blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Εβδομάδα   24/11/14 - 30/11/14    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 17

Οι προβλέψεις σας.

Δωρεάν προσωπική πρόβλεψη Οκτωβρίου με 4 sms

Φίλε Σκορπιέ, διάφορα γεγονότα που αφορούν τον οικογενειακό σου περίγυρο, θα έρθουν στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα σε αναστατώσουν. Η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Κρόνο την Τετάρτη, αναδύει στην επιφάνεια όλα όσα ήταν καλά κρατημένα έως τώρα στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία και χωρίς να πηγαίνεις κόντρα, γιατί εσύ στο τέλος θα είσαι ο ηττημένος. Από την άλλη, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή, πολλές ανακατατάξεις φαίνεται πως θα γίνουν και στα επαγγελματικά σου. Μην εγκαταλείψεις τα σίγουρα για κάτι ουτοπικό, που μπορεί να σου υποσχεθούν άτομα, που δεν γνωρίζεις τόσο καλά και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι. Λειτούργησε με γνώμονα τη λογική και όχι με συναισθηματισμούς και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά, αλλά εσύ πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις. Άλλαξε τακτική, για να μην κουράσεις τον σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι, θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, μην μένεις άπραγος και κλείνεσαι στο καβούκι σου, αλλά δραστηριοποιήσου σε χώρους που θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.Για να μάθεις όλη την αλήθεια για τις σχέσεις σου κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms  και οι αστρολόγοι του Myastro θα στην αποκαλύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Ο Ερμής από την Παρασκευή και μετά στον Τοξότη θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές του και θα σου τα φέρει, όπως τα θέλεις. Μέχρι τότε, κάποιες αναβολές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν και σε λοξοδρομήσουν γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα ψάχνεσαι…

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τα ζώδια και ο έρωτας απο σήμερα μέχρι τέλος Νοεμβρίου

 

 

Η Νίκη Μακρή και αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή 2014

 

Η Πανσέληνος Ιουνίου 2014 και ο Ανάδρομος Ερμής με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 

 
blank
Η αστρολογική συμβουλή για σήμερα.

Η μέρα σε ωθεί σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες, που θα φέρουν κέρδος και οικονομική ανεξαρτησία. Παράλληλα, ενισχύει την ερωτική σου επιθυμία ή οδηγεί σε ξεκαθάρισμα συναισθηματικών εκκρεμοτήτων.

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
blank
 
 
blank
 
 
blank
1113 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 23/11/2014
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 23 Νοεμβρίου
 • Vincent
  Cassel
  Vincent<br/>Cassel
 • Γιώργος
  Κούδας
  Γιώργος<br/>Κούδας
 • Μάικ
  Γαλάκος
  Μάικ<br/>Γαλάκος
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank