blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 134

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Ζυγέ, η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα, καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και άρα σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει, νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις, χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά! Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται, χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες. Όσο για σένα, που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει είναι πάρα πολλές αυτό το βράδυ, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Άρη με τον Πλούτωνα. Εκμεταλλεύσου τες! Εμφανίζεται πρόσωπο που σου ανεβάζει τη διάθεση; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ ατο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι ήρεμα και μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις αλλαγές. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αποφάσεις που έχουν ρίσκο και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.

Το αστροβαρόμετρο της Δευτέρας από τη Ματίνα Φατούρου

22 Δεκεμβρίου σήμερα και το εικοσιτετράωρο, καθώς άλλαξε με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3.25’ π.μ., φέρνει ένα διαφορετικό κλίμα στις ημέρες και κλείνει το 2014, ωθώντας μας να κινηθούμε ανάλογα με τις περιστάσεις και με τη Νέα Σελήνη του μήνα.
 
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που πραγματοποιείται στην 00.06” μοίρα του ζωδίου, φέρνει έντονες αλλαγές και παρορμητικές κινήσεις, πρώτα απ’ όλα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα που είναι σαθρά και αναζητούν λύσεις χωρίς συναισθηματισμούς! Η ψυχρή λογική είναι αυτή που θα λάβει τον πρώτο λόγο και βέβαια όλοι θα κινηθούμε για να εξυγιάνουμε τις σχέσεις μας στον επαγγελματικό τομέα.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Μετά την Νέα Σελήνη τα χαράματα, ο δορυφόρος της Γης θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο και θα σχηματίσει πρώτα απ’ όλα μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 12.00’ μ.μ., προσδίδοντας στις ώρες του πρωινού δημιουργική διάθεση και στρέφοντάς μας σε... εσωτερικές διαδικασίες!
 
Οι ώρες που θ’ ακολουθήσουν πάντως, θα έχουν σαφείς απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και βέβαια θα ξυπνήσουν έντονα και βαθιά συναισθήματα, τα οποία επιφορτισμένα με την Νέα Σελήνη θα εκφραστούν παρορμητικά μεν, στον σωστό αποδέκτη δε...
 
Η όψεις της Σελήνης τις πρωινές ώρες
 
Στις 6.00’ μ.μ. η Σελήνη σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ερμή και στη συνέχεια μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό τα χαράματα, παράλληλα με μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Η βραδιά αλλά βέβαια και το διήμερο που ακολουθεί, μοιάζει να σκάει σαν βόμβα. Ψυχραιμία και κινήσεις τακτικής θα μας σώσουν, καθώς και η λογική μας που πρέπει να δουλέψει σωστά αυτές τις ημέρες! Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο της Ολυμπίας Χριστοδουλή: Τα άστρα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Για να πετύχει η αλλαγή, χρειάζεται μέθοδος, οργάνωση και στρατηγική!
 
 
 Οι Χριστουγεννιάτες αστρολογικές προβλέψεις σας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επίσης, δείτε στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας, τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
6535 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 21/12/2014
Ανατολή:
07:40
Δύση:
17:05
Θεμιστοκλής
myastro
Γεννήθηκαν 21 Δεκεμβρίου
 • Jane
  Fonda
  Jane<br/>Fonda
 • Kiefer
  Sutherland
  Kiefer<br/>Sutherland
 • Samuel
  Jackson
  Samuel<br/>Jackson
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia