blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Ημερήσιες Προβλέψεις - Υδροχόος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 151

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Υδροχόε, την σημερινή ημέρα κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα! Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολύ την σκέψη, θα χάσεις και τα δεδομένα σου. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα. Θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη! Τι ευχάριστα νέα σου φέρνει άτομο που βρίσκεται κοντά σου; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, με θετικά αποτελέσματα.

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου

 
23 Δεκεμβρίου σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερου!

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα
 
Μετά την αλλαγή του εικοσιτετραώρου ο δορυφόρος της Γης και συγκεκριμένα στις 12.15’ π.μ., συναντάει τον Ουρανό σε μια όψη τετραγώνου, καθώς παράλληλα τείνει να σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 12.45’ π.μ.!  Οι όψεις αυτές, πυροδοτούν έντονες καταστάσεις και φέρνουν ανατροπές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές! Ανάλογα με τους προσωπικούς δείκτες του κάθε ατόμου και στους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί, θα υπάρξουν αλλαγές.

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη
 
Οικονομικές διεκδικήσεις ευνοούνται επίσης, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει ακόμη μια όψη από το ζώδιο αυτό, μια σύνοδο με την Αφροδίτη, που κινείται επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερου και μας ωθεί να διαπραγματευτούμε το παραπάνω με γνώμονα την λογική. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 5.15’ π.μ. και στη συνέχεια η Σελήνη θα κινηθεί χωρίς να σχηματίσει όψεις, μέχρι τις 4.55’ π.μ. της 24ης Δεκεμβρίου…

 
 Οι Χριστουγεννιάτες αστρολογικές προβλέψεις σας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επίσης, δείτε στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας, τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
4413 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 23/12/2014
Ανατολή:
07:41
Δύση:
17:06
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 23 Δεκεμβρίου
 • Carla
  Bruni
  Carla<br/>Bruni
 • Παντελής
  Ζερβός
  Παντελής<br/>Ζερβός
 • Χριστόφορος
  Παπακαλιάτης
  Χριστόφορος<br/>Παπακαλιάτης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos souzana