blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Ημερήσιες Προβλέψεις - Σκορπιός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 429

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Φίλε Σκορπιέ, αρχίζεις σιγά-σιγά να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Αυτό θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Σκορπιέ, στη σχέση σου τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλές ευθύνες που πρέπει να φροντίσεις να είσαι συνεπής. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και θα καταφέρεις να τα καλύψεις αποτελεσματικά.

 
 
Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά, με υγεία, ψυχική και σωματική! Τετάρτη σήμερα, 4 Μαίου, η πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τις αργίες ξεκινάει με δημιουργική διάθεση και την Σελήνη να έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού από τις βραδινές ώρες της 3ης Μαίου. Μια Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μας ωθεί πάντα σε δυναμικά ξεκινήματα, έχοντας υψηλά ενεργειακά επίπεδα για ν’ ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας ασχολίες. Η Αφροδίτη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου από το Μ. Σάββατο, χαρίζοντάς μας μικρές και μεγάλες απολαύσεις που ικανοποιούν τις διαθέσεις μας.  Ο Ερμής κινείται ανάδρομος προξενώντας προβλήματα στην επικοινωνία μας, αλλά και καθυστερήσεις σε σημαντικά θέματα. Φέρνει όμως παλιές σχέσεις στο προσκήνιο, που αναζητούν μια καλύτερη πορεία.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο αυτό, είναι ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στις 7.40’ πμ, που ουσιαστικά ανοίγει το πρωινό μας, βοηθώντας μας να επιστρέψουμε στις εργασίες μας και να ξαναπιάσουμε ό,τι έχει απομείνει στην μέση. Το πρωινό διαφαίνεται πολύ δημιουργικό, με πολύ δράση και αρκετές ασχολίες.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο
 
Γενικότερα όλη η ημέρα θα έχει καλές ισορροπίες και εμείς θα περάσουμε με οργανωτικό πνεύμα στην εναλλαγή αυτή, προγραμματίζοντας τις δουλειές μας, καθώς η Σελήνη θα τείνει να σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 8.35’ μμ.
 
Βέβαια, καθώς η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει μια δευτερεύουσα όψη με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, θα υπάρξουν δυσκολίες στην πραγμάτωση στόχων και επιθυμιών που απαιτούν προσπάθεια για να επιτευχθεί η αρμονία. Καλλιτεχνικά θέματα και ασχολίες μπορεί όμως να μας δώσουν μια καλή διέξοδο.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα
 
Η βραδιά θα είναι περίεργη, καθώς στη συνέχεια ο δορυφόρος της Γης θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον μακρινό Πλούτωνα, στις 00.12’ π.μ της 5ης Μαίου, κλείνοντας την πρώτη εργάσιμη ημέρα του Μαίου με αναπολήσεις και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε.
 
Ο Δίας παράλληλα, ετοιμάζεται να σταματήσει την ανάδρομη πορεία του και να πάρει την ορθόδρομη, βάζοντας σε τάξη κάποια πράγματα και φέρνοντας πάλι ευκαιρίες και νέα δεδομένα, στον επαγγελματικό και προσωπικό μας τομέα.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια εύκολη προσαρμογή! 

Πάρε τώρα την καθημερινή πρόβλεψη δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 
blank
 
blank
 
 
blank
4705 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 04/05/2016
Ανατολή:
06:27
Δύση:
20:15
Πελαγία
myastro
Γεννήθηκαν 4 Μαϊου
 • Audrey
  Hepburn
  Audrey<br/>Hepburn
 • Emily
  Perkins
  Emily<br/>Perkins
 • Pia
  Zadora
  Pia<br/>Zadora
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank