blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 610

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Ζυγέ, πολλά ζητήματα που σε εκνεύριζαν με τη στασιμότητά τους, αρχίζουν τώρα να εξελίσσονται και αυτό σε ανακουφίζει σημαντικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό για εσένα είναι ότι όλα παίρνουν την τροπή που θέλεις. Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις αλλά και αλλαγές θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η ανεβασμένη διάθεση φυσικά, θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ζυγέ, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη Πέμπτη παρέα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μη δώσεις μεγάλη σημασία σε διάφορες μικροπαρεξηγήσεις άνευ ουσίας. Όσοι είστε μόνοι, η νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά! Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Καλό είναι στη δουλειά σου να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη απόφαση και να μην ανοίγεσαι με ευκολία στον οποιονδήποτε που σε πλησιάζει. Άλλωστε, τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή σήμερα για να καλύψεις έξοδα που έχουν γίνει στο παρελθόν.

 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Πέμπτης από τη Ματίνα Φατούρου

Πέμπτη σήμερα 26 Μαΐου, ημέρα Δία, τυχερή και αισιόδοξη, αν και σήμερα ο πλανήτης της τύχης τετραγωνίζεται από τον ανάδρομο Κρόνο, στις 12.55’ μμ., εκτονώνοντας τους περιορισμούς που νιώθουμε, αλλά βοηθώντας μας και να ξεπεράσουμε ό,τι μας μπλοκάριζε στο πρακτικό κομμάτι της ζωής μας.

Η Σελήνη σε κενό πορείας στον Αιγόκερω

Η Σελήνη θα κινηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερω μέχρι τις 5.27’ μμ., που εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου.  Πρακτικά δηλαδή, τις εργάσιμες ώρες της ημέρας, θα κινηθούμε σε γνώριμα μονοπάτια, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα είναι κενή πορείας, κάτι που μας μηνύει πως οι ώρες μέχρι τ’ απόγευμα δεν είναι κατάλληλες να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα.

Από τις 5.27’ μμ., ο δρόμος είναι ανοιχτός για να επανέλθουμε σε θέματα που επιθυμούμε να προωθήσουμε, για να κάνουμε αλλαγές, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και για να επανεξετάσουμε τις επιθυμίες και τους στόχους μας, κατά πόσο είναι αρμοστοί με τα δεδομένα μας την χρονική αυτή στιγμή ή πρέπει να τους εγκαταλείψουμε…

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη

Στις 6.05’ μμ., ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει την πρώτη όψη, ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη, που διευκολύνει τις σχέσεις και ανεβάζει το θερμόμετρο. Οι ώρες αυτές είναι επίσης κατάλληλες για να έχουμε κοινωνική δράση και να βρεθούμε σε ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο

Στη συνέχεια,  η Σελήνη σχηματίζει μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, με ώρα κορύφωσης της όψης 11.00’ μμ. και στη συνέχεια μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο στις 5.00’ πμ. της 27ης Μαΐου. Η βραδιά θα εξελιχθεί εξαιρετικά, με κοινωνικές επαφές, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα οι όψεις αυτές ευνοούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και εξομαλύνουν ό,τι έχει διαταχθεί!

 Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

 Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή
 
blank
 
blank
 
 
blank
977 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 26/05/2016
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:34
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 26 Μαϊου
 • Helena
  Bonham Carter
  Helena<br/>Bonham Carter
 • Ειρήνη
  Μερκούρη
  Ειρήνη<br/>Μερκούρη
 • Τζοβάνα
  Φραγκούλη
  Τζοβάνα<br/>Φραγκούλη
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank