blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Ημερήσιες Προβλέψεις - Σκορπιός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 433

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Σκορπιέ, στον ερωτικό σου τομέα οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και θα δημιουργηθεί μια απομάκρυνση με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον. Τι πρέπει να προσέξεις στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, οι συνεργασίες δεν ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους.

 
 
Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου

Τρίτη σήμερα, 24 Μαΐου, ημέρα Άρη και ο πλανήτης της δράσης κινείται σε ανάδρομη πορεία, καθυστερώντας και αναστέλλοντας τις εξελίξεις.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 8.35’ πμ, στρέφοντας την προσοχή μας στον εργασιακό τομέα, σε πρακτικά θέματα και ασχολίες.

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της ημέρας, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων στις 12.45’ μμ. Ο Ερμής έχει πάρει την ορθόδρομη πορεία του, αλλά κινείται αργά, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αναστέλλοντας ακόμη την πορεία σημαντικών θεμάτων, αποφάσεων και λύσεων, ενώ παράλληλα, το συγκλίνων τετράγωνο μεταξύ ανάδρομου Κρόνου και Δία, μπλοκάρει ακόμη κάποια θέματα, μέχρι τ’ απόγευμα της Πέμπτης!

Σήμερα η ημέρα γενικά θα κυλήσει ήρεμα και χαλαρά και καλό είναι να μην πιέσουμε καταστάσεις που αυτή την στιγμή δεν μπορούν να πάρουν την πορεία που επιθυμούμε, αλλά καλό είναι να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας και γενικότερα ό,τι μας απασχολεί.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Μέσα στην σημερινή ημέρα η Σελήνη δεν θα σχηματίσει όψεις. Η πρώτη όψη που σχηματίζει από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί της Τετάρτης. Η βραδιά θα κλείσει με ευχάριστη διάθεση και ήπιους τόνους και μπορούμε να την πλαισιώσουμε με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, αλλά και ενεργειακές θεραπείες.

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια ευχάριστη ημέρα και μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά!

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 
blank
 
blank
 
 
blank
5193 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 24/05/2016
Ανατολή:
06:11
Δύση:
20:33
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 24 Μαϊου
 • Alfred
  Molina
  Alfred<br/>Molina
 • Bob
  Dylan
  Bob<br/>Dylan
 • Garett
  Maggart
  Garett<br/>Maggart
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank