blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Ημερήσιες Προβλέψεις - Υδροχόος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 318

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Υδροχόε, πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις με ευκολία ό,τι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις, θα σε εμψυχώσει σημαντικά για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Επίσης, διαβάστε ποιες είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες του 2015 και τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά στο Τα ζώδια το 2015 - Γενικές ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2015. Ειδικά για τον Υδροχόο, μάθετε τι θα συμβεί μήνα με τον μήνα στο Υδροχόος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
 

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, στη σχέση σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ίσως μια κοινή έξοδος με τον σύντροφό σου θα σας έφερνε πιο κοντά και θα είχες την ευκαιρία να του μιλήσεις για όλα όσα ντρέπεσαι. Αν πάλι έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος σου, μία ξαφνική έκπληξη σε περιμένει από το άτομο που σου αρέσει, που θα σου φτιάξει την διάθεση και θα επιτρέψει στον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί. Τι θα σμυβεί; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα μαντάτα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Το μόνο που σου λείπει για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου είναι μια καλή οργάνωση και να μην αγχώνεσαι. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές, που σε βαραίνουν.

Το αστροβαρόμετρο της Δευτέρας από τη Ματίνα Φατούρου 

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου σήμερα, μια διαφορετική Δευτέρα, μετά τις εκλογές και τ’ αποτελέσματά της. Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού, προσδίδοντας στο πρωινό μας δυναμικότητα και νέες εκκινήσεις.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη
 
Μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, όλα θα κυλήσουν ευχάριστα, με ομαλούς ρυθμούς και θα υπάρχει ανεβασμένη διάθεση και τάσεις ν’ απολαύσουμε τις ώρες που θα κυλήσουν, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στις 4.25’ μ.μ. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να ασχοληθούμε με ό,τι επιθυμούμε, έχοντας ισορροπία συναισθημάτων και διαθέσεων.
 
Η Σελήνη περνά στον Ταύρο
 
Μετά τον σχηματισμό αυτής της όψης, η Σελήνη θα είναι κενή πορείας μέχρι τις 6.40’ μ.μ. που θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου για το διήμερο ταξίδι της στο ζώδιο.
Οι επιρροές αυτής της Σελήνης, θα μας χαρίσουν τάσεις χαλαρότητας και όλοι θα απολαύσουμε την ηρεμία που ίσως το Σαββατοκύριακο δεν χαρήκαμε, προσφέροντας στους εαυτούς μας αλλά και στους οικείους μας απολαβές συναισθηματικές και πρακτικές.
 
Η ημέρα γενικά θα είναι πολύ δημιουργική και θα χαρούμε τις τάσεις που θα έχουμε να διασκεδάσουμε με καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και ν’ ασχοληθούμε μ’ αυτά. Αναζητώντας νέα πράγματα στην ζωή μας, θ’ απολαύσουμε την χαρά τους, τα οποία θα μας στηρίξουν σταθερά στην καθημερινότητά μας, καθώς στο μεσοδιάστημα Ουρανού – Πλούτωνα βρίσκεται η Αφροδίτη, στέλνοντάς μας τις θετικές επιρροές της!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!
 

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο και οι αστρολογικές προβλέψεις σας από τον Γιώργο Ματσάγγο. 

 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
1434 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 26/01/2015
Ανατολή:
07:37
Δύση:
17:38
Ξενοφώντας, Φώντας
myastro
Γεννήθηκαν 26 Ιανουαρίου
 • José
  Mourinho
  José<br/>Mourinho
 • Paul
  Newman
  Paul<br/>Newman
 • Roger
  Vadim
  Roger<br/>Vadim
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos vivian