blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Εβδομάδα   22/09/14 - 28/09/14    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Οι προβλέψεις σας.

Ξεκίνα αυτήν την εβδομάδα δυναμικά, αγαπητέ Τοξότη, προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Με τον Ερμή μέχρι την Κυριακή στο ζώδιο του Ζυγού να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά στις υποθέσεις σου, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση για να το πετύχεις ολοκληρωτικά. Θέματα σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Πρέπει να είσαι αρκετά διπλωματικός, για να μην προκληθούν εντάσεις με τους οικείους σου. Καλό είναι αυτές τις ημέρες να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Ένα ταξίδι… ενδοσκόπησης, θα ρίξει φως στις ανάγκες σου και θα λύσει αρκετές αμφιβολίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και δυσκολίες που περνάς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσετε μία αρκετά ευχάριστη εβδομάδα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός, για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει. Ο Άρης πάντως από το ζώδιό σου, σε ευνοεί για να το πετύχεις. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ερμή να σε ευνοεί μέχρι την Κυριακή, θα έχεις την δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο, για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου, που είναι πολλά.

Αστρολογικές προβλέψεις απο 15 έως 21 Σεπτεμβρίου

Η Νίκη Μακρή και αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή 2014

 

Η Πανσέληνος Ιουνίου 2014 και ο Ανάδρομος Ερμής με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 

 
blank
Η αστρολογική συμβουλή για σήμερα.

Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδο του στο Ζυγό και ο Πλούτωνας, μετά από πολύμηνη ανάδρομη κίνηση, επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω, ευνοώντας επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν αισθητά να προωθήσεις τα συμφέροντα σου. Λίγη προσοχή στις μετακινήσεις σου είναι απαραίτητη…

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
blank
 
 
blank
 
 
blank
5062 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 23/09/2014
Ανατολή:
07:16
Δύση:
19:17
Πολυξένη
myastro
Γεννήθηκαν 23 Σεπτεμβρίου
{
 • Bruce
  Springsteen
  Bruce<br/>Springsteen
 • Julio
  Iglesias
  Julio<br/>Iglesias
 • Κώστας
  Τουρνάς
  Κώστας<br/>Τουρνάς
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank