blank
 
blank

Αφροδίτη στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου 2015.

Αφροδίτη στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 8.30’ μ.μ. πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου, όπου βρίσκεται σε πτώση, δηλαδή δεν της επιτρέπεται να εκφραστεί όπως επιθυμεί. Θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, που θα εισέλθει στο επόμενο ζώδιο.
 
Ο πλανήτης αυτός αντιπροσωπεύει το “δούναι και λαβείν” και είναι ένας από τους παράγοντες που δείχνει πώς λειτουργούμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Από τις 8 Οκτωβρίου λοιπόν, θα βιώσουμε αλλαγές στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας, αλλά και τα οικονομικά μας, στα οποία θα υπάρξει αναποφασιστικότητα και επιφυλακτικότητα, κάτι που δεν διευκολύνει κανέναν μας.
 
Σ’ ένα ζώδιο πρακτικό, όπως αυτό της Παρθένου, θα εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας στον πλησίον μας με πράξεις και έργα, και όχι τόσο με συναισθηματισμούς και υπερβολές! Θα προσφέρουμε δηλαδή τη βοήθειά μας σε άτομα που μας έχουν ανάγκη, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά με σεμνότητα και ταπεινότητα.
 
Όμως, αν δεν έχουμε την δυνατότητα για κάποιους λόγους να υποστηρίξουμε τους άλλους, δυστυχώς θα περάσουμε σε κάποιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά και αναξιοπιστία. Έχοντας όμως ηθική συνείδηση και λαμβάνοντας υπόψιν μας τα δεδομένα της κάθε κατάστασης, συνήθως με μια τέτοια διέλευση (αν μας βοηθάει και το γενέθλιο ωροσκόπιο), γινόμαστε “χρήσιμοι” και υποστηρικτές του κάθε κατατρεγμένου και πονεμένου!
 
Παράλληλα, θα κινηθούμε με τάσεις οργανωτικές και θα προγραμματίσουμε την πορεία μας για το εγγύς μέλλον, αν και τις δυο-τρείς πρώτες ημέρες αυτό δεν θα διαφανεί, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.
 
Διατηρώντας μια κριτική στάση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις όλο αυτό το διάστημα, πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως την προσέγγισή μας, ώστε να μην διαταραχθούν προσωπικά ζητήματα και επαγγελματικές συνεργασίες. Μην είστε απαιτητικοί, γιατί αυτό προξενεί απόσταση και ανισορροπία. Προσπαθήστε να έχετε αρμονία μεταξύ συναισθήματος και λογικής και φερθείτε ανάλογα στις περιστάσεις και στα άτομα που έχετε δίπλα σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και εκδηλώστε τις προθέσεις σας!
 
Επίσης, θα έχουμε την αίσθηση πως οι σχέσεις απαιτούν καθημερινή προσπάθεια, για να διατηρηθούν στα επίπεδα που επιθυμούμε! Οπότε, χρησιμοποιείστε την αναλυτική φύση της Παρθένου, ώστε να διευκολύνετε τις σχέσεις σας, προσφέροντάς τους τις λεπτομέρειες που ενισχύουν τις αόρατες χορδές τους!
 
Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να έχουμε καλή επικοινωνία, κάτι πολύ βασικό καθώς η λογική και το συναίσθημα θα συμβαδίζουν!

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από την Παρθένο

Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο αυτό με άλλους πλανήτες, είναι οι εξής:
 
Α) Ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 3.08’ π.μ. Η όψη έχει επιρροή από την στιγμή που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα προκαλέσει επιφυλακτικότητα και διστακτικότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και αρκετές υποχρεώσεις, που θα μας περιορίσουν σε καθημερινό επίπεδο.
 
Β) Μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα στις 17 Οκτωβρίου και ώρα 5.43’ π.μ., φέρνοντας τις ευαισθησίες μας και τις ερωτικές μας επιθυμίες στο φως και σε πρώτο πλάνο! Εδώ πρέπει να προσέξουμε να μην ξεφύγουμε από τα όρια της λογικής, περνώντας στην σφαίρα του άπιαστου ονείρου.
 
Γ) Μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στις 23 Οκτωβρίου και ώρα 10.33’ π.μ. Η όψη αναζωπυρώνει το πάθος και τον έρωτα, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν νέες σχέσεις. Ευνοούνται επίσης οι οικονομικές επεκτάσεις.
 
Δ) Μια όψη συνόδου με τον Δία στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 9.45’ μ.μ., όψη που βελτιώνει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και μας βοηθάει να εκφράσουμε την τρυφερότητά μας στο έτερον ήμισυ! Επίσης ευνοούνται οικονομικές συναλλαγές.
 
Παράλληλα, η Αφροδίτη θα σχηματίζει μια συγκλίνουσα όψη συνόδου με τον Άρη, με την συμμετοχή του Δία, κάτι που θα έχει διάρκεια και θα κορυφωθεί τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου. Η επιρροή τους έντονη, μας δείχνει αρχικά, πως αν πιστεύουμε στην αγάπη, όλα μπορούν να συμβούν! Ασχοληθείτε με την πνευματική πλευρά των σχέσεων και όχι με την υλική!

Αφροδίτη στην Παρθένο και προβλέψεις για τα ζώδια

Ακολουθούν μικρές προβλέψεις και συμβουλές για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.
 
Κριός: Για εσάς, φίλοι Κριοί, η διέλευση αυτή είναι ευνοϊκή για να εξομαλύνετε σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Επίσης, θα έχετε αρκετές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, θετικές και ευοίωνες. Κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και άσκησης!
 
Ταύρος: Η διέλευση της Αφροδίτης από τον πέμπτο οίκο σας, φέρνει νέες σχέσεις σε όσους αναζητάτε ταίρι και αναζωπυρώνει τον έρωτα στις ήδη υπάρχουσες! Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου θα βιώσετε όλοι ένα ευχάριστο χρονικό διάστημα, που η διασκέδαση θα παίζει τον κύριο λόγο! Απολαύστε το!
 
Δίδυμοι: Ο πλανήτης της αγάπης επιφέρει όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο του σπιτιού σας και εξομαλύνει καταστάσεις! Αν θέλετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή να κάνετε αλλαγές, είναι κατάλληλη περίοδος! Όσοι θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, επίσης είναι μια καλή χρονική στιγμή!
 
Καρκίνος: Εσείς είστε από τους ευνοημένους αυτή την εποχή, καθώς θα υπάρξει ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ των οικείων σας προσώπων και θα έχετε αρκετές μετακινήσεις αναψυχής! Το φλερτ θ’ αναπτερώσει το ηθικό σας! Επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί τώρα να έχουν μια καλύτερη έκβαση!
 
Λέων: Εσείς, φίλοι Λέοντες, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, καθώς θα μπορέσετε να ανοιχτείτε περισσότερο! Στα οικονομικά σας υπάρχει μια τάση βελτίωσης, αλλά καλό είναι να μην κάνετε σπατάλες μέχρι να εξασφαλίσετε τα έσοδά σας!
 
Παρθένος: Εσείς είστε από τους πολύ ευνοημένους, καθώς η Αφροδίτη, αλλά και ο Άρης με τον Δία, διελαύνουν από το ζώδιό σας! Θα έχετε πολλές ευκαιρίες το επόμενο χρονικό διάστημα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φροντίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές!
 
Ζυγός: Αγαπητοί Ζυγοί, εσείς με αυτή την διέλευση θα βιώσετε μια εποχή που θέλετε να επεξεργαστείτε σχέσεις και συνεργασίες που σας απασχολούν! Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει στο έπακρο να εκφραστείτε και να δρομολογήσετε καταστάσεις!
 
Σκορπιός: Εσείς φίλοι Σκορπιοί, θ’ ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο και όσοι αναζητάτε ταίρι, μπορεί να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι υπόλοιποι, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στις φιλικές σας σχέσεις και να διεκδικήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας με ήπιους τόνους!
 
Τοξότης: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα αναλάβετε δράση στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά αν είστε άτομα καριέρας! Υποχρεώσεις και επαγγελματικές ασχολίες θα απορροφήσουν αρκετή από την ενέργειά σας. Αν είστε μόνοι, θα υπάρξουν δυνατότητες να βρείτε ταίρι μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο!
 
Αιγόκερως: Φίλοι Αιγόκεροι, είστε μπροστά σε αλλαγές! Θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και θα βιώσετε ένα ενδιαφέρον διάστημα για επαφές με το εξωτερικό ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Οι αδέσμευτοι μπορεί κιόλας να δημιουργήσετε σχέση με άτομα, που έχουν κάτι διαφορετικό να σας πουν!
 
Υδροχόος: Αγαπητοί Υδροχόοι, καλό είναι να δώσετε προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και ρυθμίσεις αυτό το χρονικό διάστημα. Η ψυχολογία σας δεν θα είναι η καλύτερη, γι’ αυτό καλό είναι να κάνετε προσεκτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς! Ερωτικά, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας! Οι ελεύθεροι, μπορεί να νιώσετε πως ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σας!
 
Ιχθείς: Εσείς είστε από τους ευνοημένους αυτό το χρονικό διάστημα, τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες! Η επικοινωνία σε καθημερινό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία και ν’ αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις!

Γενικά να έχετε υπόψιν σας, πως ευνοούνται όσοι ανήκουν σε ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς!

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 
 
 
 
 
 
Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-10-2015 13:33:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι