Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 6 Μαΐου 2021 η Αφροδίτη από τις 26° 47’ μοίρες του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στις 26° 47’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας δημιουργήσει μια εκ βαθέων ανάγκη να εκφράσουμε σχεδόν παθιασμένα τα συναισθήματά μας και να απαιτήσουμε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Sponsored Links

Έρωτας και πάθος

Θα έχουμε έντονες τάσεις ζήλιας και κτητικότητας και η έλξη που θα αισθανόμαστε για το ταίρι μας θα είναι σχεδόν εμμονική. Με την όψη αυτή οι ερωτικές συνευρέσεις θα έχουν την δυναμική ηφαιστείου και μπορεί να γεννηθούν παθιασμένοι έρωτες με την πρώτη ματιά. Αν κάποιοι εξ ημών έχουν ψυχρανθεί με το πρόσωπο της ζωής τους μπορούν να περιμένουν αναθερμάνσεις. Γενικά, αυτή η όψη θα μας κάνει σαγηνευτικούς πολύ αισθησιακούς και ακόμα περισσότερο ερωτικούς.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο άτομο πολύ ενδιαφέρον και ενεργειακά συμβατό με εσάς το οποίο και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Επίσης, τόσο ο τομέας των οικονομικών σας, όσο και της καριέρας σας θα δεχθούν θετικές μεταμορφωτικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας νέος έρωτας με άτομο εντελώς διαφορετικό, όχι μόνο λόγω κουλτούρας ή ιδεών αλλά ίσως και λόγω, της μεταξύ σας, ηλιακής διαφοράς θα αλλάξει όλη σας την κοσμοθεωρία και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι θα αναβιώσετε τον έρωτα με το ταίρι σας ενώ οικονομικά συμβόλαια βρίσκονται στο δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή ευνοεί τα μάλα εσάς και τις ταλαιπωρημένες, καιρό τώρα, οικονομικές σας υποθέσεις καθώς θα βιώσετε κάποιου είδους αναγέννηση στα επαγγελματικά σας. Επίσης, ο ερωτικός τομέας θα διεκδικήσει και αυτός με την σειρά του τις δάφνες του γιατί σας υπόσχεται έντονες στιγμές γεμάτες πάθος και αισθησιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή σας βοηθά να προωθήσετε κάποια δικά σας φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια τα οποία κρατούσατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Αυτό θα συμβεί γιατί θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια φίλων και ατόμων από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Επιπλέον, οι συναισθηματικές σας σχέσεις βελτιώνονται.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας ζωή θα διεκδικήσει το καλύτερο κομμάτι της πίτας της ζωής σας καθώς μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα μεταμορφώσει, στην κυριολεξία, την καριέρα σας εκτοξεύοντάς την στα αστέρια. Κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε μια αισθηματική γνωριμία μέσα από κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλήθεια, είναι ότι καιρό τώρα, κάνετε κάποια ενδιαφέροντα επαγγελματικά σχέδια και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και τους σωστούς συνεργάτες για να τα κάνετε πραγματικότητα. Τώρα, και με την όψη αυτή, που θα λειτουργήσει βοηθητικά, αυτά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Επίσης, η αισθηματική σας ζωή θα αλλάξει με ένα νέο έρωτα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ασχοληθείτε με τον έλεγχο κάποιων, οικονομικής κυρίως βάσης, υποθέσεων οι οποίες αφορούν την οικογένειά σας με σκοπό να βελτιώσετε την κατάσταση για όλους σας. Επίσης, νέες συνεργασίες θα είναι για εσάς πάρα πολύ ενδιαφέρουσες αλλά και οικονομικά συμφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ασχολείστε με το Life Coaching αυτή ή όψη θα απογειώσει στην κυριολεξία την καριέρα σας. Αν όχι, θα καταλάβετε ότι η δύναμή σας είναι ο λόγος σας και ότι μπορείτε, όχι μόνο να κάνετε τα πάντα, αλλά να πείσετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Επίσης, η εξωτερίκευση των αισθημάτων σας θα βοηθήσει την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει, είτε μια νέα δουλειά, είτε νέες υποχρεώσεις στην ήδη υπάρχουσα οι οποίες θα «κουμπώνουν» περισσότερο στα ταλέντα σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην είστε ιδιαίτερα πιεστικοί με τους άλλους ιδιαίτερα αν αυτοί είναι οι συνεργάτες σας. Επίσης, στα αισθηματικά σας θα διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει έντονες και εκ των έσω αλλαγές πράγμα που θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια βαθιές και κρυφές σας ανάγκες αλλά και επαγγελματικά φιλόδοξα σχέδιά σας. Επίσης, στα αισθηματικά σας η τάση σας για φλερτ θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες ή προβλήματα αν είστε ήδη δεσμευμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην δική σας περίπτωση, θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες οι οποίες θα συνδεθούν με μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μέσα από την εκμετάλλευσή του. Επιπλέον, ίσως δεχθείτε ή δώσετε βοήθεια σε μέλος της οικογένειάς σας. Επίσης, πιθανώς κάποιο άτομο της οικογένειάς σας να σας συστήσει ένα άκρος ενδιαφέρον άτομο.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει ακόμα και εσάς τους ίδιους καθώς θα μαγέψετε στην κυριολεξία τους άλλους. Ίσως μέσα από φιλικά περιβάλλοντα γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει την ζωή σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2021 12:00:00