blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Εβδομάδα   22/09/14 - 28/09/14    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι ευκαιρίες που θα φέρει αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολλές για το ζώδιό σου και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ζώδιο του Ζυγού, διασφαλίζει τα συμφέροντά σου και σου ανοίγει τον δρόμο να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου με πιο σταθερό τρόπο και βέβαιο, θετικό αποτέλεσμα. Απόλαυσε τώρα αυτά για τα οποία έχεις παλέψει και μην έχεις τύψεις για τίποτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό μέχρι την Κυριακή, απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί μετά θα… κλαις και θα οδύρεσαι! Αν είσαι ακόμη ελεύθερος και δεν έχεις κάποια σχέση, να θυμάσαι πως ο Άρης από τον Τοξότη ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά, το κλίμα είναι ερωτικό. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να το απολαύσεις! Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης, που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις, μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

Αστρολογικές προβλέψεις απο 15 έως 21 Σεπτεμβρίου

Η Νίκη Μακρή και αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή 2014

 

Η Πανσέληνος Ιουνίου 2014 και ο Ανάδρομος Ερμής με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 

 
blank
Η αστρολογική συμβουλή για σήμερα.

Μία παράξενη Κυριακή ξημερώνει και πολλές θα είναι οι αρνητικές σκέψεις που θα παίξουν με το νευρικό σου σύστημα. Μην το βάζεις κάτω, αλλά εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, για να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου και να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο της εβδομάδας με την οικογένεια και τους φίλους σου.

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
blank
 
 
blank
 
 
blank
1231 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 21/09/2014
Ανατολή:
07:15
Δύση:
19:20
Ημέρα της Ειρήνης
myastro
Γεννήθηκαν 21 Σεπτεμβρίου
{
 • Bill
  Murray
  Bill<br/>Murray
 • Leonard
  Cohen
  Leonard<br/>Cohen
 • Stephen
  King
  Stephen<br/>King
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank