blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 896

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε αρκετά θέματα, που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα άστρα οξύνουν σήμερα τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, με αποτέλεσμα, αν δεν ηρεμήσεις, να προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί. Σκέψου πρώτα αν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου και μετά πράξε αναλόγως. Εσύ που σε συντροφεύει η μοναξιά και δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι… από το να έχεις δίπλα σου κάποιον που δεν σε κάνει ευτυχισμένο. Τι πρόβλημα θα προκύψει σε μία σημαντική για σένα σχέση; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Μην χάσεις τον διαγωνισμό του Ilovezen.gr που θα στολίσει τις boho εμφανίσεις σου και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια! Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε μοναδικά κοσμήματα!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Βάλε σε πρόγραμμα τις προτεραιότητές σου και μην χάνεσαι στην προσπάθεια να τα κάνεις όλα μαζί. Αν νιώθεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου, τώρα που η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Στα οικονομικά μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
 Ν. ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 19η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟY
 
Η Ν. Σελήνη στην 19η μοίρα του Ζυγού, σχηματίζεται τα χαράματα της 13ης Οκτωβρίου και για την ακρίβεια στις 3.05’ π.μ.
Όπως κάθε χρόνο, η Ν. Σελήνη στον Ζυγό, δίνει μια ευκαιρία να τεστάρουμε και να επαναφέρουμε την αρμονία σε προσωπικές, οικογενειακές, φιλικές σχέσεις και συνεργασίες.
 
Φέτος, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 17/9ου μέχρι τις 10/10ου, επανεξετάσαμε την συμπεριφορά μας, τόσο εμείς όσο και οι άλλοι και επανερχόμαστε δριμύτεροι. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, ώσπου να επανέλθει ο Ερμής στην ίδια μοίρα, απ’ όπου ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, θα διορθώσουμε ό,τι δεν είναι όπως εμείς το επιθυμούμε!
 
Σ’ αυτή την Ν. Σελήνη, συμμετέχουν, ο Ερμής, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας. Ο ωροσκόπος, σε ένα ζώδιο της φωτιάς, στην 24η μοίρα του Λέοντα, σε εξάγωνο με τα φώτα, μια ευνοϊκή συγκυρία, μας μηνύει πως οι αλλαγές, θα είναι σταθερές και με θετικές συνέπειες.
 
Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε, πως η Ν. Σελήνη, δείχνει την προσπάθειά μας θα ξεφύγουμε από κατεστημένα και συνήθειες και οι προσπάθειές μας θα είναι επίμονες για να επιτύχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας.
 
Επηρεάζονται άμεσα, όσοι έχουν Ήλιο κοντά στην 19η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Κριοί γεννημένοι από 5-13/4ου, Καρκίνοι γεννημένοι από 8-16/7ου, Ζυγοί γεννημένοι από 10-18/10ου και Αιγόκεροι γεννημένοι από 7-15/1ου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες σε γενέθλιο και προοδευτικό ωροσκόπιο κοντά στην 19η μοίρα.
 
Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη, βρίσκονται σε μια όψη ταυ τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που δείχνει πως όλα θα τρέξουν, καθώς θα υπάρχει έντονο το παρορμητικό στοιχείο και οι στόχοι μας μαζί με τις επιθυμίες μας θα εκφραστούν γρήγορα και δυναμικά.
 
Οι συνέπειες θα φανούν στο εγγύς μέλλον και η αρμονία, κύριο μέλημα του Ζυγού, θα επέλθει μέσα από συζητήσεις, επανεξετάσεις και αντιπαραθέσεις. Βέβαια, στην αρχή δεν θα έχουμε την δυνατότητα να διαχειριστούμε όλα αυτά, αλλά στην πορεία των ημερών, όλα θα εξισορροπηθούν και θα λάβουμε όσα μας ανήκουν με δίκαιο τρόπο, θα σταθούμε ισάξια μπροστά στους άλλους και θα νιώσουμε πως όλα παίρνουν τον σωστό δρόμο!
 
Η Νέα αυτή Σελήνη, μας περνάει σε ένα επόμενο στάδιο ωριμότητας και μας μηνύει πως πρέπει να δούμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι, αλλά και να το εκφράσουμε σε σχέσεις και συνεργασίες. Κανείς δεν θα βγει χαμένος από την συγκυρία αυτή, αλλά αντιθέτως, οι αλλαγές που θα συμβούν θα είναι καθοριστικές και οι επιλογές ανάλογες των αναγκών μας.
 
Δράστε όπου απαιτείται, αλλά έχετε υπ’ όψιν σας, πως δεν είναι ανάγκη να κάνετε τομές εκεί που τα πράγματα μπορούν να βρούνε λύσεις. Ανανεώστε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας και εξελιχθείτε μέσα από αυτές. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με οργανωτικό πνεύμα. Αν χρειαστεί ν’ αποχωρήσετε από σχέσεις και συνεργασίες, να γίνει με συνείδηση και γνώση πως δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή και αναθεώρηση.
 
Οι ημέρες που έρχονται, είναι πάντως πολύ ευνοϊκές για νέες σχέσεις και συνεργασίες, για να πάρουμε τα ηνία του εαυτού μας στα χέρια μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βοηθήσουν να πετάξουμε συνήθειες και κατεστημένα και να δρομολογήσουμε την πορεία μας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο και ανανεωτικό δεκαπενθήμερο!
 
 
 
 
 
 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4571 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 13/10/2015
Ανατολή:
07:34
Δύση:
18:47
Χρυσή
myastro
Γεννήθηκαν 13 Οκτωβρίου
 • Αντώνης
  Καφετζόπουλος
  Αντώνης<br/>Καφετζόπουλος
 • Νάνα
  Μούσχουρη
  Νάνα<br/>Μούσχουρη
 • Πύρρος
  Δήμας
  Πύρρος<br/>Δήμας
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum sylvia