blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη στον Κριό: Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη στον Κριό: Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Κριό

Την εβδομάδα αυτή σου δίνεται η ευκαιρία να οργανώσεις την όποια αλλαγή μπορεί να σκέπτεσαι, να επιθυμείς, μα δεν κατάφερες ακόμα να υλοποιήσεις! Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στο ζώδιο του Κριού, έχει εξαιρετικά δυναμικό χαρακτήρα και σε ωθεί να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες εκείνες, που θα σου ανοίξουν δρόμους για την διεκδίκηση των σχεδίων σου!

Αφροδίτη στον Κριό και Ερμής στον Ταύρο

Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή έχουμε δύο πλανητικές μετακινήσεις. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Απριλίου, ενώ ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 13 Ιουνίου, αφού στις 28 Απριλίου γίνεται ανάδρομος.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που εκφράζει την αρμονία, την αγάπη, την ζεστασιά και τις σχέσεις. Περνώντας στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, μάλλον δεν νιώθει και πολύ βολικά, αφού ο πλανήτης εδώ βρίσκεται σε αδυναμία. Δημιουργείται ένα αίσθημα ανικανοποίητου, που την κάνει συνεχώς να ψάχνει κάτι καινούργιο. Βρίσκεται δηλαδή σε μια διαρκή εγρήγορση και ανησυχία, που δεν διευκολύνει την συναισθηματική ισορροπία, γεγονός που φέρνει και το ανάλογο αποτέλεσμα στις σχέσεις!

Παρατηρείστε τους ανθρώπους που έχουν την Αφροδίτη τους στο ζώδιο του Κριού… Ερωτεύονται με τρελό πάθος, αλλά δεν αναζητούν τη σταθερότητα που προσφέρει η Αφροδίτη σε ένα άλλο ζώδιο. Αλλάζουν πάρα πολύ εύκολα γνώμη και δυσκολεύονται να μείνουν σταθεροί στις απόψεις η τις σχέσεις τους. Αλλά και στα οικονομικά τους οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι εύκολο να κρατήσουν μια ισορροπία, γιατί γενικώς έχουν την τάση της σπατάλης.

Έτσι λοιπόν, την περίοδο αυτή οι σχέσεις περνούν σε μια φράση ανακατάταξης και νέων αναζητήσεων. Μετά την συναισθηματική περίοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, η εποχή αυτή προσφέρει έντονους κραδασμούς στη συναισθηματική μας ζωή, μια και περνάμε σε μια φάση που νοιώθουμε ανικανοποίητοι από τον εαυτό μας, από το σύντροφό μας, από τις καταστάσεις, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που να μας ωθεί σε τέτοιου είδους διαθέσεις.

Το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι, μπαίνει στην καθημερινότητα, αφού υπάρχει η ανάγκη της επιβεβαίωσης μέσα από αυτό… Έτσι, την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξουν και νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις με ιδιαίτερη ένταση και συναισθηματική φόρτιση, γιατί ας μην ξεχνάμε πως η Αφροδίτη από τον Κριό θα κάνει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, το οποίο συνοδεύει και τη Νέα Σελήνη του μήνα.

Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο διάστημα, μέσα από άκρως ανανεωτικές καταστάσεις, δημιουργώντας μια σειρά εξελίξεων αλλά και ένα περιβάλλον ενθουσιασμού, το οποίο μας κινητοποιεί πιο έντονα! Βεβαίως, η Αφροδίτη εδώ χρειάζεται ένα μέτρο και ένα όριο, κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ζητήματα, μια και έχουμε την τάση να γινόμαστε πιο σπάταλοι, να κάνουμε αγορές σπρωγμένοι από την παρόρμηση της στιγμής, που μπορεί είτε να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, είτε να είναι εντελώς περιττές!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, είστε οι απόλυτα ευνοημένοι από την νέα θέση της Αφροδίτης. Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες συνθήκες και καινούργια δεδομένα στην ερωτική σας ζωή, αλλά και να εξελίξετε θέματα, που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Καλή εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Απριλίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή. 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-04-2016 15:49:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι