blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Ημερήσιες Προβλέψεις - Σκορπιός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 402

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Σκορπιέ, η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, περιόρισε τις επαφές και τις κουβέντες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσετε και για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σύντροφο μην απογοητεύεσαι, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, θα μπορέσεις να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που σε γοητεύει. Πότε και πού θα συναντήσεις το άτομο που θα αναστατώσει την καρδιά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα όπως τα θες, αρκεί να έχεις σκεφτεί καλά τα μελλοντικά σου βήματα. Περιόρισε όσο το δυνατόν τις αρμοδιότητές σου σε ατομική και όχι ομαδική δουλειά. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος, για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις, αλλά αν δεν είσαι συνετός θα ξεφύγεις ακόμη μία φορά.

 
 
 
  Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου
 
Σαββατοκύριακο εμπρός μας, 6 και 7 Φεβρουαρίου, ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο από τα άλλα, καθώς ο έρωτας πρωτοστατεί και τα συναισθηματικά θέματα, τραβούν όλη μας την προσοχή!
 
Σήμερα λοιπόν Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη άρχισε τις πρώτες πρωινές ώρες τις όψεις της από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τους μακρινούς πλανήτες και βέβαια με τον Άρη, που μέρες την περιμένει…
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και η συμμετοχή της Σελήνης
 
Στις 3.05’ π.μ., τα χαράματα του Σαββάτου, βρίσκεται σε μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, που από το βράδυ της Παρασκευής, η όψη εκφράζεται έντονα, χαρίζοντας πάθος στην βραδιά, αισθησιακές στιγμές και διάθεση να ξενυχτήσουμε, με όσα συνεπάγονται… Η Σελήνη παράλληλα, από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται και αυτή να σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα αλλά και με την Αφροδίτη, το πρωί του Σαββάτου, στις 8.00’ π.μ. και στις 8.30’ π.μ. αντίστοιχα, επιτείνοντας την διάθεση, αλλά και επισφραγίζοντας όσα συνέβησαν την νύχτα.
 
Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι καταλυτικό και θα μας περάσει σε μια άλλη διάσταση, που οι σοβαρές σχέσεις δείχνουν τις προοπτικές τους. Όσοι ειδικά έχουν γερές και σταθερές βάσεις, θα βιώσουν τον έρωτα ξανά από την αρχή και θ’ ανανεώσουν ό,τι έχει αρχίσει να τελματώνεται λόγω της καθημερινότητας και της ρουτίνας.  Ανούσιες και ασήμαντες σχέσεις, που μπορεί να είχαν γίνει συνήθεια, αλλά δεν είχαν σταθερές βάσεις, θα σπάσουν και δεν θα επιστρέψουν πάλι στο προσκήνιο!
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία
 
Τ’ απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία της όψη από το ζώδιο του Αιγόκερω, ένα τρίγωνο με τον Δία, στις 5.50’ μ.μ. Στη συνέχεια, θα κινηθεί σε κενό πορείας, μέχρι το πρωί της Κυριακής, που στις 8.00’ π.μ. εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου.
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό
 
Όμως, το απόγευμα του Σαββάτου, που δείχνει να είναι πολύ κοινωνικό και με ευχάριστη διάθεση, ενόσω η Σελήνη θα είναι κενή πορείας, ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ουρανό, σε μια όψη εξαγώνου στις 6.35’ μ.μ., έχοντας όμως δώσει από νωρίτερα το έναυσμα να ξεκινήσουν διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και ευκαιρίες που δεν τις περιμένουμε! Κοινωνικές εκδηλώσεις κάτω από αυτή την όψη που θα πραγματοποιηθούν, θα έχουν αίσια έκβαση. Νέες κοινωνικές σχέσεις που θα γίνουν τώρα, θα μας δώσουν ένα χέρι βοηθείας, αλλά και γενικότερα οι συναντήσεις που θα συμβούν έχουν κάτι καλό να μας προσφέρουν!
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία
 
Η βραδιά θα εξελιχθεί με καλές προδιαγραφές, καθώς ο Ερμής επίσης, σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Δία που κινείται ανάδρομος, στις 8.40’ μ.μ., κάτι που βοηθάει την επικοινωνία και φέρνει επιτυχία σε επαγγελματικές συζητήσεις. Παράλληλα, οι ώρες αυτές, είναι κατάλληλες για συναντήσεις με φίλους και οικεία άτομα και επιφέρει ευχάριστη ατμόσφαιρα, καθώς και διάθεση για διασκέδαση!
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό
 
Στις 11.50’ μ.μ. η Αφροδίτη θα βρεθεί σε μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, φέρνοντας απρόβλεπτες γνωριμίες, σε όσους ψάχνουν ταίρι αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις! Όσοι όμως δεν έχουν σοβαρές σχέσεις, μπορεί αυτή η όψη, να φέρει ρήξεις, λόγω ασυμβατότητας χαρακτήρων, αδιαπραγμάτευτες και μόνιμες. Σε όσους έχουν όμως σταθερές σχέσεις, η επιρροή της είναι πολύ θετική, καθώς θα πυροδοτηθεί το συναίσθημα και θα έρθει η ανανέωση, που όλοι αναζητάμε!
 
Το Σαββατόβραδο θα κλείσει πολύ ευχάριστα με αυτές τις επιρροές, αλλά και με καλλιτεχνικά δρώμενα, που θα πλαισιώσουν όμορφα την βραδιά μας, με πολύ διασκέδαση, ξενύχτι και όμορφες αισθησιακές στιγμές με το ταίρι μας!
 
Η Σελήνη περνά στον Υδροχόο την Κυριακή
 
Η Κυριακή ανοίγει με αυτές τις επιρροές και μια ημέρα Ήλιου, πάντα είναι ευνοϊκή για πολλά πράγματα! Η Σελήνη παράλληλα, εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8.00’ π.μ., ανοίγοντάς μας έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον περίγυρό μας! Μέσα στο εικοσιτετράωρο αυτό, οι κύριες όψεις στο ουράνιο στερέωμα, συνεχίζονται.
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη
 
Κατ’ αρχάς, ο Ήλιος θα βρεθεί σε μια όψη τετραγώνου με τον Άρη, στις 1.55’ μ.μ. που θα εκφραστεί στις ερωτικές μας σχέσεις, επιφέροντας πάθος και διεκδίκηση των κεκτημένων μας! Απρόβλεπτα γεγονότα κάποιοι που θα βιώσουν, θα τους ωθήσουν σε σημαντικές αποφάσεις για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις όπως και για την πορεία τους!
 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη
 
Η Αφροδίτη επίσης, βρίσκεται με τον Άρη στις 4.40’ μ.μ., σε μια όψη εξαγώνου, που μας δείχνει από τις πρώτες πρωινές ώρες, πως η ημέρα θα έχει πολλές, ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσουν νέες επαφές! Φλερτάρετε όσοι είστε μόνοι, απολαύστε τον έρωτα με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι, ανανεώστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσοι νιώθετε πως έχετε αφεθεί στην ρουτίνα και αφήστε το πάθος να εκφραστεί στον κατάλληλο αποδέκτη… Πάντως, ο έρωτας πρωτοστατεί και θα βιώσουμε και απόψε αισθησιακές στιγμές και πάθος με το ταίρι μας.Όσοι είστε μόνοι, διαλέξτε κάτι για απόψε που εξιτάρει το νου σας και την φαντασία σας.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

Myastro.gr!


Κάλεσε 14788

Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 

Πάρε τώρα την καθημερινή πρόβλεψη δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 
Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
6135 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 08/02/2016
Ανατολή:
07:26
Δύση:
17:52
Ζαχαρίας, Ζαχάρω
myastro
Γεννήθηκαν 8 Φεβρουαρίου
 • James
  Dean
  James<br/>Dean
 • Δούκισσα
  Δούκισσα
 • Ιούλιος
  Βερν
  Ιούλιος<br/>Βερν
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos monika