blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 225

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Η σημερινή Δευτέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, αγαπητέ Ζυγέ, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή γιατί κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε καλύτερα και κάποιες συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφέρουσες συμφωνίες.

Το αστροβαρόμετρο της Δευτέρας από τη Ματίνα Φατούρου 

Δευτέρα σήμερα, 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Σελήνης, κατάλληλη ν’ ασχοληθούμε με τα παιδιά μας και με οικογενειακά θέματα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου όλη σχεδόν την ημέρα, αλλά δεν σχηματίζει όψεις, κάτι που μας μηνύει πως η ημέρα μέχρι τις απογευματινές ώρες θα είναι ήσυχη και θα κυλήσει χωρίς σημαντικές δραστηριότητες.
 
Στις 7.40’ μ.μ., ο δορυφόρος της Γης εισέρχεται στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα, για το συνηθισμένο διήμερο ταξίδι! Από την ώρα αυτή, όλα θ’ αλλάξουν, καθώς η Σελήνη θα  επηρεάσει αρχικά στην διάθεσή μας και βέβαια καθώς τείνει να σχηματίσει την Πανσέληνο του μήνα, όλα είναι έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα.
 
H Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο
 
Από το ζώδιο αυτό, η Σελήνη θα σχηματίσει την πρώτη της όψη, ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, τα χαράματα της 3ης Φεβρουαρίου, στις 2.55’ π.μ. Η όψη βέβαια θα μας επηρεάσει αποβραδίς, δίνοντάς μας την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα την βραδιά μας, καθώς όλα θα είναι τακτοποιημένα, αφήνοντάς μας το πεδίο ελεύθερο για διασκέδαση και εσωτερική ικανοποίηση.
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό
 
Παράλληλα στον ουράνιο θόλο σχηματίζεται μια όψη εξαγώνου μεταξύ Ήλιου και Ουρανού, που θα κορυφωθεί σήμερα στις 2.10’ μ.μ. Η όψη είναι πολύ σημαντική, καθώς θα συμμετέχει επίσης και στην Πανσέληνο του μήνα, φορτίζοντάς μας με την θετική και δημιουργική της ενέργεια και φέρνοντάς μας στο προσκήνιο ευχάριστες κοινωνικές επαφές! Οι εκπλήξεις που θα βιώσουμε σε σχέσεις και συνεργασίες, μας ανοίγουν τους ορίζοντες και μας χαρίζουν ευκαιρίες για να εξελιχθούμε στην ζωή μας!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο εικοσιτετράωρο!
 
 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ KAI ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
2022 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 02/02/2015
Ανατολή:
07:31
Δύση:
17:46
Υπαπαντή του Χριστού
myastro
Γεννήθηκαν 2 Φεβρουαρίου
 • Farrah
  Fawcett
  Farrah<br/>Fawcett
 • Shakira
  Shakira
 • Φανή
  Χαλκιά
  Φανή<br/>Χαλκιά
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos souzana