blank
 
blank

H Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 12 Αυγούστου: Στην αναζήτηση της ασφάλειας και των κεκτημένων!

H Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 12 Αυγούστου: Στην αναζήτηση της ασφάλειας και των κεκτημένων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

H Αφροδίτη στον Καρκίνο: η ανάγκη για φροντίδα

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Το… μεγάλο μωρό του ζωδιακού, ο Καρκίνος, φιλοξενεί από τις 18 Ιουλίου και μέχρι τις 12 Αυγούστου την Αφροδίτη, που στο ζώδιο αυτό αναζητά την ασφάλεια των κεκτημένων της, τη σταθερή αγκαλιά, την πατρική προστασία. Η προτεραιότητα της Αφροδίτης αυτής είναι να έχει μια οικογένεια. Να φροντίζεται και να φροντίζει, να παίρνει τρυφερότητα και να δίνει. Να νοιάζεται και να την νοιάζονται.
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο λοιπόν, λειτουργεί προσεκτικά, καχύποπτα και με επιφυλάξεις. Στο διάστημα που θα παραμείνει εκεί, θα χρωματίσει τις σχέσεις και τη ζωή μας, ανάλογα. Η οικογένεια αποκτά ξανά μια αξία σπάνια και διαχρονική, ενώ η οικονομική ασφάλεια είναι βασικό συστατικό μιας ήρεμης σπιτικής ατμόσφαιρας.
 
Πολύ σημαντικό τα άτομα που είναι γύρω μας, να μας εμπνέουν οικειότητα, σταθερότητα και προστασία. ΟΙ επιλογές των συντρόφων γίνονται με αυτά τα κριτήρια, ενώ υπάρχει έντονα το μητρικό στοιχείο απέναντι στους άντρες, ακόμα και σε αυτούς που μας πλησιάζουν ερωτικά.
 
Ωστόσο, αν και η περίοδος αυτή καθορίζεται από τα στοιχεία της Αφροδίτης για τα άτομα που εισβάλουν στη ζωή μας και θέλουν να τη μοιραστούν με εμάς, θα θέσουμε ένα χρονικό περιθώριο γνωριμίας, πριν αφεθούμε και γίνουμε ευάλωτοι απέναντί τους.
 
Επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες λοιπόν, όπου τα κλασσικά οικογενειακά γεύματα πολύ εκτιμώνται, όπως επίσης και οι συναντήσεις εντός σπιτικών τειχών. Το φλερτ αποκτά μια ιδιαίτερη θέση στη ζωή μας, με πολύ ρομαντισμό, τρυφερότητα, ευγένεια και προσμονή. Σαν την αναγέννηση μιας άλλης εποχής.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό: σαρωτικός άνεμος

Και εκεί που η Αφροδίτη στο Καρκίνο βοηθά πολλούς να βάλουν το πρώτο σταθερό λιθάρι σε μια διστακτική, αλλά υποσχόμενη σχέση, κάποιες καταστάσεις ξεφεύγουν εκτός ελέγχου και μετατρέπονται σε ενοχλητική προσκόλληση, νομίζοντας πως ο έρωτας έτσι είναι. Να γαντζώνεσαι στον άλλον και να μετράς τις ανάσες του.
 
Και εκεί πάνω, κάτι ξαφνικά μποφόρ προκαλούν μεγάλες θαλασσοταραχές και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα κλονίσει προστατευμένες αγάπες, οικείες αγκαλιές και σπιτικούς έρωτες. Θα διώξει τις βάρκες από το λιμάνι, αφήνοντας της ανεξέλεγκτες στα κύματα για ένα διάστημα.
 
Η σταθερότητα παραχωρεί προσωρινά τη θέση της στην αστάθεια, τις ζήλειες, τους νέους έρωτες, την αγάπη για την ελευθερία και την απέχθεια στις δεσμεύσεις. Βέβαια, αυτό θα κρατήσει για περιορισμένο χρόνο, αφού είμαστε στη περίοδο της Αφροδίτης στο Καρκίνο και οι τρυφεροί έρωτες κερδίζουν το πόλεμο έναντι της άγνωστης και ξαφνικής έλξης. Μετά από τους πειρασμούς, στους οποίους θα υποκύψουμε το διάστημα αυτό, οι περισσότεροι τουλάχιστον θα επιστρέψουμε στη γνωστή και σταθερή αγκαλά, στο λιμάνι μας.
 
Η απιστία εδώ έχει να κάνει με την αναζήτηση μιας κατάστασης που δεν μας πνίγει και μας αφήνει τα περιθώρια να αναπνέουμε. Επειδή όμως όπου ο Ουρανός εμπλέκεται, το συναίσθημα δεν περισσεύει, η κατάσταση θα επανέλθει, γιατί το συναίσθημα που αποπνέει η Αφροδίτη στο Καρκίνο αναζητά τη θέση του στη καρδιά και τις ζωές των ανθρώπων. Όχι τη προσωρινή θέση, αλλά τη μόνιμη. Μέχρι να αμφισβητηθεί και να εκδιωχθεί ξανά, ώστε κατόπιν να εκτιμηθεί ακόμα περισσότερο. Και να φυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού!
 
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
 
 
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι