blank
 
blank

Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 8 Μαΐου. Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 8 Μαΐου. Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Αφροδίτη στους Διδύμους

Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Στις 11 Απριλίου και ώρα 18:28, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, όλοι θα είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και εύκολα θα δημιουργούμε παρέες, όχι μόνο για να διασκεδάσουμε, αλλά και για να ανταλλάξουμε ιδέες ή ακόμα και να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι επαφές και οι συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα θα γίνουν πιο συχνές, γεγονός που θα συμβάλει στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν «ψυχραθεί», ενώ οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, είτε φιλικές είτε συναισθηματικές, θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές.
 
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ερμή ευνοεί επίσης τις συνεργασίες, τα συμβόλαια, την αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ή και αυτοκινήτων.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Διδύμους

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για σένα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές, που μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες ή και μια νέα ερωτική σχέση, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα τονώσεις περισσότερο τη σχέση σου, μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις και σύντομες αποδράσεις. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου από τις 11 Απριλίου μέχρι και τις 8 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σημειώσουν σημαντική βελτίωση, καθώς η δυαδικότητα του ζωδίου, όπου θα βρεθεί η κυβερνήτης σου, πρόκειται να σου φέρει έσοδα από πολλαπλές πηγές, που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής, αλλά και να επιτρέψεις κάποιες σπατάλες στον εαυτό σου. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου θα τονώσει αισθητά την ψυχολογία σου. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, καθώς μπορείς τώρα να βρεις μια καλύτερη δουλειά, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στα προσόντα σου. Αν είσαι άνεργος, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, γιατί ακόμα και μια εποχιακή δουλειά, θα σου αφήσει μεγάλα κέρδη. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 11 Απριλίου, ανεβάζει αμέσως την διάθεσή σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να χαλαρώσεις για λίγο από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να βγεις περισσότερο για διασκεδάσεις και ξεφαντώματα. Μετά από ένα διάστημα κάπως υποτονικό για σένα, τώρα και μέχρι τις 8 Μαΐου, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που τονώνουν την αισιοδοξία σου. Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει μια πιο ευχάριστη τροπή και, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητάς. Αν πάλι αυτό το διάστημα σε ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά σου, τότε η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνουν περισσότερο αποδοτικό, με αποτέλεσμα να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις τη χαρά μέσα από ατομικές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες. Μέχρι και τις 8 Μαΐου η οικογένειά σου και τα πρόσωπα που θεωρείς «δικά» σου, θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τους αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να συνεχίσεις να καταβάλεις προσπάθειες, κάποιες απογοητεύσεις ωστόσο, θα έχουν ως αποτέλεσμα να «απομονωθείς» κατά κάποιο τρόπο και να εργαστείς παρασκηνιακά, προκειμένου να μην διαρρεύσουν τα σχέδιά σου. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια θετική διέλευση, που θα σου επιτρέψει να οργανώσεις δημιουργικά και αποτελεσματικά τα βήματα, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα έντονης κοινωνικότητας και αισιοδοξίας, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλούς στόχους σου, κυρίως χάρη σε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνεις. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτή την περίοδο, μπορούν να σε ανεβάσουν στην κορυφή. Ωστόσο, και παρά το «φορτωμένο» πρόγραμμά σου, παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να «αποτοξινωθείς» με σύντομες αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, ίσως όμως βρεθείς σε δίλημμα για την τελική επιλογή σου. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μεγάλα διλήμματα σχετικά με την πορεία σου. Οι προτάσεις που θα δεχτείς μέχρι και τις 8 Μαΐου, θα είναι πολλές και οι περισσότερες από αυτές εξίσου αξιόλογες, με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορέσεις να κατασταλάξεις. Στον αισθηματικό τομέα, το διάστημα αυτό μπορεί να επανακάμψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να ενδώσεις στο φλερτ κάποιου ανωτέρου σου. Τυχόν συνεργασίες ή σχέσεις με άτομα του εξωτερικού, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, περνάει στις 11 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για το ζώδιό σου, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για θέματα που σε απασχολούν και να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου, υιοθετώντας φρέσκιες ιδέες, που μπορεί να πάρεις μέσα από τις επαφές σου με άτομα από άλλες χώρες ή ακόμα και από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που θα κάνεις ο ίδιος. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει στα οικονομικά σου αλλά και στην αισθηματική σου ζωή, όπου αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, μπορείς να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, μπορούν τώρα να δημιουργήσουν μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 11 Απριλίου μέχρι και τις 8 Μαΐου, σηματοδοτεί μια περίοδο μεταμόρφωσης για σένα, φίλε Σκορπιέ. Η σεξουαλικότητά σου, οι σχέσεις σου, αλλά και τα οικονομικά σου, είναι τομείς που απαιτούν εξυγίανση, χωρίς ωστόσο να αφήσεις τον εγωισμό ή τα προσωπικά συμφέροντα να σε παρασύρουν. Αν διατηρείς μια σχέση, θα πρέπει να ελέγξεις τη ζήλια και την κτητικότητα, που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές αντιπαραθέσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, το σεξ μπορεί να λειτουργήσει σαν «θεραπεία». Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας με κυρίαρχο στοιχείο το πάθος θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει και ένας έρωτας από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και ίσως ξοδέψεις χρήματα, για μια ριζική ανανέωση της εμφάνισής σου. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, οι σχέσεις σου, αισθηματικές και επαγγελματικές, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ενώ η ανάγκη σου να δημιουργήσεις αρμονία και ισορροπία, ίσως σε ωθήσει να κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις, προκειμένου να είναι όλοι ευτυχισμένοι και περισσότερο από όλους εσύ. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, αυτό το διάστημα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή, ενώ μπορεί να αποκατασταθεί και μια σχέση που έχει κλονιστεί. Αν είσαι ελεύθερος, θα δεχτείς πολλές ερωτικές προκλήσεις. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η διέλευση της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 11 Απριλίου μέχρι τις 8 Μαΐου και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου, την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Η αρμονία στο χώρο της εργασίας σου, καθώς και νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, θα σε κάνουν πιο παραγωγικό, ενώ κάποιες νέες ιδέες σου θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν διατηρείς μια σχέση, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλές κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Βελτίωση θα υπάρξει και στην υγεία σου, ειδικά αν έχει προηγηθεί μια περίοδος υπερκόπωσης. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει σε έναν από τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ωροσκοπίου σου και σε βοηθάει να χαλαρώσεις από τους έντονους ρυθμούς της δουλειάς σου και να απολαύσεις τις διασκεδάσεις και τον έρωτα. Μέχρι και τις 8 Μαΐου, μπορείς να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, από όπου μπορεί να έχεις και κάποιο όφελος. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης και η δημιουργία της δικής σου οικογένειας, ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πληθώρα ευκαιριών, ενώ δεν αποκλείεται να αναζωπυρώσει και ένας έρωτα από το παρελθόν. Αν παρόλα αυτά, αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να συνδυάσεις εργασία και χαρά και να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η είσοδος της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 11 Απριλίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια μέχρι και τις 8 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα αρμονικό και γαλήνιο περιβάλλον, να δεχτείς επισκέψεις από αγαπημένα σου πρόσωπα ή να ασχοληθείς με την αναδιαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου σου. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με την τακτοποίηση περιουσιακών σου στοιχείων, να κάνεις μια αγοραπωλησία ή να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή, που εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες σου. Αρμονία αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, ενώ οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν μια αίσθηση οικειότητας. Η διέλευση αυτή μπορεί επίσης να παροτρύνει κάποιους Ιχθείς να ξεκινήσουν μια επαγγελματική δραστηριότητα, μέσα από το χώρο του σπιτιού τους. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2015 10:06:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι