blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 357

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Ιχθύ, η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την σημερινή Πέμπτη με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων ευνοώντας σε. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το εξαιρετικό μενταγιόν φυλαχτό "Ελάφι της Σελήνης" έχει την ιδιότητα να χαρίζει δύναμη σε αυτόν που το φορά! Κάνε το δικό σου τώρα στο ilovezen.gr για να σε προστατέψει από την επιρροή της Πανσελήνου!

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ημέρα θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Αν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Πότε και πού θα συναντήσεις το άτομο που θα αναστατώσει την καρδιά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο και έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου σε ό,τι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Πέμπτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
 
Η σημερινή ημέρα, 26 Νοεμβρίου, χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο του μήνα. Μετά την αλλαγή του εικοσιτετραώρου, στις 00.44’ π.μ. η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο και θα σχηματιστεί η Πανσέληνος του μήνα, στην 3’20’’ των Διδύμων. Το φεγγάρι ολόγιομο, θα φωτίσει τον ουρανό μας και όπως πάντα θα μας εμπνεύσει, θα μας ξεσηκώσει και θα μας κάνει ρομαντικούς! Πίσω όμως από την ομορφιά του, πάντα κρύβεται ένα μήνυμα, που έχει την σημασία του. Ας το αποκρυπτογραφήσουμε…
 
Στην Πανσέληνο αυτή, συμμετέχουν ο Ερμής και ο Κρόνος σε όψη συνόδου με τον Ήλιο και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων. Επίσης ο Δίας, βρίσκεται κοντά στον ωροσκόπο, ο οποίος για τις συντεταγμένες της Αθήνας βρίσκεται στην 13η μοίρα της Παρθένου.
 
Όλοι οι πλανήτες που συμμετέχουν και η Σελήνη βέβαια, βρίσκονται σε μεταβλητά ζώδια. Ο Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο και Ερμή, «καμένος» όμως καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ήλιο, μας μηνύει πως αυτή την στιγμή δεν σκεφτόμαστε ορθά. Απέναντι από τον Ήλιο βέβαια είναι η Σελήνη ενώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι σχηματίζεται ένα ταυ τετράγωνο, άκρως δυναμικό και εντυπωσιακό, δείχνοντάς μας πως όλα είναι ρευστά και μεταβαλλόμενα αλλά μπορούν να γίνουν σταθερά, θετικά και συγκεκριμένα στην πορεία των ημερών, αν η λογική μας είναι σε εγρήγορση!
 
Οι σκέψεις μας, οι ιδέες μας και οι απόψεις μας λοιπόν, αυτή την χρονική στιγμή είναι σε υπερδιέγερση, εμείς ενθουσιώδεις και πανέτοιμοι να κινηθούμε χωρίς να βλέπουμε ξεκάθαρα τις συνέπειες των κινήσεών μας. Όμως, εδώ έρχεται ο δάσκαλος Κρόνος, που μας τονίζει, πως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και όταν βρεθούμε εμπρός από τις επιλογές μας, θα έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε θέματα που δεν είχαμε φανταστεί και υπολογίσει. Μια δεύτερη ματιά λοιπόν σε ό,τι έχουμε εμπρός μας, θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο και να πάρουμε σωστότερες αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία μας.
 
Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Καθώς την ίδια ημέρα επίσης, ο Κρόνος θα βρεθεί σε μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, “που πάντα μας θολώνει τα νερά”, θα μας βοηθήσει να επανεξετάσουμε τις απόψεις, τις ιδέες και τα όνειρά μας και να μας οριοθετήσει σωστότερα ώστε να δούμε ποια έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν. Η όψη αυτή που κορυφώνεται στις 1.35’ μ.μ. της Πέμπτης, θα μας δώσει την ευκαιρία επίσης να δούμε ρεαλιστικά πάλι από την αρχή τα όνειρά μας και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις ώστε ν’ απομακρυνθούμε από την αφελή συμπεριφορά που ίσως ως τώρα επιδείξαμε. Παράλληλα, θ’ απομυθοποιήσουμε καταστάσεις που δεν μας βγάζουν πουθενά, θ’ αλλάξουμε φιλοσοφία, θα γίνουμε πιο ρεαλιστικοί και ακριβείς.
 
Η Πανσέληνος αυτή, θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε σημαντικά θέματα και να δούμε με ωριμότερο τρόπο την συμπεριφορά μας, τις απόψεις μας και τα όνειρά μας.Οι εμπνεύσεις, οι καλλιτεχνικές μας διαθέσεις και η δημιουργική μας διάθεση θα εκφραστούν σε συνδυασμό με το πρακτικό και μεθοδικό πνεύμα που θα έχουμε στην πορεία του επόμενου δεκαπενθήμερου.
 
Αξιοσημείωτο επίσης είναι, πως ο Ήλιος βρίσκεται στην 3η μοίρα των Διδύμων, στην πύλη του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης, μια πύλη μαθητείας, κάτι που μας μηνύει πως η χρονική αυτή στιγμή είναι κατάλληλη να μάθουμε μέσα από τις εμπειρίες μας και να προβλέπουμε καλύτερα τις συνέπειες των κινήσεών μας.
Στον αντίποδα όμως, βρίσκεται η Σελήνη, πάνω στον απλανή YOD PRIOR, που απαιτεί να είμαστε προσεκτικοί με δύσκολες συμπεριφορές του περίγυρού μας. Απαιτείται να κάνουμε προσεκτικούς χειρισμούς χωρίς να χαλάσουμε τις ισορροπίες, εκφράζοντας το δίκιο μας, με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, όπως μας μηνύει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού.
 
Η Αφροδίτη παράλληλα κινείται και εκείνη στο ζώδιο του Ζυγού, μηνύοντάς μας πως πρέπει να κινηθούμε και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις με ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος, καθώς βρίσκεται κοντά στην έξαρση του Κρόνου!
 
Ο Δίας επίσης, κοντά στον ωροσκόπο, μας βοηθάει με την στήριξή του να χτίσουμε το μέλλον μας με τις καλύτερες προδιαγραφές και ν’ ανανεώσουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να χτίσουμε το μέλλον μας.
 
Θετική προδιαγραφή προσδίδει και το μεσουράνημα της Πανσελήνου, που βρίσκεται σε σύνοδο με τον λαμπρότατο απλανή αστέρα Αλντεμπαράν, που χαρίζει την εύνοιά του στις γυναίκες, αλλά φέρνει τιμές και τύχη σε όλους μας.
 
Ποιους επηρεάζει η Πανσέληνος
 
Η Πανσέληνος αυτή ευνοεί τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους και τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Ειδικότερα όμως για τους Διδύμους και τους Τοξότες, όπως και για τους Παρθένους και τους Ιχθείς, απαιτείται να είναι προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, ειδικά μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.
 
Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, είναι ευνοϊκό για μικρές αποδράσεις και ταξίδια αναψυχής, που θα αποσυμφορίσουν όσους είναι αρκετά πιεσμένοι.
 
Εύχομαι το επόμενο δεκαπενθήμερο μέχρι την Ν. Σελήνη, να ολοκληρώσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να μετακινηθείτε όπου και όσο χρειάζεται για να εξελιχθείτε, ώστε να είστε αποφασιστικοί και ν’ αδράξετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν!
 
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4942 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 26/11/2015
Ανατολή:
07:20
Δύση:
17:04
Στέλιος, Στέλλα
myastro
Γεννήθηκαν 26 Νοεμβρίου
 • Eugène
  Ionesco
  Eugène<br/>Ionesco
 • Tina
  Turner
  Tina<br/>Turner
 • Νίκος
  Φώσκολος
  Νίκος<br/>Φώσκολος
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos vivian