blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Ημερήσιες Προβλέψεις - Λέων

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 178

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Λέοντα, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας σου. Με αρκετό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με το πλανητικό σκηνικό της ημέρας να επηρεάζει έντονα την αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέοντα, πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα δεχτείτε προσκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, για ένα ρομαντικό βράδυ. Απολαύστε το! Happy day! Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων του Myastro.gr για όποιο θέμα σε απασχολεί μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας. Κάλεσε στο 875 5000 606.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν την εργασία σου και έχουν άμεση σχέση με τους συναδέλφους σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

Το αστροβαρόμετρο της Κυριακής από τη Ματίνα Φατούρου 

Κυριακή σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, ημέρα Ήλιου, αρμονική και ευχάριστη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας στην ημέρα μας διάθεση να περάσουμε όμορφα με τ’ αγαπημένα και οικεία μας άτομα.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα
 
Το πρωινό μας ανοίγει με διάθεση να χαρούμε την ημέρα μας και να ζήσουμε τρυφερές στιγμές καθώς ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στις 10.50’ π.μ.
 
Στην συνέχεια, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στις 12.40’ μ.μ., θα αισθανθούμε πως θέλουμε να βγούμε έξω, να κινηθούμε, ν’ απολαύσουμε ό,τι μας ικανοποιεί και βέβαια οι ώρες αυτές μας ωθούν να κάνουμε κάτι διαφορετικό το οποίο θα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη
 
Το μεσημέρι αλλά και τ’ απόγευμά μας θα είναι πολύ ευχάριστες ώρες καθώς η Σελήνη θα βρεθεί σε μια όψη τριγώνου με τον Άρη στις 3.35’ μ.μ., ωθώντας μας σε συνευρέσεις που μας αγγίζουν, που μας ικανοποιούν και μας καλύπτουν συναισθηματικά και βέβαια ερωτικά... Η διάθεσή μας θα είναι χαλαρή και πολύ πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε στον χώρο μας ή σε οικείο χώρο τις βραδινές ώρες, με παρέα που μπορούμε ν’ απολαύσουμε κάποια ταινία ή την αγαπημένη μας μουσική!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ KAI ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
6693 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 01/02/2015
Ανατολή:
07:32
Δύση:
17:44
Τρύφωνας
myastro
Γεννήθηκαν 1 Φεβρουαρίου
 • Lisa
  Marie Presley
  Lisa<br/>Marie Presley
 • Ελεωνόρα
  Ζουγανέλη
  Ελεωνόρα<br/>Ζουγανέλη
 • Κατερίνα
  Θάνου
  Κατερίνα<br/>Θάνου
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia