοινωνία μας με το έτερον ήμισυ, αλλά και γενικότερα στις υπόλοιπες σχέσεις μας. Παράλληλα, μας χαρίζει αισιοδοξία, όνειρα που θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, εμπνεύσεις και καλλιτεχνικές διαθέσεις. Οι ενεργειακές θεραπείες, ο διαλογισμός, η προσευχή και η αυτοσυγκέντρωση, μπορούν να παλισιώσουν την ημέρα μας και να μας ανοίξουν δρόμους καθώς θα μας βοηθήσουν να επικεντρωθούμε στις ανάγκες μας.

Η Σελήνη σε κενό πορείας
 
Η Κυριακάτικη βραδιά θα κλείσει με αυτές τις επιρροές και καθώς η Σελήνη θα κινείται από τις 2.45’ μ.μ. σε κενό πορείας, καλό είναι να διπλοτσεκάρουμε τα βραδινά ραντεβού μας, γιατί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένουμε.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! 
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4442 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 28/11/2015
Ανατολή:
07:22
Δύση:
17:03
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 28 Νοεμβρίου
 • Ed
  Harris
  Ed<br/>Harris
 • John
  Galliano
  John<br/>Galliano
 • Μαρία
  Φαραντούρη
  Μαρία<br/>Φαραντούρη
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum sylvia