blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Εβδομάδα   20/10/14 - 26/10/14    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα οι επαγγελματικές και οικογενειακές συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης για το ζώδιο σου. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις. Θα δεχτείς προτάσεις ή θα κάνεις συζητήσεις για αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, την εβδομάδα αυτή τόσο η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Πέμπτη, όσο και η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στο ίδιο ζώδιο, θα επηρεάσουν έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πώς συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτικός και να εκφράζεις με ένταση όλα τα θετικά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπός σου! Όσο για σένα, που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν, για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου.Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για τα ερωτικά μας και ευνοούν την αποκατάσταση σχέσεων! Μάθε τι θα συμβεί! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms, για να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι του Myastro. Δες επίσης τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και πως θα επηρεαστούν τα αισθηματικά σου, όσον αφορά την έκλειψη Ηλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες κι επενδύσεις.

 Η έκλειψη Ηλίου σε μια άκρως σημαντική περίοδο, όσον αφορά γεγονότα και εξελίξεις! Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 31 Οκτωβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Η Νίκη Μακρή και αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή 2014

 

Η Πανσέληνος Ιουνίου 2014 και ο Ανάδρομος Ερμής με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 

 
blank
Η αστρολογική συμβουλή για σήμερα.

Με την Αφροδίτη σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη νωρίς το πρωί, η μέρα είναι καλή για να προωθήσεις με μεγαλύτερη άνεση τα επαγγελματικά σου, να κερδίσεις θετικά σχόλια από προϊσταμένους και ανωτέρους και να προσελκύσεις νέους πελάτες και συνεργασίες, που θα σου αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
blank
 
 
blank
 
 
blank
6507 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 20/10/2014
Ανατολή:
07:41
Δύση:
18:37
Αρτέμιος, Άρτεμις, Γεράσιμος Κεφαλληνίας
myastro
Γεννήθηκαν 20 Οκτωβρίου
 • Arthur
  Rimbaud
  Arthur<br/>Rimbaud
 • Danny
  Boyle
  Danny<br/>Boyle
 • Viggo
  Mortensen
  Viggo<br/>Mortensen
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank