blank
 
blank

Χαμογελάστε! Αυτή την εβδομάδα, οι πλανήτες μοιράζουν δώρα!

Χαμογελάστε! Αυτή την εβδομάδα, οι πλανήτες μοιράζουν δώρα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Ένα εξαιρετικά θετικό πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται στον ουρανό αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου. Στις 13 ο Δίας σχημάτισε τρίγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα – όψη που έχει ήδη αναλυθεί στις 28/10/2011 – στις 14 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα και ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, ενώ στις 15 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές θα έχουν θετικό αντίκτυπο κυρίως σε οικονομικά θέματα αφού ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Ταύρο αλλά και σε επαγγελματικά και συναισθηματικά.
 
Το γεγονός ότι ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, ίσως αποτελέσει την αφορμή να επανεξεταστούν θέματα που σχετίζονται με την ανεργία, τους μισθούς και τις συντάξεις και δεν αποκλείεται λόγω των επερχόμενων εκλογών να παρθούν κάποια μέτρα πιο φιλολαϊκά, αφού ίσως έτσι πιστέψουν κάποιοι ότι θα εξασφαλίσουν την επάνοδό τους στη Βουλή. Το φαινόμενο θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς).

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΔΙΑ – ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ – ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ.

Μάθε πώς θα επηρεάσουν αυτές οι όψεις το δικό σου ζώδιο.
 
ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνεται στις 14 Μαρτίου, θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σου και όχι μόνο. Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα μπορέσεις να διακρίνεις τα αίτια που μέχρι τώρα εμπόδιζαν την φυσιολογική ροή των εσόδων σου και θα δημιουργήσεις τις συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μακροπρόθεσμα ένα σημαντικό κεφάλαιο. Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα καταφέρεις να αυξήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό αλλά και να κάνεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία που θα σου εξασφαλίσει ένα σταθερό εισόδημα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, ο Δίας και η Μαύρη Σελήνη, βρίσκονται ήδη στο ζώδιό σου και σου χορηγούν την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια για να πετύχεις στόχους που ονειρεύεσαι μια ζωή. Στις 14 Μαρτίου, αυτοί οι τρεις πλανήτες συνωμοτούν με τον Άρη και τον Πλούτωνα, προκειμένου να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η αναζήτηση μιας νέας εργασίας – ή η βελτίωση της θέσης σου στην ήδη υπάρχουσα – θα ενισχύσει τα εισοδήματά σου και επιπλέον θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Πολλοί Ταύροι αυτή τη στιγμή νιώθετε ότι ξεκινάτε μια νέα ζωή, που σας υπόσχεται καλύτερες προοπτικές. Κάποιοι από σας δεν θα διστάσετε ακόμα και να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα που σας εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, είναι καιρός να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αρχίσει να υλοποιείς τα σχέδιά σου ένα προς ένα. Ακόμα και αν δεν νιώθεις έτοιμος να περάσεις στην «αντεπίθεση», το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνεται στα ζώδια της γης αυτή την εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία μετά τις αρχές Ιουνίου, που ο Δίας θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Μέχρι τότε, ο σύντροφός σου, η οικογένειά σου και γενικότερα το οικιακό σου περιβάλλον, θα αποτελέσουν τους συμμάχους σου, που θα σε καθοδηγήσουν και θα σου ανοίξουν το δρόμο. Αν σκέφτεσαι να εξασκήσεις μια εργασία μέσα από το σπίτι σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις μεγάλα έσοδα το ερχόμενο διάστημα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις 14 Μαρτίου, σου υπόσχεται μεγάλη επιτυχία σε επαγγελματικές συνεργασίες. Έτσι, δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες επαφές, που μπορεί να καταλήξουν σε εξαιρετικά επικερδείς συμφωνίες. Με τον ανάδρομο Άρη μάλιστα στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν άτομα, με τα οποία είχες κάνεις κάποιες συζητήσεις, που για κάποιο λόγο «πάγωσαν» ή δεν ολοκληρώθηκαν. Τώρα ίσως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν πιο εύκολα. Ακόμα, όσοι Καρκίνοι αναζητάτε μια νέα εργασία, ίσως λάβετε ειδήσεις από εταιρείες στις οποίες έχετε ήδη αφήσει τα βιογραφικά σας, καθώς τόσο ο ανάδρομος Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής, ευνοούν περισσότερο θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
 
ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για την επαγγελματική καταξίωση που λαχταράς. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζουν τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα στις 14 Μαρτίου και σου υπόσχονται μεγάλη πρόοδο, αρκεί φυσικά να μην επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Βάλε σε εφαρμογή όλες τις μεγαλόπνοες ιδέες σου και είναι σίγουρο ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα καταφέρεις να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου, αλλά και να βελτιώσεις την εικόνα σου. Η όψη αυτή θα ευνοήσει και την αισθηματική σου ζωή και, αν είσαι μόνος σου, θα σου φέρει μια γνωριμία που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η επισημοποίηση της σχέσης σου ή η απόκτηση του πρώτου σου παιδιού, θα δώσουν άλλη διάσταση στη ζωή σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, ο ανάδρομος Άρης φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει αρκετές καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, ωστόσο στις 14 Μαρτίου συμμετέχει στο μεγάλο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Δία, γεγονός που θα αποκαταστήσει τα πράγματα. Αν λοιπόν μέχρι τώρα, οι συνθήκες δεν επέτρεπαν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, τώρα θα αρχίσουν σταδιακά να προχωρούν. Η όψη αυτή θα ευνοήσει περισσότερο τους ελεύθερους επαγγελματίες ή αυτούς που έχουν μια ανεξάρτητη εργασία και «παλεύουν» να τα φέρουν βόλτα μέσα στη γενικότερη κρίση. Ωστόσο, και οι μισθωτοί υπάλληλοι, θα καταφέρουν με κάποιο τρόπο να αυξήσουν τα εισοδήματά τους ή να μειώσουν τα έξοδά τους, ώστε να τους μένουν περισσότερα κέρδη. Επιπλέον, η αισθηματική σου ζωή προβλέπεται πολύ φλογερή αυτό το διάστημα.
 
ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη που κυβερνά και το δικό σου ζώδιο σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στις 14 του μήνα και τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Με τόσο θετικές όψεις, δεν μπορεί παρά να ωφεληθείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Εκείνο που φυσικά προέχει για σένα – όπως και για τους περισσότερους – είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σου και αυτό μπορείς να το πετύχεις, επιδιώκοντας την μείωση ή και την αποπληρωμή ενός δανείου, ακόμα και μέσω ενός σημαντικού κληροδοτήματος, που θα σε απαλλάξει από το άγχος του ενοικίου. Επιπλέον, αν η αισθηματική σου ζωή έχει υποστεί ταλαιπωρίες το τελευταίο διάστημα, τώρα έχεις την ευκαιρία να λύσεις τις παρεξηγήσεις ή να αναβιώσεις έναν παλιό έρωτα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια θέση, που ευνοεί τις επαφές με τους γύρω σου και τις νέες γνωριμίες. Στις 14 Μαρτίου όμως, που σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη, η εύνοιά του θα πολλαπλασιαστεί. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου αυτό το διάστημα, θα είναι πολλές και όλες αξιόλογες. Είτε επιδιώκεις μια επαγγελματική συνεργασία είτε αναζητάς ένα νέο έρωτα, τώρα θα βρεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα. Επιπλέον, με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων, μπορείς να ελπίζεις σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν σημαντικά, ενώ και ο αισθηματικός τομέας σου επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, η διαμόρφωση ενός αρμονικού τριγώνου στις 14 Μαρτίου, σου εγγυάται μεγάλες επιτυχίες, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και στα οικονομικά σου. Το γεγονός μάλιστα ότι σ’ αυτό το τρίγωνο συμμετέχει και ο κυβερνήτης σου Δίας, σου εξασφαλίζει τις καλύτερες προοπτικές. Έτσι, αυτή η εβδομάδα είναι η πλέον κατάλληλη για να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου και να αποσπάσεις την προσοχή των ανωτέρων σου, που σίγουρα θα σε ανταμείψουν ανάλογα. Η βελτίωση της θέσης σου καθώς και των εσόδων σου μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά θετικών αλλαγών στη ζωή σου. Ένας νέος κύκλος φίλων και ενδιαφερόντων θα διαφοροποιήσουν και θα ανανεώσουν την καθημερινότητά σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη στις 14 του μήνα και ενεργοποιεί τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, τουλάχιστον για μια εβδομάδα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την δυναμική αυτών των όψεων. Η αισθηματική σου ζωή πρόκειται να ωφεληθεί ιδιαίτερα και ο σύντροφός σου ή μια νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος, θα σε ενθαρρύνει και θα σου δώσει τα απαραίτητα κίνητρα ώστε να αναπτύξεις πρωτοβουλίες και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου σε όλους τους τομείς. Η θετική πορεία της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και των οικονομικών σου, ίσως σου δώσει την ευκαιρία να πάρεις μια μικρή άδεια, προκειμένου να κάνεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, τα οικονομικά, και κυρίως τα χρέη προς τρίτους, συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν και να δυσκολεύουν τη ζωή σου. Ωστόσο, το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, που θα διαμορφωθεί στις 14 Μαρτίου, σου δίνει μια ακόμα ευκαιρία να προσπαθήσεις να βάλεις μια τάξη. Παρόλο που οι συνθήκες σε ευνοούν, σίγουρα θα πρέπει κι εσύ να κάνεις τις ανάλογες προσπάθειες. Η Αφροδίτη και ο Δίας μέσα από τον τομέα του σπιτιού, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και να περιορίσεις τις ψυχαγωγίες και τα έξοδα, που πολλές φορές σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου. Η επαναδιαπραγμάτευση ενός χρέους με καλύτερους όρους, είναι προορισμένη να πετύχει αυτό το διάστημα και ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να την επιδιώξεις.

ΙΧΘΕΙΣ: Φίλε Ιχθύ, οι δυνατότητες που σου προσφέρει το τρίγωνο που διαμορφώνεται στις 14 Μαρτίου, είναι απεριόριστες. Στον επαγγελματικό τομέα θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο, καθώς μέσα από ενδιαφέρουσες και σημαντικές γνωριμίες θα εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση αλλά και ένα καλύτερο εισόδημα. Εάν είσαι άνεργος, τώρα μπορείς να βρεις μια εργασία ανάλογη με τα προσόντα σου, που θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Πολλοί Ιχθείς θα έχουν επίσης νέες επιχειρηματικές προτάσεις, που θα εγγυώνται ευημερία χωρίς τον κίνδυνο του ρίσκου. Ανάλογη εύνοια σε περιμένει και στην προσωπική σου ζωή, κυρίως αν η σχέση με το σύντροφό σου «δοκιμάστηκε» τελευταία από την παρουσία του Άρη στην Παρθένο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει τώρα με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-03-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι