blank
 
blank

Αφροδίτη στον Λέοντα, στις 5 Ιουνίου 2015.

Αφροδίτη στον Λέοντα, στις 5 Ιουνίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα στις 5 Ιουνίου και ώρα 6:33 μ.μ. Θα κινηθεί στο ζώδιο μέχρι τις 19 Ιουλίου και στη συνέχεια θα εισέλθει στην Παρθένο, απ’ όπου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στις 25 Ιουλίου, επιστρέφοντας πάλι στον Λέοντα, την τελευταία ημέρα του μήνα. Η ανάδρομη πορεία της θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου και θα φτάσει μέχρι την 14η μοίρα του ζωδίου. Θα παραμείνει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο ζώδιο του Λέοντα, πολύ ασυνήθιστο για τον πλανήτη, δείκτη των αισθηματικών και οικονομικών θεμάτων μας και τελικά θα ολοκληρώσει την πορεία της στις 8 Οκτωβρίου!
 
Στο ζώδιο του Λέοντα ο πλανήτης της αγάπης θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση, αλλά και εκκεντρικότητα. Ο ερωτισμός μας θα ανέβει σε ύψιστα επίπεδα και το πάθος θα κτυπήσει κόκκινο! Η διάθεσή μας επίσης θα ανέλθει και η διασκέδαση θα πάρει τα ηνία. Το διάστημα λοιπόν που ακολουθεί, θα μας δώσει το περιθώριο ν’ απολαύσουμε τον έρωτα, να εκφράσουμε την αγάπη μας, να φλερτάρουμε και να… πλανέψουμε καρδιές! Θα παραδοθούμε στην επήρεια της Αφροδίτης και θα χαλαρώσουμε, γιατί η ψυχή το αναζητά τους καλοκαιρινούς μήνες, δείχνοντας παράλληλα την γενναιοδωρία μας, την προθυμία μας, την φιλοξενία μας και τ’ αληθινά μας αισθήματα στους σωστούς αποδέκτες.
 
Η Αφροδίτη εδώ γίνεται πολύ κοινωνική, χαρίζοντας έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών, που ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του κάθε ατόμου, θα αναδειχτεί η φήμη του ή θ’ αποκτήσει απλώς ένα μεγαλύτερο κοινωνικό περίγυρο.

Αφροδίτη στον Λέοντα στον γενέθλιο χάρτη

Όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, είστε άτομα χαρούμενα και αγαπητά. Η γενναιοδωρία είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, όμως απαιτεί μέτρο από μέρους σας, γιατί μπορεί να καταπιέζει τους άλλους! Τα προσωπικά σας γούστα είναι ακριβά, κάτι που επίσης πρέπει να έχει μέτρο, ώστε να μην φτάνει σε επίπεδα που περιορίζει τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Αγαπάτε τον έρωτα, το παιχνίδι, την διασκέδαση και την τέχνη. Είστε πολύ κοινωνικά άτομα και αγαπητοί σε έναν ευρύ κοινωνικό περίγυρο!
 
Οι γυναίκες που έχουν γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι συνήθως πολύ περιποιημένες, έχουν ιδιαίτερο γούστο και ασχολούνται με την αισθητική τους, αλλά και την εικόνα των αγαπημένων τους! Θερμές στον έρωτα, περήφανες, με πολύ αυτοεκτίμηση, μαγεύετε όποιον βρίσκεται στο διάβα σας! Σας αρέσει επίσης να είστε το επίκεντρο της παρέας! Αγαπάτε τα παιδιά και μπορεί επαγγελματικά να ασχολείστε με μικρές ηλικίες, καθώς είστε αγαπητές, με φύση καλλιτεχνική και παιχνιδιάρικη. Γνωρίζετε πολύ καλά πώς να προωθήσετε τις καλλιτεχνικές ικανότητες των ατόμων που έχετε δίπλα σας και εκτιμάτε ιδιαίτερα την ομορφιά και την αρμονία.
 
Αν ανήκετε στο ανδρικό φύλο είστε φλογερά άτομα, καλλιτεχνικής φύσης, αλλά εξιδανικεύετε εύκολα άτομα και καταστάσεις, κάτι που σας στοιχίζει. Πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία και να δουλέψετε λίγο με τον εαυτό σας, ώστε να μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Γενικότερα, είστε δημιουργικά άτομα και η ενασχόλησή σας με το θέατρο μπορεί να δώσει και την επαγγελματική αποκατάσταση που αναζητάτε ή (σε επίπεδο ερασιτεχνικό) μια προσωπική διέξοδο!
 
Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε την γενέθλια Αφροδίτη σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr.
 
Όσο η Αφροδίτη θα είναι σε ανάδρομη πορεία θα επανεξεταστούν οι σχέσεις μας και θ’ αναζητήσουμε καινούργιες ισορροπίες που θα βασίζονται σε ένα νέο συναισθηματικό υπόβαθρο. Όσοι κάνετε νέες σχέσεις την περίοδο αυτή, κοιτάξτε να περάσετε καλά, αλλά μην επενδύσετε! Όμως, σχέσεις που είχαν παγώσει, μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο, αναζητώντας μια καλύτερη έκβαση τώρα, που όλα αναθεωρούνται. Τα οικονομικά μας επίσης, χρήζουν προσοχής! Αποφύγετε σπατάλες και έξοδα που δεν είναι απαραίτητα.

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Λέοντα

Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει κατά την εποχή που θα κινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, είναι οι εξής:
 
Μια όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο στις 6 Ιουνίου και ώρα 9:05 π.μ. Η όψη θα επιφέρει σταθεροποίηση σε οικονομικά θέματα και θα σταθεροποιήσει σχέσεις, που δεν είχαν μπει σε στέρεη βάση!
 
Μια όψη εξαγώνου με τον ανάδρομο Ερμή στις 10 Ιουνίου και ώρα 3:50 μ.μ., που θα ομορφύνει την καθημερινότητά μας με κοινωνικές επαφές και ευχάριστες συναντήσεις. Οι συναντήσεις της με τον πλανήτη της επικοινωνίας, θα συνεχιστούν, κάτι που θ’ αναλύεται διεξοδικά στην καθημερινή πρόβλεψη.
 
Μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό στις 29 Ιουνίου και ώρα 9:15 π.μ. Η όψη φέρνει απρόοπτες επαφές, ξαφνικές επιτυχίες στον έρωτα και στο χρήμα και μια ευχάριστη καθημερινότητα, τόσο σε επίπεδο κοινωνικό, όσο και διασκέδασης! Δεν εγγυάται όμως τίποτα σταθερό!
 
Την 1η Ιουλίου, έρχεται ν’ αθροιστεί μαζί με αυτήν την όψη μια σύνοδος με τον Δία, που θα κορυφωθεί στις 10:30 π.μ. Τύχη, αισιοδοξία, εύνοια και γενναιοδωρία, είναι τα δώρα που θα απολαύσουμε σε μια περίοδο αλλαγών, αλλά και καλοκαιρινών διακοπών! Οι επιρροές της θετικότατες, μας ανοίγουν το δρόμο στον επαγγελματικό χώρο, αλλά πρωτίστως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!
 
Στις 14 Ιουλίου όμως, στις 9:40 π.μ. θα σχηματίσει πάλι ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, που θα φέρει δυσκολίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και οικονομικές ανασφάλειες, που πρέπει να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο! Εδώ απαιτείται προσοχή. Θα υπάρχει όμως μετριασμένη εύνοια, καθώς η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον σταθερό, λαμπερό αστέρα Regulus!
 
Στην ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, θα σχηματίσει τις παρακάτω όψεις:
 
Α) Μια όψη συνόδου με τον Δία και παράλληλα με σύνοδο των δυο πλανητών με τον Regulus, στις 5 Αυγούστου και ώρα 00:30 π.μ. Η όψη είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για την κοινωνικότητά μας, αλλά και για την αισθηματική μας ζωή, καθώς θα επανέλθουμε σε θέματα του παρελθόντος, για να τα επιλύσουμε! Σχέσεις που αναζητούν λύσεις, θα φωτιστούν, θα ανανεωθούν και θα ζήσουν φλογερές στιγμές, καθώς παράλληλα θα δείξουν σταθεροποίηση!
 
Β) Μια όψη τετραγώνου με τον ορθό πιά Κρόνο, την ίδια ημερομηνία στις 6:35 μ.μ. Οι δύο αυτές όψεις, μας μηνύουν πως όλα περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο, δίνοντας μια διαφορετική πραγματικότητα, καθώς θα έχουν ισχύ και στο εγγύς μέλλον. Η ημέρα αυτή, γενικότερα είναι πολύ ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα. Θα αναλυθεί βέβαια, την συγκεκριμένη ημερομηνία.
 
Γ) Μια όψη συνόδου με τον Ήλιο στις 15 Αυγούστου, στις 10.25’ μ.μ. Όψη ευνοϊκότατη για τις προσωπικές μας φιλοδοξίες, για την κοινωνική μας προβολή, για τις κοινωνικές επαφές που είχαμε χάσει, για την διασκέδαση και την απόλαυση των υπέρτατων αγαθών, αλλά και πάνω απ’ όλα, για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις!
 
Δ) Μια όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 19 Αυγούστου και ώρα 7:10 μ.μ. Η όψη επαναφέρει θέματα κοινωνικά στο προσκήνιο, μας ξαφνιάζει με τις απρόοπτες κοινωνικές επαφές και φέρνει έρωτες ξαφνικούς και πρωτότυπους! Προσοχή όμως, γιατί η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και μόνο οι σχέσεις που επανέρχονται για να αποκατασταθούν, θα μπορέσουν να επιβιώσουν! Κατά τ’ άλλα, φροντίστε να περάσετε μόνο όμορφα και ευχάριστα!
 
Ε) Μια όψη συνόδου με τον Άρη την 1η Σεπτεμβρίου, στις 8:10 π.μ., όψη δυναμική όσον αφορά τις ενέργειές μας, αλλά και βαθιά συναισθηματική και ερωτική, κάτι που μας αφορά όλους ιδιαιτέρως. Καλλιτεχνικά δρώμενα βέβαια, μπορούν να πλαισιώσουν τις ημέρες πριν και μετά την όψη.
 
Όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα επανέλθουμε μέσα από τις καθημερινές προβλέψεις στις όψεις της, που από την μια θα μας αναστατώνει όλο το καλοκαίρι ανάβοντας φωτιές, από την άλλη θα μας βάζει φρένο, όταν εκείνη επιθυμεί!

Αφροδίτη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα ζώδια

Ακολουθούν μικρές προβλέψεις και συμβουλές για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.
 
Κριός: Αναθερμάνετε τις ερωτικές σας σχέσεις και ζήστε τον έρωτα πάλι από την αρχή! Δημιουργία και δράση, όλη αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σας, κάντε τις σωστές κινήσεις, για να διευθετήσετε ό,τι εκκρεμεί.
 
Ταύρος: Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται και επέρχεται αρμονία. Το χρονικό διάστημα που η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία, αποφύγετε συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας τομέα! Σχέσεις από το παρελθόν, αλλά και άλλα θέματα, επανέρχονται στο προσκήνιο.
 
Δίδυμοι: Όσοι είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή, με την Αφροδίτη στον τρίτο σας οίκο, για να περάσετε όμορφα, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε και πάνω απ’ όλα, να χαρείτε τον έρωτα! Δρομολογείστε με προσοχή τα θέματα που σας απασχολούν, όταν σχηματίσει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο.
 
Καρκίνος: Η τύχη σας χαμογελάει και βέβαια έσοδα από προσωπική εργασία, που περιμένετε, μπορεί να καθυστερήσουν, αλλά θα έρθουν! Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, αναθεωρούνται και βέβαια θα βαδίσουν σε νέους δρόμους, σταθερότερους, μετά τις 5 Αυγούστου.
 
Λέων: Οι τυχεροί της διέλευσης αυτής και της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη της αγάπης, θα λάβουν τα δώρα τους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά με σημαντικότατες αλλαγές μετά τις 9 Σεπτεμβρίου! Απολαύστε τις χαρές της ζωής και βιώστε τον έρωτα και το πάθος του!
 
Παρθένος: Εσείς καλύτερα να ζήσετε ό,τι σας μαγνητίσει χωρίς φόβο, γιατί αν το κρατήσετε κρυφό, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα! Αναθεωρήσεις σε οικονομικό επίπεδο, μπορεί να είναι προς όφελός σας!
 
Ζυγός: Η κοινωνικότητά σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η φήμη σας θα αναγνωριστεί, σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Για τους αδέσμευτους, είναι ευοίωνη εποχή για να ερωτευθείτε και να ζήσετε με πάθος, αλλά να θυμάστε πως ο κύριος στόχος του καλοκαιριού, είναι να περάσετε καλά!
 
Σκορπιός: Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις δέχονται εύνοια, αλλά θα περάσουν επίσης από αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις! Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, καλεστείτε να επιλύσετε σημαντικά θέματα στο τέλος του Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου.
 
Τοξότης: Ανανεωθείτε, ζήστε και απολαύστε τον παιχνιδιάρη έρωτα, αφήνοντας ό,τι σας απασχολεί στην πόλη, καθώς φεύγετε για διακοπές! Παράλληλα, διευθετήστε τα οικονομικά σας, πριν σας πιέσουν. Το καλοκαίρι αυτό θα σας μείνει αξέχαστο, με πολύ διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές!
 
Αιγόκερως: Θέματα κληρονομικά θα επανέλθουν για να επιλυθούν με την διέλευση αυτή της Αφροδίτης. Αγάπες από το παρελθόν επίσης μπορεί να επιστρέψουν, για να πάρουν αυτό που επιθυμούν. Αναζωπυρώστε την αγάπη όσοι είστε δεσμευμένοι και βιώστε ευχάριστες στιγμές!
 
Υδροχόος: Οι προσωπικές σας σχέσεις και ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται. Παλιές αγάπες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν. Δείτε το θέμα πάλι από την αρχή, αν είστε μόνοι. Η διάθεσή σας γενικά θα είναι ανεβασμένη! Θέματα οικονομικά θα πιέσουν όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.
 
Ιχθείς: Η καθημερινότητά σας θα είναι ευχάριστη και θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τους οικείους σας. Η εποχή είναι ευνοϊκή για όσους επανέρχονται σε παλαιότερες δουλειές. Θ’ ανανεωθείτε σε επίπεδο ψυχικό, καθώς θα χαλαρώσετε και θα βρεθείτε με αγαπημένα άτομα!
 
Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σου αναλύσουν τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με την νέα θέση της Αφροδίτης και με τις όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο διάστημα. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-06-2015 15:34:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι