blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Εβδομάδα   01/09/14 - 07/09/14    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Τοξότη, για εσένα αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη, καθώς οι αντιξοότητες συνεχίζονται σε βασικούς τομείς της ζωής σου και απαιτούν από εσένα μία σοβαρή ανακατάταξη. Πρέπει όμως να ξεπεράσεις το άγχος και τη νευρικότητα σου, γιατί εκτός από την κακή επίδραση που έχουν στην υγεία σου, μπορεί να γίνουν αφορμή λαθών στην εργασία σου, καθώς σε οδηγούν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους, οι οποίοι ενδεχομένως να διαθέτουν δύναμη και τα μέσα να σε πολεμήσουν. Με την Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά να κινείται στην Παρθένο, οι μέρες σε ευνοούν για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στα οικονομικά σου ή, αν δεν έχεις αυτήν τη δυνατότητα, να προβείς σε νέες διευθετήσεις. Αισθηματικά, θα έχεις κάποιες καλές στιγμές, αλλά θα είναι σύντομες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Τοξότη, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη αυτήν την εβδομάδα, αν αποφασίσεις να μιλάς στο ταίρι σου τα προβλήματα, που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καλλιέργησε το δεσμό σου μέσα από μία πιο φιλική προσέγγιση και θα δεις ότι ο έρωτας, που τόσο σου έχει λείψει, θα ξανακάνει την εμφάνισή του! Μια καινούργια γνωριμία για εσένα, που κάνεις παρέα ακόμα με τη μοναξιά, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με την Σελήνη να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις πιο εύκολα πλέον τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργιες συμφωνίες επίσης ευνοούνται και αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις, για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό… Προσοχή!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Νίκη Μακρή και αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή 2014

 

Η Πανσέληνος Ιουνίου 2014 και ο Ανάδρομος Ερμής με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 

 
blank
Η αστρολογική συμβουλή για σήμερα.

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις ένα πρόγραμμα στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να οργανώσεις τη δουλειά σου. Αν έχεις κάποιες ανησυχητικές ενδείξεις σχετικά με την υγεία σου, μην το αφήσεις στην τύχη, αλλά εμπιστεύσου κάποιον ειδικό!

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
blank
 
 
blank
 
 
blank
2159 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 03/09/2014
Ανατολή:
06:59
Δύση:
19:48
Φοίβος, Φοίβη, Άνθιμος
myastro
Γεννήθηκαν 3 Σεπτεμβρίου
{
 • Jean-Pierre
  Jeunet
  Jean-Pierre<br/>Jeunet
 • Ειρήνη
  Παππά
  Ειρήνη<br/>Παππά
 • Κώστας
  Καραφώτης
  Κώστας<br/>Καραφώτης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank