blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 321

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις. Ενεργειακά κοσμήματα με μοναδικά καλοκαιρινά σχέδια σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου στο ilovezen.gr. Απόκτησέ τα τώρα με έκπτωση 20%!

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με όμορφο τρόπο τα συναισθήματα σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε καινούργιες γνωριμίες με πολλές προοπτικές εξέλιξης. Τί να περιμένεις από την σημερινή ημέρα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για περισσότερες λεπτομέρειες κλείσε τώρα προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες μας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥ – ΛΕΟΝΤΑ
 
Και φτάσαμε στο τέλος του Ιουλίου, με την 2η Πανσέληνό του, που πραγματοποιείται 31 του μήνα, στις 1.42’ μ.μ. και στην 7.55 μοίρα του άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Για το γεωγραφικό χάρτη της χώρας, οι συντεταγμένες της Αθήνας, μας τοποθετούν το αστρολογικό γεγονός, με ωροσκόπο στην 4η μοίρα του Σκορπιού. Η Πανσέληνος αυτή, είναι η λεγόμενη Μπλε Πανσέληνος και συμβαίνει κάθε 2 ή 3 ημερολογιακά έτη. Προκύπτει από τον Σεληνιακό κύκλο, που είναι περίπου κάθε 29 ημέρες. Η ονομασία της βέβαια, μας μεταφέρει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα!
 
Αυτή η δεύτερη Πανσέληνος του Ιουλίου, δεν έχει μόνο την μαγευτική πλευρά της, αλλά και τις δυσκολίες της, κάτι που όλοι κατανοούμε, αφού είμαστε εν μέσω διαπραγματεύσεων και ανακατατάξεων στην χώρα μας. Στο αστρολογικό γεγονός, τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη, μαζί με τον ωροσκόπο, μας δίνουν το πρωταρχικό μήνυμα, σχηματίζοντας ένα Ταυ-τετράγωνο, με έντονη δυναμική, που είναι καθοριστική και μεταρρυθμιστική, με εντάσεις και αντιξοότητες πριν τις αλλαγές…
 
Η συμμετοχή των πλανητών στο φαινόμενο
 
Στην Πανσέληνο επίσης συμμετέχουν, Κρόνος και Δίας σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου, Άρης και Ουρανός σε αποκλίνουσα όψη τετραγώνου και η ανάδρομη Αφροδίτη, που θα σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Δία και στην συνέχεια μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο!
 
Το κοκτέιλ δυναμικό, πυροδοτεί σε προσωπικό επίπεδο, θέματα σχέσεων, δίνοντάς μας την ευκαιρία μέσα από την ορθή αντιμετώπιση των καταστάσεων, να φέρουμε την αλλαγή που ποθούμε! Σχέσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, έρχονται στο παρόν για να λάβουν όσα δεν έχουν λάβει και σχέσεις που ήταν ασταθείς, τώρα μπορεί να περάσουν σ’ ένα καλύτερο αύριο. Όπως και να έχει, μέσα από την πορεία των ημερών, θα κατανοήσουμε συναισθήματα και γεγονότα που έχουν συμβεί, δρομολογώντας την απόδρασή μας από το παρελθόν, που μπορεί να μας κρατάει δέσμιους.
 
Αυτή την χρονική στιγμή, μια νέα σχέση, δεν έχει την δυνατότητα να σταθεί, λόγω των παλαιοτέρων εμπειριών μας, θυμίζοντάς μας μόνο τα θέματα που πρέπει να ξεπεράσουμε στον συναισθηματικό μας τομέα. Χαρείτε λοιπόν τον έρωτα και μην κοιτάτε το αύριο!
 
Παράλληλα, ο αγώνας για την επιβίωση, μας δίνει το απαραίτητο σθένος να παλέψουμε στον επαγγελματικό μας τομέα. Η ευγένεια, και η ανωτερότητα που θα επιδείξουμε, θα γίνει αντιληπτή από τον περίγυρό μας. Οι συγκυρίες δύσκολες, αλλά όχι απίθανες και βέβαια εδώ θα αναμετρηθούμε με τον ίδιο μας τον εαυτό και τις δυνάμεις του.
 
Γενικότερα, το Μπλε Φεγγάρι, φέρνει τις σωστές ισορροπίες στις σχέσεις, αφού απεγκλωβιστούμε από τα φαντάσματα και εικασίες του παρελθόντος, περνώντας σε μια διαφορετική τροχιά, αυτή που το σύμπαν προστάζει! Συγκεντρωθείτε στις πραγματικές επιθυμίες και στους στόχους σας. Ο έρωτας, θα έρθει ή θ’ αποχωρήσει, ανάλογα με το πόσο εναρμονισμένοι είστε με το σύμπαν.
 
Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο
 
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, επηρεάζει ιδιαίτερα, όσους έχουν γεννηθεί στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, 26 Απριλίου μέχρι τις 2 Μαΐου, από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία από την 5η μέχρι την 11η μοίρα των ζωδίων αυτών.
 
Καλή Πανσέληνο σε όλους σας και μην ξεχνάτε, το Μπλε Φεγγάρι είναι εκπληκτικά μαγευτικό στον Ελληνικό ουρανό μας! Απολαύστε το!
 
Τα ζώδια το τριήμερο Παρασκευή 31 Ιουλίου έως Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
5440 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 02/08/2015
Ανατολή:
06:32
Δύση:
20:30
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 2 Αυγούστου
 • Isabel
  Allende
  Isabel<br/>Allende
 • Peter
  O'Toole
  Peter<br/>O'Toole
 • Δήμος
  Μούτσης
  Δήμος<br/>Μούτσης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia