blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 358

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αξιοποίησε την ενέργεια που σου στέλνει η θετική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιό σου, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα χρειάζονται λίγη προσοχή. Ενδεχομένως να δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, γιατί την έχεις παραμελήσει. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους, που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! 1+1 δώρο στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο!Για προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία, για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου, για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και οι εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.

Το αστροβαρόμετρο της Δευτέρας από τη Ματίνα Φατούρου
 
Δευτέρα σήμερα, 2 Μαρτίου, ημέρα Σελήνης, κατάλληλη ν’ ασχοληθούμε με θέματα των παιδιών μας και οικογενειακά θέματα. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα στις 1.35’ π.μ., χρωματίζοντας τα δυο επόμενα εικοσιτετράωρα, με φως, λάμψη και χαρά!
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο αυτό, ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στις 11.10’ π.μ., ανοίγει το πρωινό μας με τάσεις οργανωτικές σε θέματα που απαιτούν λύσεις και αλλαγές, ειδικότερα όμως σε χρηματοοικονομικά, κληρονομικά και νομικά θέματα.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη
 
Η ημέρα μας γενικά θα είναι δραστήρια, καθώς η επόμενη όψη της Σελήνης, ένα τρίγωνο με τον Άρη στις 5.50’ μ.μ., θα μας δώσει όλη την ενέργεια και την μαχητικότητα που χρειαζόμαστε, για να κινηθούμε προς πάσα κατεύθυνση, προωθώντας τις επιθυμίες και τους στόχους μας.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη
 
Από τις απογευματινές ώρες, όλα θα χαλαρώσουν και η βραδιά μας θα κλείσει πολύ ευχάριστα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη στις 2.35’ π.μ. της 3ης Μαρτίου, κάτι βέβαια που προμηνύει πως οι ώρες θα είναι κοινωνικές, ευχάριστες και πολύ ερωτικές...
 
Ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον Δία
 
Παράλληλα στο ουράνιο στερέωμα, ο Ουρανός τείνει να σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία, ωθώντας μας σε ευχάριστες αλλαγές που σκοπό έχουν να διορθώσουμε ό,τι δεν αρμόζει στα δεδομένα μας, καθώς ανοίγει το κουτί της Πανδώρας! Κινήσεις που τώρα μπορεί να θεωρηθούν ανατρεπτικές, μας δείχνουν τον δρόμο της εξέλιξης και την μετέπειτα πορεία που στηρίζεται σε μια βάση νέων δεδομένων!
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία
 
Παράλληλα, η Αφροδίτη τείνει να σχηματίσει δυο ευνοϊκές όψεις, μια σύνοδο με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Δία, στις 4 του μήνα, μηνύοντας πως όλα μπορεί να συμβούν, στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά μας, που θα βελτιώσουν την διάθεσή μας και βέβαια τις καρδιές μας!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια δημιουργική εβδομάδα!
 
Νέα υπηρεσία από το myastro.gr!  Μας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη! Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του myastro που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού!

Τα ζώδια 2 έως 8 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015. 

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
999 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 02/03/2015
Ανατολή:
06:58
Δύση:
18:16
Ευθαλία, Θάλεια
myastro
Γεννήθηκαν 2 Μαρτίου
 • Daniel
  Craig
  Daniel<br/>Craig
 • Jon
  Bon Jovi
  Jon<br/>Bon Jovi
 • Kurt
  Weill
  Kurt<br/>Weill
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos souzana