blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Ημερήσιες Προβλέψεις - Σκορπιός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 336

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Κάνε δικό σου ένα φυλαχτό που έχει φτιαχτεί για να χαρίζει τύχη, πλούτο, αγάπη ή ελπίδα. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και τις μαγικές ιδιότητες που επιθυμείς εδώ

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μίλησε για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βρες όλη σου την αισιοδοξία και κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα. Θέλεις να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτήν την μέρα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από νέες προτάσεις.

Το αστροβαρόμετρο του τριημέρου από τη Ματίνα Φατούρου 

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο
 
Μετά την Πανσέληνο και την δύσκολη χθεσινή ημέρα, η διάθεση αλλάζει σταδιακά. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και το πρωινό μας ανοίγει με προγραμματισμό και δημιουργικές διαδικασίες, καθώς ο δορυφόρος της Γης τείνει να σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο, που θα είναι ακριβείας στις 1.35’ μ.μ. Γενικότερα μέχρι το μεσημέρι θα νιώσουμε πως όλα μπορούν να βρουν την λύση τους και θα κινηθούμε στην καθημερινότητά μας με ηρεμία και σωστή διαχείριση του χρόνου μας.
 
Η Σελήνη σε κενό πορείας
 
Από τις 1.35’ μ.μ., η Σελήνη περνάει σε κενό πορείας, μέχρι τις 3.20’ μ.μ. Την ώρα αυτή, ο δορυφόρος της Γης θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου, για το διήμερο ταξίδι της στο ζώδιο, που θα κινηθεί όλο το Σαββατοκύριακο, ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από όλα τ’ άλλα…
 
Όλη την υπόλοιπη ημέρα της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου, ο δορυφόρος της Γης θα κινηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, σ’ ένα ζώδιο κοινωνικό, που σχετίζεται με την πολιτική και την κοινωνία, χωρίς να σχηματίσει όψεις.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει από το ζώδιο αυτό, είναι ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 1.15’ π.μ. της Κυριακής. Η όψη θα μας επηρεάσει αποβραδίς, δίνοντας ίσως κάποιες απαντήσεις στα θέματα που μας απασχολούν, αν και βέβαια το τοπίο είναι ασαφές.
 
Η Σελήνη σε αντίθεση με Δία, τρίγωνο με Ερμή και αντίθεση με Αφροδίτη
 
Παράλληλα, μέσα στην νύχτα, ο δορυφόρος της Γης θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Δία, στις 4.35’ π.μ. που θα φέρει κάποιες τάσεις υπερβολής, σε όσους ξενυχτήσουν. Το πρωινό της Κυριακής, ανοίγει με μια όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Ερμή, στις 7.15’ π.μ. ενώ παράλληλα καθώς η Σελήνη κινείται γρήγορα, θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη, στις 7.30’ π.μ., που ίσως να κάνει εύθραστη την ψυχολογία μας, καθώς οι αλλαγές είναι μεγάλες και η διάθεση μεταβαλλόμενη.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Τ’ αποτελέσματα της Κυριακής βέβαια θα περιέχουν περιορισμούς, που θα νιώσουμε έντονα πως μας αγγίζουν, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, όψη που κορυφώνεται στις 3.30’ μ.μ. Η αίσθηση αυτή, θα μας ακολουθήσει μέχρι τις 5.25’ μ.μ., που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων.
 
Γενικότερα το Σαββατοκύριακο για όσους έχουν μια πιο ανοιχτή ματιά στο μέλλον, θα είναι ένα ευχάριστο και κοινωνικό διήμερο, με πολλές επαφές και ευχάριστες δραστηριότητες.
 
Η όψη που βέβαια ίσως μας σώσει όλους από πεσιμιστικές διαθέσεις, είναι το τρίγωνο που σχημάτισε ο Δίας με τον Ουρανό, κάτι που δείχνει πως υπάρχει ένα χέρι βοηθείας! Έχετε βέβαια υπ’ όψιν σας, πως καραδοκεί μια δύσκολη όψη του Ήλιου, η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα, που δυστυχώς φέρνει αλλαγές και αναγκαστικές προσαρμογές.
 
Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να είστε σίγουροι πως αν και είμαστε σε πολύ δύσκολη και μεταβατική περίοδο, όλα θα στρώσουν στην πορεία των ημερών, με τις καλύτερες προδιαγραφές! 
 

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
2225 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 03/07/2015
Ανατολή:
06:10
Δύση:
20:47
Υάκινθος, Ζουμπουλία
myastro
Γεννήθηκαν 3 Ιουλίου
 • Franz
  Kafka
  Franz<br/>Kafka
 • Tom
  Cruise
  Tom<br/>Cruise
 • Tom
  Stoppard
  Tom<br/>Stoppard
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
trapoula katina mellontologos