Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 25 Απριλίου 2021, η Αφροδίτη από τις 12ο 52’ μοίρες του Ταύρου θα έρθει αντιμέτωπη σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που θα βρίσκεται στις 12ο 52’ του Υδροχόου. Η συνάντηση αυτή θα φέρει στην πραγματικότητά μας, όχι μόνο τις βαθιές μας ανάγκες, αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτές είναι ποιοτικές και μπορούν να αναμοχλεύσουν τους μηχανισμούς εξέλιξής μας.

Sponsored Links

Κρας τεστ στις σχέσεις μας!

Η λογική μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να μοιάζει ότι υπερνικά έναντι των εσωτερικών αναγκών μας, αλλά στην ουσία και σε δεύτερη ανάγνωση αυτό που κάνει είναι να μην μας επιτρέπει να χανόμαστε σε ωκεανούς συναισθημάτων. Στην τελική, τα συναισθήματα δεν είναι κύματα που μας οδηγούν σε κάποια ακτή, απλά σκάνε στα βράχια των προβλημάτων μας. Οι ανασφάλειες, που λίγο έως πολύ όλοι μας έχουμε, θα βγουν για λίγο στην επιφάνεια και για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να εστιάσουμε σε ότι θετικό υπάρχει στον αντίποδα της ζωής μας. Φυσικά, για να μιλήσουμε και για κάτι πιο ανάλαφρο, η όψη αυτή ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις που έχουν διαφορά ηλικίας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερου των ζωδίων καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Δώστε λίγο προσοχή σε παγίδες που μπορεί να σας στήσουν άνθρωποι που εσείς θεωρείτε φίλους και σύμμαχους αλλά που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι, αλλά απλά βρίσκονται κοντά σας καθαρά για δικό τους συμφέρον. Ωστόσο, όσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε εσείς την αξία σας, τόσο λιγότερο θα μπορούν να σας ακουμπήσουν. Στο τέλος οι νικητές θα είστε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ώσεις καλό είναι να δώσετε περισσότερη προσοχή σε κάποιες πόρτες που θα κλείσουν, επαγγελματικά κατά πάσα πιθανότητα, για εσάς. Ο Κρόνος, όταν με τον τρόπο του μπλοκάρει κάτι είναι, όχι γιατί δεν το αξίζετε ή γιατί τα έχει «βάλει μαζί σας», αλλά γιατί αυτό που επιθυμείτε δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ποιοτικά αξίζετε. Έχετε πίστη στα καλύτερα που έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βιώσετε ανατροπές. Όποια πεποίθηση ή ενδεχομένως κοσμοθεωρία υπήρχε μέσα στο κεφάλι σας, σαν παγιωμένη αντίληψη και φιλοσοφία ζωής, ανατρέπεται κυρίως γιατί δεν σας εξυπηρετεί πλέον ψυχικά. Ίσως ακόμα αμφισβητήσετε και σχέσεις ζωής που θεωρούσατε ότι στέκουν ακλόνητες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δεν θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω σας αυτό είναι η τάση σας να έχετε τον βασικό έλεγχο των πάντων στην ζωή σας. Ενδεχόμενα να έχετε, τρόπον τινά, «κλειδώσει» σε κάποια οικονομικά θέματα που ίσως διαχειρίζεστε με τρίτους και για τα οποία υπάρχουν κάποιες διαφορές. Αξιολογήστε σωστά τις καταστάσεις και σίγουρα θα βρείτε την λύση.

ΛΕΩΝ

Θα ζήσετε επαναδιαπραγματεύσεις και φυσικά επαναξιολογήσεις στις σχέσεις σας, είτε είναι συναισθηματικές, είτε είναι φιλικές, είτε είναι επαγγελματικές. Ίσως αισθάνεστε ότι σε αυτόν τον αγώνα δρόμου, που ονομάζουμε ζωή, οι συνταξιδιώτες σας δεν έχουν τις ίδιες ταχύτητες με εσάς. Μήπως όμως και εσείς ζητάτε πολλά από τους άλλους; Η ενσυναίσθηση θα σώσει τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αισθάνεστε ότι, στην κυριολεξία, σας έχουν πάρει στο κατόπι οι υποχρεώσεις και ότι μια εξαιρετικά πιεστική καθημερινότητα σας ταλαιπωρεί αφάνταστα. Οι όποιες σας επιθυμίες, κυρίως για πνευματική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους, μοιάζουν να πέφτουν στο κενό. Ωστόσο, τροποποιώντας την σκέψη σας θα αλλάξουν και οι καταστάσεις. Το μυαλό σας είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα σας διακατέχει ένα συνεχές έλλειμμα ενθουσιασμού και όρεξης να κάνετε πράγματα ευχάριστα με τους ανθρώπους της ζωής σας. Όχι γιατί δεν θέλετε να είστε χαρούμενοι και χαλαροί αλλά κυρίως γιατί αυτές τις ημέρες θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε, ας πούμε, με περισσότερο σοβαρά θέματα. Οι σχέσεις σας θέλετε να έχουν μια χροιά μάθησης και για τον λόγο αυτό ευνοούνται οι σχέσεις με μεγαλύτερους ηλικιακά από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις που αυτές τις μέρες θα έχετε δεν θα πρέπει να αφήσετε να σας απομακρύνουν από τους δικούς σας ανθρώπους, είτε μιλάμε για την οικογένειά σας, είτε μιλάμε για ανθρώπους που εσείς αισθάνεστε σαν οικογένειά σας. Ασχοληθείτε με πρακτικές διαλογισμού και κάντε με τον τρόπο αυτό μια, τρόπον τινά, ψυχική αναδιαμόρφωση. Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες και αφεθείτε στην ροή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι έντονη ανάγκη σας για βαθιές και αληθινές ανταλλαγές απόψεων με ανθρώπους που δονούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς θα σας δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό μπλοκάρισμα. Αυτό κυρίως γιατί θα αισθάνεστε ότι η οποιαδήποτε άλλη, ας πούμε, πιο ελαφριά επικοινωνία θα σας αφήνει μετέωρους. Καλό για εσάς θα είναι να εστιάσετε στην δημιουργία νέων βάσεων σε κοινωνικές σας επαφές ή να δημιουργήσετε καινούργιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η όψη θα σας αναγκάσει, θέλετε δεν θέλετε, να στρέψετε την προσοχή σας σε επενδύσεις που έχετε κάνει ή που θέλετε να κάνετε. Αυτό δεν αφορά, ωστόσο, μόνο τις οικονομικές αλλά και τις συναισθηματικές επενδύσεις. Δηλαδή, θα ασχοληθείτε με τα χρήματά σας και κάποια έκτακτα έξοδα αλλά και με τα συναισθήματα που έχετε, ή που άλλοι έχουν για εσάς, ή που τέλος πάντων θα θέλατε να υπάρχουν. Εστιάστε στο τι αξίζετε και εκεί θα εστιάσουν και οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μην έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Οι καταστάσεις της περιόδου θα είναι λίγο πιεστικές για εσάς και οι υποχρεώσεις θα σας στερούν το πολυτιμότερο αγαθό σας, αυτό της προσωπικής σας ελευθερίας. Στο τέλος όμως θα δείτε οι εμπειρίες σας θα είναι πολύτιμες για την εξέλιξή σας. Θα είστε πιο ισορροπημένοι και ώριμοι.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε βαθιές εσωτερικές σκέψεις σχετικές με τα προβλήματα στην επικοινωνία των αναγκών σας με τους δικούς σας ανθρώπους και με τον τρόπο που αυτοί σας αντιμετωπίσουν. Η εσωτερική σας ανάγκη θα είναι αυτή της εσωστρέφειας και της αίσθησης συναισθηματικής απομόνωσης. Συγχωρήστε όσους δεν μπορούν να καταλάβουν τα συναισθηματικά σας βάθη και βρείτε άλλους που μπορούν.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2021 11:00:00