blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Ημερήσιες Προβλέψεις - Λέων

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 457

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα βάλε σχέδια για το μέλλον καθώς έχεις όλους τους θετικούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η Σελήνη από τον Ταύρο μέχρι το απόγευμα, σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί. Διάβασε ακόμη τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, φρόντισε να είσαι, αλλά και να φαίνεσαι διαθέσιμος. Έτσι, όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου. Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ σήμερα και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω για να τα φτιάξεις το κατάλληλο πρόγραμμα και να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους.

 
 
Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου

Σαββατοκύριακο έφτασε, 7-8 Μαίου, ένα Σαββατοκύριακο ευχάριστο και επικοινωνιακό, με ανεξάντλητες στιγμές απόλαυσης και πολλές επαφές. Το πρωινό του Σαββάτου ανοίγει με χαλαρότητα και διάθεση να χαρούμε την ημέρα μας και καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου μετά την Νέα Σελήνη του Μήνα που σχηματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, όλα είναι ακόμη υπό ανάλυση, σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις. Μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, όλα θα κυλήσουν ήσυχα και στις 7.34’ μμ, ο δορυφόρος της Γης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, για ένα ευχάριστο και επικοινωνικακό Σαββατόβραδο, με πολλές επαφές και μετακινήσεις για διασκέδαση.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη

Το βράδυ αυτό είναι κατάλληλο για να βρεθούμε με άτομα που έχουμε χαθεί λόγω συνθηκών, για να παρακολουθήσουμε κάποιας μορφής τέχνη, για να ψυχαγωγηθούμε και ν’ ανταλλάξουμε τα νέα των ημερών με τους αγαπημένους μας. Για όσους κλείσουν αργά την βραδιά τους, η ερωτική διάθεση θ’ ανέβει σταδιακά και σίγουρα θα περάσουν όμορφα με το ταίρι τους. Προσέξτε μόνο λίγο την οδήγηση και την επιστροφή σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Άρη στις 5.35’ πμ. της Κυριακής.

Η γιορτή της Μητέρας την Κυριακή είναι μια καλή αφορμή να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας στο πρόσωπο που μας έφερε στον κόσμο, μια γιορτή που καθιερώθηκε στις 9 Μαίου του 1914! Γενικότερα η Κυριακή θα είναι μια πολύ ευχάριστη ημέρα, με αρμονική ροή και πολλές επαφές, με μετακινήσεις προς τέρψιν και όμορφες συντροφιές.

Όλο το Σαββατοκύριακο θα έχει έντονη την επιρροή του τριγώνου Ήλιου – Πλούτωνα, που θα μας χαρίσει ενέργεια και γενικότερα πάθος και επιμονή για να διεκδικήσουμε ό,τι αγαπάμε!

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 
blank
 
blank
 
 
blank
2195 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 07/05/2016
Ανατολή:
06:24
Δύση:
20:18
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 7 Μαϊου
 • Anne
  Dudley
  Anne<br/>Dudley
 • Eva
  Perón
  Eva<br/>Perón
 • Χάρρυ
  Κλυνν
  Χάρρυ<br/>Κλυνν
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank