blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ /
 
blank
 Αστρολογικό Ταρώ Απριλίου

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου για όλα τα ζώδια.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου για όλα τα ζώδια.
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 8
blank

Αστρολογικό Ταρώ Απριλίου

Αστρολογικό Ταρώ Απριλίου και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ξυπνάς από το όνειρο και αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα την αλήθεια, χωρίς φόβο και πάθος, όμως με ρεαλισμό και ψυχραιμία! Αυτό τον Απρίλιο, συνειδητοποιείς με απότομο τρόπο ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα, τι είναι αυτό που αξίζει και σε τι πρέπει να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου… Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα εύκολη, όμως θα σε βγάλει σε καλό. Τι προβλέπουν όμως τα Ταρώ για τον φετινό Απρίλιο; Τι πρέπει να προσέξεις; Πού ευνοείσαι και πώς θα εξελιχθούν οι βασικοί τομείς της ζωής σου;

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Η κάρτα Ταρώ του Απριλίου, που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα, είναι ο Κρεμασμένος, που συμβολίζει τον πλανήτη Ποσειδώνα και το ζώδιο των Ιχθύων. Η κάρτα του Κρεμασμένου, υποδηλώνει ότι αυτό το μήνα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τα σφάλματα του παρελθόντος και θα απογοητευτείς από κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν. Η αλήθεια θα έρθει στο φως και θα μπερδέψει λίγο τις καταστάσεις γύρω σου! Η εξαπάτηση, η προδοσία και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα…

Ο έρωτας τον Απρίλιο

Οι σχέσεις των ζωδίων αυτό τον Απρίλιο θα είναι αρκετά μπερδεμένες και χαοτικές! Τη μία στιγμή μπορεί να πιστέψεις με αθωότητα ότι μία σχέση ή γνωριμία μπορεί να έχει καλή πορεία κι εξέλιξη και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις θα αντιληφθείς ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως είχες φανταστεί! Να θυμάσαι πως αυτόν τον Απρίλιο δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα σχέσεων, γιατί θα κρύβουν σημαντικές παγίδες! Φλέρταρε, κάνε τις γνωριμίες σου, αλλά κράτα και μία πισινή, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός! Επιπλέον, ο Απρίλιος δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να επιλυθούν προβλήματα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις! Μην κουβεντιάσεις αυτό το μήνα ποιο θα είναι το μέλλον και η πορεία του δεσμού σου, γιατί οι κουβέντες που θα κάνεις θα πέσουν στο βρόντο και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις!

Η καριέρα και τα οικονομικά τον Απρίλιο

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων, ενώ παράλληλα θα δημιουργούνται και αναστατώσεις από λάθος συνεννοήσεις αλλά και λόγω ασυνέπειας. Μην δώσεις και τόσο μεγάλη σημασία, αν σου τάξουν μια καλή επαγγελματική προοπτική ή μία μεγάλη οικονομική απολαβή, γιατί η αλήθεια θα είναι διαφορετική από αυτή που περιμένεις! Μην βάζεις την υπογραφή σου εύκολα, αν δεν έχεις μελετήσει καλά το συμφωνητικό, ιδιαίτερα αν αφορά οικονομικές συνδιαλλαγές.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται:
Αυτό τον Απρίλιο η εύνοια είναι με το μέρος του Λέοντα, του Ζυγού, του Τοξότη και του Υδροχόου.
 
Τα ζώδια που δυσκολεύονται:
Ο Απρίλιος είναι ένας δύσκολος μήνας για το ζώδιο του Κριού, του Διδύμου, του Καρκίνου, του Αιγόκερου.
 
Μάθε ποια κάρτα Ταρώ σε αντιπροσωπεύει για το μήνα Απρίλιο και διάβασε την μηνιαία πρόβλεψή σου. Κάνε κλικ στο ζώδιό σου.
 
 
Για να έχεις αμέσως μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ για το ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, κάνε κλικ στα ΤΑΡΩ και ρίξε τώρα τις κάρτες. Επίσης, οι ειδικοί του Myastro στα Ταρώ μπορούν να σου δώσουν μια άμεση απάντηση για όποιο θέμα σε απασχολεί, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 14788 ή στέλνοντας τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529. Μίλησε τώρα μαζί τους, για μια προσωπική πρόβλεψη.

Αστρολογικό Ταρώ Απριλίου και προβλέψεις από τη και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

blank

 

 
blank
blank
5037 Χρήστες Online
blank
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum lilika