blank
 
blank

Αφροδίτη στον Αιγόκερω έως 17 Φεβρουαρίου 2016.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω έως 17 Φεβρουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ο πλανήτης της αγάπης και της κοινωνικότητας, η Αφροδίτη, εισήλθε στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 10:30’ μ.μ. της 23ης Ιανουαρίου, λίγο πριν σχηματιστεί η πρώτη Πανσέληνος του 2016! Θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Φεβρουαρίου, βοηθώντας μας να εστιάσουμε στα θέματα της καρδιάς με λογική, αφήνοντας λίγο στην άκρη το συναίσθημα!
 
Γενικότερα, η διέλευση αυτή της Αφροδίτης από το σοβαρό και πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερω δεν είναι και η καλύτερη, αφού εδώ δεν μπορεί να εκφραστεί όπως επιθυμεί! Η φύση του ζωδίου δεν ταιριάζει με την φύση της Αφροδίτης και έτσι αυτό το διάστημα θα μας χαρακτηρίσει σοβαρότητα και συντηρητισμός, αλλά και ανασφάλεια, συναισθηματική και οικονομική! Θα είμαστε εσωστρεφείς και ντροπαλοί, θα δυσκολευτούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα και τις προτιμήσεις μας και ενώ η “αγάπη” θα είναι δίπλα μας, εμείς θα τρέχουμε αλλού να την βρούμε!
 
Επειδή στο ζώδιο αυτό η Αφροδίτη δεν εκφράζεται αυθόρμητα αλλά υπολογιστικά, θ’ αναλύσουμε τα θέματα που μας απασχολούν ψυχρά και λογικά. Η συγκεκριμένη τακτική, που όλοι λίγο πολύ θα βιώσουμε αυτές τις ημέρες, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η δυσκολία να διαχειριστούμε το συναίσθημα, αλλά και η τυχόν απόρριψη που φοβόμαστε! Βέβαια, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα, γι’ αυτό καλό είναι να δούμε μεν με λογική τα θέματά μας, αλλά να επιτρέψουμε στο συναίσθημα, στην σεξουαλικότητα και στον αισθησιασμό να εκφραστούν, χωρίς να φοβόμαστε αυτό που νιώθουμε, αλλά και τον πόθο μας για τον άλλο!
 
Στο διάστημα που θ’ ακολουθήσει, όσες και όσοι ψάχνουν ταίρι, μπορεί να συνάψουν σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα ή με άτομα κύρους. Η Πανσέληνος παράλληλα της 24ης Ιανουαρίου, ευνοεί νέες σχέσεις με έναν διαφορετικό τύπο ανθρώπων, πέρα από συνηθισμένο! Μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου μας προσφέρεται η δυνατότητα να συνάψουμε σοβαρές σχέσεις, που απλώς απαιτούν χρόνο και αφοσίωση για να εξελιχθούν. Η προτεραιότητά μας όμως, θα είναι οι υποχρεώσεις μας!
 
Όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου ευνοείστε σε συναισθηματικά θέματα και στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου θα χαρείτε κάποιου είδους επιτυχία. Στο ζώδιο αυτό φέρνει βέβαια επαγγελματικές φιλοδοξίες, κάτι που σίγουρα το απολαμβάνετε ή θα το απολαύσετε κατά την διάρκεια της καριέρας σας. Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η γενέθλια Αφροδίτη σας, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τον αστρολογικό χάρτη του myastro.gr!
 
Αυτή η διέλευση επίσης, θα μας βοηθήσει να περικόψουμε τα δευτερεύοντα έξοδα μετά τις γιορτές και ν’ αρκεστούμε στα απαραίτητα και σημαντικά, σ’ αυτά που φέρνουν χαρά και ικανοποίηση, ειρήνη και αρμονία στην ψυχή!

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω

Οι σημαντικότερες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη είναι οι εξής:
Α) Όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 6.40’ μ.μ. Η επιρροή της, θα μας ευαισθητοποιήσει και θα εκφράσουμε τον ρομαντισμό μας, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις με το ψυχικό δέσιμο που απαιτείται! Επίσης, θα εκφραστούμε μέσω των καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων μας. Γενικότερα είναι μια καλή περίοδος, όπου υπάρχει ισορροπία μεταξύ του συναισθήματος και της λογικής!
 
Β) Όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 3.05’ π.μ. Η επιρροή της θα ενδυναμώσει τις ερωτικές σχέσεις, καθώς τα συναισθήματα που θα νιώθουμε θα είναι βαθιά. Ο έρωτας θα μας απογειώσει! Λόγω της έντασης των συναισθημάτων, μπορεί επίσης να επιφέρει αναστατώσεις σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς ακολουθεί επίσης, μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό.
 
Γ) Όψη τετραγώνου με τον Ουρανό την ίδια ημέρα και ώρα 11.50’ μ.μ. Η επιρροή της έρχεται ν’ αθροιστεί με την προηγούμενη και επιφέρει αναστατώσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς θα δοθούν βέβαια οι αφορμές από νωρίτερα, που μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπή. Οι τάσεις ανεξαρτησίας (που θα εκφραστούν από νωρίτερα) και οι εντάσεις, θα φέρουν παράλληλα αναθεωρήσεις σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες.
 
Δ) Όψη εξαγώνου με τον Άρη στις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 4.40’ μ.μ. Η όψη θα επαναφέρει την αρμονία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και θα μας χαρίσει δημιουργική διάθεση σε επαγγελματικό επίπεδο. Την συγκεκριμένη ημέρα θα υπάρξουν όμως και αναστολές στην διάθεσή μας, καθώς στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης – Άρη, θα βρίσκεται ο Κρόνος.
 
Ε) Όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία στις 10 Φεβρουαρίου και ώρα 9.50’ π.μ., που θ’ επαναφέρει θέματα σχέσεων και συνεργασιών, τα οποία αναζητούν μια καλύτερη αντιμετώπιση!
 
Στη συνέχεια, θα βαδίσει στις υπόλοιπες μοίρες του ζωδίου, χωρίς να σχηματίσει άλλες όψεις και θ’ αποχωρήσει τα χαράματα της 17ης Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας το ταξίδι της στον ζωδιακό κύκλο!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσει προσωπικά η νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2016 14:42:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι