blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 312

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα έχεις μια διάθεση να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις. Το Feng Shui είναι μια πανάρχαια τεχνική της ανατολής η οποία δίνει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας ελέγχοντας και κατευθύνοντας τη ροή της ενέργειας. Αντικείμενα τα οποία μπορούν να συμβάλλουν με την κατάλληλη τοποθέτηση και προσανατολισμό στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου, όπως Βούδες, γούρια και μελωδοί, σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου εδώ

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές. Μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση για να γίνεις περισσότερο θελκτικός… Μάθε πού μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Τρίτη σήμερα, 30 Ιουνίου, ημέρα Άρη. Ο πλανήτης της δράσης, σε ένα ζώδιο που έχει πτώση, στον Καρκίνο, σίγουρα δεν μας βοηθάει πολύ, αλλά ευχόμαστε τα καλύτερα.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και με την αλλαγή του εικοσιτετραώρου, σχηματίζει την πρώτη της όψη από το ζώδιο, ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 00.12’ π.μ. Η όψη αυτή της Σελήνης, μαζί με όλο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, μας μηνύει πως πρέπει να παραμείνουμε στάσιμοι και σταθεροί στις απόψεις μας, χωρίς να πάρουμε αποφάσεις μια τέτοια στιγμή που υπάρχουν ασάφειες αλλά και παραπλανήσεις.
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία
 
Μια σημαντική όψη στο ουράνιο στερέωμα λαμβάνει χώρα στις 10.33’ π.μ., η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, ευνοϊκή όψη για τα προσωπικά μας θέματα, αλλά και για τα οικονομικά. Όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο, στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα από την 17η-24η μοίρα, ας περιμένουν θετικές εξελίξεις στην ζωή τους!
 
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή
 
Το πρωινό μας ανοίγει επίσης, με μια όψη αντίθεσης της Σελήνης με τον Ερμή, που θα κορυφωθεί στις 1.20’ μ.μ., με την επικοινωνιακή της διάθεση κάτω από την οποία μπορεί να πάρουμε πολύ σημαντικές πληροφορίες, για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για την πολιτική ζωή της χώρας, η όψη αυτή είναι επιβοηθητική ώστε να καταλήξουμε σε αποφάσεις, μετά την διεξοδική έρευνα των θεμάτων που απασχολούν την χώρα.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, την Αφροδίτη και Δία
 
Η βραδιά παρ’ όλες τις αντίξοες καταστάσεις, θα καταλήξει πολύ καλά! Η Σελήνη σχηματίζοντας τρεις όψεις σχεδόν παράλληλα, ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στις 7.00’μ.μ., και δύο τρίγωνα με την Αφροδίτη στις 8.45’ μ.μ. και ένα με τον Δία στις 9.20’ μ.μ., μας αναπτερώνει το ηθικό, ανεβάζει την διάθεση, μας δίνει αισιοδοξία, χαρά και τάσεις διασκέδασης.
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Προφανέστατα θα υπάρξει και κάποια εξέλιξη σε άλλο επίπεδο, καθώς όλα δείχνουν ν’ αλλάζουν πορεία, αν και ο Ήλιος μας τείνει να σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, που θα είναι ακριβείας στις 1 Ιουλίου και ώρα 11.45’ μ.μ., κάτι το οποίο δείχνει πως θα υπάρξουν ασάφειες και εφιστά την προσοχή μας σε επαγγελματικό-οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και να έχετε την σωστή δόση υπομονής και ψυχραιμίας την δεδομένη στιγμή!

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
1002 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 30/06/2015
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:48
Απόστολος, Αποστολία
myastro
Γεννήθηκαν 30 Ιουνίου
 • Michael
  Phelps
  Michael<br/>Phelps
 • Mike
  Tyson
  Mike<br/>Tyson
 • Λίνα
  Νικολακοπούλου
  Λίνα<br/>Νικολακοπούλου
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos vivian