blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο. Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο. Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο πλανήτης του έρωτα και της χαράς, η Αφροδίτη, σχηματίζει μια όψη αντίθεσης στις 4 Μαρτίου 2012, με τον πλανήτη της στέρησης και του περιορισμού, τον Κρόνο. Όπως είναι φυσικό, αυτοί οι δυο πλανήτες δεν μπορούν να «ταιριάξουν», αφού ανήκουν σε δυο διαφορετικούς κόσμους που ο ένας ζητά την χαρά και ο άλλος απαιτεί οργάνωση και πειθαρχία.

Από την αστρολόγο Ρένα Μεντάκη.
Blog astroprovlepsis.blogspot.com

Ο Κρόνος μάλιστα, βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό, και συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, ενώ η Σελήνη την ίδια μέρα βρίσκεται στον Καρκίνο, δημιουργώντας ένα ταυ-τετράγωνο. Το φαινόμενο αυτό θα φέρει στην επιφάνεια παλιά προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις, τόσο τις ατομικές όσο και τις διεθνείς, και σε πολλές περιπτώσεις θα αποτελέσει την σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Είναι γεγονός ότι πολλές σχέσεις που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαλύονται οριστικά κατά την διάρκεια αυτής της όψης. Πρόκειται φυσικά για τις σχέσεις που ήδη βρίσκονται σε κατάσταση «αποσύνθεσης» και όχι γι’ αυτές που είναι υγιείς και σταθερές. Τα ζώδια που είναι περισσότερο ευάλωτα αυτές τις ημέρες είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού – Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες των ζωδίων (18-19/4, 20-21/7, 21-22/10 και 19-20/1).

Ας δούμε όμως τι πρέπει να προσέχει το κάθε ζώδιο:

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, στις 4 Μαρτίου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και αυτή η όψη θα σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες κυρίως όσον αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν μάλιστα διατηρούσες αμφιβολίες για τις προθέσεις κάποιων ατόμων, είναι πιθανό κάποια γεγονότα να επιβεβαιώσουν τις υποψίες σου. Παρά την απογοήτευση που θα νιώσεις θα πρέπει να θεωρήσεις ότι αυτή η συγκεκριμένη όψη, σου δίνει την ευκαιρία να δεις το πραγματικό πρόσωπο των ατόμων που σε περιβάλλουν με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους και να αξιολογήσεις προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να ρίξεις νερό στο κρασί σου. Αν πάλι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να ανοίξεις γι’ αλλού τα πανιά σου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, πρόκειται να σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο στις 4 Μαρτίου. Η όψη αυτή σίγουρα θα σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Ίσως τις επόμενες ημέρες, οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετά αυξημένες και πιεστείς λίγο παραπάνω από όσο αντέχεις. Ίσως πάλι νιώσεις ένα «εχθρικό» κλίμα στην εργασία σου που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου, ή απλά νιώθεις «εγκλωβισμένος» σε μια ρουτίνα που δεν σου αρέσει καθόλου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τα γεγονότα να σε καταβάλλουν και να κλονίσουν τον οργανισμό σου. Έτσι κι αλλιώς η υγεία σου είναι πάνω από όλους και όλα και δεν θα πρέπει να την παραμελήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται στις 4 Μαρτίου, σίγουρα δεν σε επηρεάζει τόσο αρνητικά όσο άλλα ζώδια, ωστόσο καλό θα είναι να μην εφησυχάσεις και αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Το γεγονός ότι είσαι περισσότερο ευνοημένος από άλλους, δημιουργεί την ζήλια κάποιων ατόμων που προσποιούνται τους φίλους σου αλλά από πίσω σου κάνουν ότι μπορούν για να «γκρεμίσουν» την ευτυχία σου. Αν μάλιστα έχεις και μια όμορφη και σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται να «σκαρφιστούν» διάφορους τρόπους για να σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Αγνόησέ τους, ζήσε τον έρωτά σου και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου αφήνει έστω και το παραμικρό υπονοούμενο. Εξάλλου, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους ποιος είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 4 Μαρτίου, θα αποδειχθεί μια αρκετά δύσκολη όψη για σένα. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα βρεθούν για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Ίσως είναι απαραίτητο να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που δεν επιδέχονται άλλη αναβολή. Επιπλέον θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν αν θέλεις να δημιουργήσεις μια αρμονική και σταθερή βάση. Αν υπάρχει κάποιο ηλικιωμένο μέλος στην οικογένειά σου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φρόντισε να μείνεις δίπλα του και να του συμπαρασταθείς. Τέλος αν σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, φρόντισε να τα τακτοποιήσεις δίκαια.
 
ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και θα επηρεάσει τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τα ταξίδια. Παρόλο που αυτή η όψη δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις σχέσεις σου με το περιβάλλον σου. Αν είσαι πρόθυμος μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί, ενώ αντίθετα αν προβάλλεις τον εγωισμό σου, οι σχέσεις σου με πολύ στενά σου άτομα θα ψυχραθούν τόσο πολύ που θα καταλήξουν σε οριστική ρήξη. Προσπάθησε λοιπόν για λίγες μέρες να ελέγχεις τα λόγια σου και τις πράξεις σου και να επιστρατεύσεις την διπλωματία σου ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να φτάσεις στα άκρα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, η περίοδος αυτή δεν είναι η πιο εύκολη για σένα, καθώς ο ανάδρομος Άρης συνεχίζει να σου δημιουργεί παντός είδους προβλήματα. Επιπλέον, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και η προσοχή σου θα πρέπει να στραφεί στην εξυγίανση των οικονομικών σου. Ο Κρόνος παρόλο που είναι ένας περιοριστικός πλανήτης μπορεί να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα ώστε να χειριστείς τα έσοδα και τα έξοδά σου με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις επενδύσεις αυτό το διάστημα, θα πρέπει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και να κάνεις τις επιλογές που κρύβουν τους λιγότερους κινδύνους. Με προσεκτικές κινήσεις αυτές τις μέρες μπορείς ακόμα και να ιδρύσεις μια σταθερή βάση για το μέλλον σου.
 
ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, έχεις πια συνηθίσει την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, η οποία μπορεί να σου στέρησε κάποιες απολαύσεις, σου έδωσε όμως την ευκαιρία να ωριμάσεις και να αντιμετωπίζεις πιο υπεύθυνα αρκετές καταστάσεις. Στις 4 Μαρτίου ο Κρόνος θα σχηματίσει αντίθεση με τον πλανήτη – κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, και σίγουρα αυτή η όψη θα σε επηρεάσει αρκετά. Δεδομένου ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, ίσως υπάρξουν γεγονότα που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, να επανεκτιμήσεις τις σχέσεις σου και να δρομολογήσεις αλλαγές για μια νέα πορεία. Αν είσαι έτοιμος να απομακρυνθείς οριστικά από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε θεωρείς ότι ανακόπτει την πρόοδό σου, θα πρέπει να το μελετήσεις ώριμα καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα θα είναι οριστικές και αμετάκλητες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 4 Μαρτίου, είναι μια όψη που θα σε κάνει ακόμα περισσότερο εσωστρεφή – τουλάχιστον για λίγες μέρες – και θα σε ωθήσει να ανακαλύψεις την αξία της δημιουργικής μοναξιάς. Στην πραγματικότητα ίσως χρειάζεσαι ένα μικρό διάστημα απομόνωσης για να αξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και να βρεις τις απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Ένας απολογισμός αυτό το διάστημα εκτός του ότι σου είναι απαραίτητος, θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, την επαγγελματική σου πορεία ή ακόμα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αρκετοί Σκορπιοί κάτω από αυτή την επιρροή ίσως αποφασίσουν να ενώσουν και επίσημα τη ζωή τους με τον σύντροφό τους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 4 Μαρτίου, ενεργοποιεί δυο από τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και έτσι δεν θα σου δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό για λίγες μέρες να νιώσεις μια ανασφάλεια σχετικά με τις επιδιώξεις σου, τους φίλους σου και την αισθηματική σου ζωή. Καλό θα είναι λοιπόν αυτό το διάστημα να το αφιερώσεις σε άτομα με τα οποία για κάποιο λόγο έχεις απομακρυνθεί και να φροντίσεις να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Αν ανήκεις σ’ αυτούς που ασκούν ένα ελεύθερο επάγγελμα, είναι πιθανό να χάσεις για λίγο ένα μέρος της πελατείας σου. Μην πανικοβληθείς, πρόκειται για ένα προσωρινό φαινόμενο που δεν θα διαρκέσει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, ήδη ο Κρόνος σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον τομέα της καριέρας σου και σίγουρα η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 4 Μαρτίου θα αποτελέσει το «κερασάκι» στην τούρτα. Ωστόσο, ο Κρόνος είναι δικός σου κυβερνήτης και ξέρεις καλά πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, είναι τα προσόντα που θα σε ανεβάσουν στην κορυφή. Όσο για την αισθηματική σου ζωή; εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο αφού έχεις συνηθίσει να την βάζεις σε δεύτερη μοίρα και αυτό όπως είναι φυσικό δεν αρέσει στον σύντροφό σου. Παρόλο που οι ερωτικές εξομολογήσεις και τα τρυφερά λόγια δεν είναι το ατού σου, φρόντισε να «καλοπιάσεις» τον σύντροφό σου με τρυφερές χειρονομίες και σίγουρα θα δείξει την κατανόηση που χρειάζεσαι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, ανήκεις και συ στην μερίδα αυτών που δεν θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, που θα διαμορφωθεί στις 4 Μαρτίου. Ίσως μάλιστα αποφασίσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε τομείς που σε ενδιαφέρουν, ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και στην επαγγελματική σου πορεία. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να αλλάξει κάπως η νοοτροπία σου και να αρχίσεις να σκέφτεσαι νέες προοπτικές για την καλύτερη προσωπική σου εξέλιξη. Ένα ταξίδι - κοντινό ή μακρινό - μπορεί να σου προσφέρει πολλές εμπειρίες και ιδέες, που θα εφαρμόσεις στο μέλλον. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το προγραμματίσεις με την πρώτη ευκαιρία.
 
ΙΧΘΕΙΣ: Φίλε Ιχθύ, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 4 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Έτσι, αυτές τις ημέρες θα πιεστείς περισσότερο προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις που απαιτούν άμεση λύση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Κρόνος δεν αστειεύεται και αν ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου, τα προβλήματα θα διογκωθούν ακόμα περισσότερο. Είναι λοιπόν προτιμότερο να κοιτάξεις πρώτα να καλύψεις τυχόν χρέη και ύστερα να σκεφτείς τυχόν σπατάλες για τον εαυτό σου. Σε καμία περίπτωση επίσης, δεν θα πρέπει αυτές τις ημέρες να δανειστείς χρήματα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να τα επιστρέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-03-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι