blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 469

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν εξαρχής, γιατί με σκέψη και υπομονή μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφο σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις. Είσαι περίεργος να μάθεις πώς θα αναγνωρίσεις το έτερον σου ήμισυ; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση!  Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις φίλε Ιχθύ. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και κυρίως στα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

 
 
Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου

Σαββατοκύριακο έφτασε, 28-29 Μαΐου, ένα Σαββατοκύριακο που θα έχουμε αρκετές δραστηριότητες, κοινωνικές επαφές, ομαδικές συγκεντρώσεις και ομιλίες αλλά παράλληλα θα χαλαρώσουμε ειδικά την Κυριακή, με μικρές αποδράσεις και βόλτες στην φύση!

Η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Άρης στον Σκορπιό

Η Σελήνη το Σάββατο θα κινηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, διευκολύνοντας την επικοινωνία μας, οδηγώντας μας έξω από το σπίτι και φέρνοντάς μας κοντά σε ό,τι αγαπάμε! Βέβαια, καθώς ο Άρης έχει περάσει με την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, όλοι αισθανόμαστε μια σχετική πίεση, που αφορά εσωτερικές ανακατατάξεις που πρέπει να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Καθώς αυτή η επιστροφή του Άρη, στο ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνάει, θα μας φέρει αναμνήσεις από μια δύσκολη χρονική στιγμή του περασμένου καλοκαιριού, καλό είναι να κοιτάξουμε να λύσουμε πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς μας, με γνώμονα την λογική και την παρούσα κατάσταση!

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύες

Την Κυριακή η Σελήνη θα κινηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων και μέσα στην ημέρα θα σχηματίσει αρκετές όψεις τετραγώνου, που δείχνουν πως η ροή της ημέρας μπορεί να μην είναι όπως την επιθυμούμε, αλλά ας μην ξεχνάμε μιλάμε για μια ημέρα που κυβερνάει ο Ήλιος, μια ημέρα που όπως και να έχει, είναι ευνοϊκή!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Η σημαντική όψη που θα μας επηρεάσει το Σαββατοκύριακο, είναι το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα, που σχηματίζεται ακριβείας στις 6.00’ πμ. της Τρίτης! Η επιρροή της όμως είναι ήδη έντονη και μας βοηθάει να εμβαθύνουμε θέματα που μας απασχολούν, όπως και να ψάξουμε κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων!

Επίσης έχετε υπ’ όψιν σας, πως η Αφροδίτη βαδίζει πολύ κοντά στον Ήλιο, κάτι που μας υποδεικνύει πως συναισθηματικά και οικονομικά θέματα αυτή την στιγμή δεν δέχονται πολύ καλές επιρροές.

Εύχομαι σε όλους σας να φορτίσετε τις μπαταρίες σας το Σαββατοκύριακο, να χαλαρώσετε και να παραβρεθείτε στις συγκεντρώσεις που επιθυμείτε.

 Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή
 
blank
loading...
 
 
blank
3383 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 30/05/2016
Ανατολή:
06:08
Δύση:
20:37
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 30 Μαϊου
 • Blake
  Bashoff
  Blake<br/>Bashoff
 • Colm
  Meaney
  Colm<br/>Meaney
 • Πυγμαλίων
  Δαδακαρίδης
  Πυγμαλίων<br/>Δαδακαρίδης
blank
blank