blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Ημερήσιες Προβλέψεις - Υδροχόος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 332

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

 

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Για να του το ανταποδώσεις, δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με έντονα ερωτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ποιο άτομο από το περιβάλλον σου θα δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν. Τα επιχειρήματα που θα έχεις για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου θα εκτιμηθούν και με το παραπάνω από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Τετάρτη σήμερα, 28 Ιανουαρίου, ημέρα Ερμή, κατάλληλη για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, παρ’ όλο που ο πλανήτης κινείται ανάδρομος, φαινομενικά βέβαια μόνο.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και από το ζώδιο αυτό σχηματίζει ακόμη μια όψη μέσα στο σημερινό εικοσιτετράωρο, ένα τετράγωνο με τον Δία, στις 4.20’ π.μ., ολοκληρώνοντας τον μηνιαίο κύκλο της στο ζώδιο και ανοίγοντας το πρωινό μας με διαθέσεις υπερβολής, που όσο θα κυλάνε οι ώρες θα μειωθούν αισθητά. Όλο το εικοσιτετράωρο γενικά θα είναι ήσυχο και θα κινηθούμε για ν’ ολοκληρώσουμε πρακτικά θέματα και εργασίες ρουτίνας. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για καμία σημαντική κίνηση, για αποφάσεις, νέα ξεκινήματα και σοβαρές συζητήσεις που θέλετε να έχουν αποτελέσματα. Αν βέβαια, εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις, καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί, καθώς δεν ξέρετε πως θα δρομολογηθούν τα δρώμενα…
 
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους
 
Στις 00.35’ π.μ. της 29ης Ιανουαρίου, η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων, προσφέροντάς μας από νωρίτερα ένα άνοιγμα στο επίπεδο της επικοινωνίας.
 
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες
 
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τ’ απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου, πάντως σηματοδοτεί μια διαφορετική χρονική στιγμή, που στην αρχή της πορείας της δείχνει πως θα συναντήσουμε δυσκολίες και αστάθμητους παράγοντες...
 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό
 
Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής, συναντάει σε μια όψη εξαγώνου τον Ουρανό με ώρα ακριβείας της όψης 7.10’ π.μ. Η όψη θα μας φέρει άτομα από το παρελθόν και νέα που έχουν να κάνουν με το χθες, αφήνοντάς μας όμως να περιμένουμε για να φανούν οι εξελίξεις!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη ημέρα!
 
 

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο και οι αστρολογικές προβλέψεις σας από τον Γιώργο Ματσάγγο. 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
4652 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 28/01/2015
Ανατολή:
07:35
Δύση:
17:40
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 28 Ιανουαρίου
 • Elijah
  Wood
  Elijah<br/>Wood
 • Jackson
  Pollock
  Jackson<br/>Pollock
 • Nick
  Carter
  Nick<br/>Carter
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia