blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Σχέσεις Ζωδίων
 
blank

Ζώδια Σχέσεις

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
blank
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Αποτελέσματα για
Σκορπιός-Δίδυμοι
Ταιριάζουν56%

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Οι έντονες στιγμές χαρακτηρίζουν την σχέση σας οπότε πρέπει και οι δύο να είστε προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσετε! Οι Δίδυμοι είναι αμέριμνοι, επιπόλαιοι και πνευματικοί και θα βρεθείτε αντιμέτωποι στο επικοινωνιακό επίπεδο. Επικοινωνείτε διαφορετικά! Αυτό είναι σίγουρο! Εσύ προτιμάς τις συζητήσεις σε βάθος και συγκεντρώνεσαι πάνω σε μία συγκεκριμένη ιδέα και οι Δίδυμοι κρατάνε ένα ανέμελο ύφος και θέλουν πάντα να μιλάνε για πολλά και διαφορετικά πράγματα!
 
Οι πλανήτες σας δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τελικά ανησυχίες στη φιλία σας. Εάν είσαι υπομονετικός με τους Δίδυμους, μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσεις ότι το σχολαστικό μυαλό σου θα αποκαλύψει το βαθύτερο μέρος της νοημοσύνης τους και αυτό είναι που θα οδηγήσει σε προσωπική ανάπτυξη.
 
Οι Δίδυμοι μπορούν να σου παρουσιάσουν ένα καλύτερο και πιο βολικό τρόπο ζωής. Και το χρειάζεσαι! Είναι αισιόδοξοι και αγαπάνε το χιούμορ και τη διασκέδαση.
 
Αν θέλεις οπωσδήποτε μία σχέση με τους Διδύμους δεν είναι και ακατόρθωτο! Μόνο που πρέπει να αλλάξεις πολλά πάνω στην προσωπικότητα σου για να ακολουθήσεις τους ρυθμούς τους. Άσε που δεν νιώθεις καν ότι σε καταλαβαίνουν πραγματικά! Λες και έχουν συνέχεια το μυαλό τους αλλού! Στην αρχή το μυστήριο ύφος σου θα τους μαγέψει! Το ανεξέλεγκτο πάθος σου θα τους προκαλέσει! Αλλά είναι τόσο ασταθείς που ένας Σκορπιός σαν και σένα δεν θα αντέξει για πολύ! Η επιθυμία τους για ανεξαρτησία είναι πολύ μεγάλη και η ανάγκη σου να τους κυριεύεις τους πνίγει!

Με ποιούς Διδύμους ταιριάζει περισσότερο ο Σκορπιός

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Μαΐου και 1 Ιουνίου θα σου δώσουν πολύ πνεύμα, γοητεία και γέλιο. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι αυτοί οι Δίδυμοι συχνά ζουν με το μυαλό τους και δυσκολεύονται να εκφράσουν το πάθος που περιμένεις σε μια σχέση. Θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να τους διδάξεις σχετικά με το σεξ.
 
Είναι πιθανόν να σπαταλήσεις πολλά για τους Δίδυμους που γεννήθηκαν μεταξύ 2 Ιουνίου και 12 Ιουνίου. Φανερώνουν τη γενναιοδωρία σου. Είναι καλύτερο να αποφευχθεί μια μακροχρόνια σχέση μαζί τους εκτός αν σκέφτεσαι να συνεργαστείτε. Μια επαγγελματική ένωση θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά. Μπορεί να γνωριστείτε μέσω ενός έργου που σχετίζεται με τη δουλειά ή ενός συναδέλφου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για να γίνουν τα πράγματα και ένας εξαιρετικός συνδυασμός της αποφασιστικότητας Σκορπιού και της αίσθησης Διδύμου. 

Οι Δίδυμοι που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 21 Ιουνίου θα προκαλέσουν πολλά νέα ενδιαφέροντα και την αντισυμβατική πλευρά της προσωπικότητάς σου. Δεδομένου ότι επηρεάζονται εν μέρει από τον Ουρανό και τον Υδροχόο, τους αρέσει να κάνουν πράγματα που έχουν αξία. Αν είσαι διατεθειμένος να πας μαζί τους σε αυτή τη βόλτα, το ταξίδι θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

 
 
Δείτε επίσης
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς
 
blank
 
 
 
 
blank
5137 Χρήστες Online
blank
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
 
blank
Προβλέψεις

Ζώδια
blank
Αστρολογία

Ταρώ

Ωροσκόπιο
blank
Δημοφιλή

Αστρολόγοι
blank
facebook twitter youtube
Contact Us feeds  
 
 
blank
blank
blank
blank

RISE UP S.A., Κάνιγγος 19, Αθήνα 10677, τηλ. 2111883428
Email Contact: info@myastro.gr

Κλήση 14788, κόστος σταθερό 1,72€/λεπτό, κινητό 1,97€/λεπτό, με
με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό.

Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,48€/λεπτό, κιν. 1,57€/λεπτό.
Κλήση αριθμοσειράς 9016000200-299, κόστος σταθ. 1,72€/λεπτό, κιν. 1,97€/λεπτό.

Καπα-TEL Α.Ε Χαλανδρίου 73 & Πηγάσου 2 Μαρούσι, τηλ. εξυπ. 2130161800
Αποστολή sms στο 54529, κόστος 1,23 €/μήνυμα.

AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,48€/μήνυμα.

Photo credits: Shutterstock.com
Το Myastro συνεργάζεται με την Α.Ε.Π.Ι.

signs