blank
 
blank

Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 20/9 έως 14/10/2017 και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 20/9 έως 14/10/2017 και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, όπου και θα παραμείνει έως τις 14 Οκτωβρίου. Κατά την πορεία της στο ζώδιο αυτό, η αγάπη εκφράζεται με πιο πρακτικούς τρόπους, ενώ απολαμβάνουμε περισσότερο τα απλά και μικρά πράγματα.

Τι φέρνει η Αφροδίτη στην Παρθένο

Στις σχέσεις συμπεριφερόμαστε με περισσότερη ταπεινότητα και μετριοφροσύνη και ίσως να έχουμε την τάση να τις αναλύουμε και να τις επεξεργαζόμαστε περισσότερο. Οι νέοι δεσμοί που συνάπτονται με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα χαρακτηρίζονται από διάθεση προσφοράς και αλληλοβοήθειας ανάμεσα στο ζευγάρι. Παράλληλα, ίσως θελήσουμε να ασχοληθούμε με τις πρακτικές λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή ενός εγχειρήματος, ενώ φαίνεται πως γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στον τρόπο που ξοδεύουμε χρήματα.

Κατά την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, η Αφροδίτη θα συναντήσει αρχικά τον Ποσειδώνα σε μια όψη αντίθεσης στις 30/9/2017, η οποία φέρνει παραπλάνηση και σύγχυση σε σχέσεις και συνεργασίες. Στη συνέχεια, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 5/10 ξυπνά πάθη και έντονα συναισθήματα, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στις 5/10, φέρνει νέες, παθιασμένες γνωριμίες αλλά και αρκετές εντάσεις στις σχέσεις. Η τελευταία όψη είναι το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται στις 8/10, η οποία φέρνει δοκιμασίες, περιορισμό και απογοητεύσεις σε κάποιες σχέσεις, ενώ παροτρύνει κάποιες άλλες να ωριμάσουν για να κάνουν το επόμενο βήμα…

Πως επηρεάζει το ζώδιο σου η Αφροδίτη στην Παρθένο

ΚΡΙΟΣ

Στις 20/9, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει έως τις 14/10. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί θετικό για την εργασιακή σου καθημερινότητα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συναδελφικές σου σχέσεις και να ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Αν αναζητάς εργασία, την περίοδο αυτή θα δεις τις προτάσεις να πολλαπλασιάζονται και ίσως να βρεις και κάτι, μέσα από το οποίο θα εκφράζεις και τη δημιουργικότητά σου. Ακόμη, θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα κινηθεί έως τις 14/10. Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο είναι αυτός των αισθηματικών σου και αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, αυτό το διάστημα θα θελήσεις να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή θα σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσετε απογόνους με τον/την σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό να έρθει στη ζωή σου ένα καινούριο πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Παράλληλα, η νέα θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να εκφράσεις τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σου μέσα από τη δουλειά ή μια νέα δραστηριότητα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 20/9, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, ευνοώντας υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις. Έως τις 14/10, θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους οικείους σου αλλά και σε στιγμές με τον εαυτό σου. Αν σκεφτόσουν να πραγματοποιήσεις διακοσμητικές αλλαγές ή και μια ανακαίνιση στον χώρο σου, τώρα αποκτάς περισσότερη όρεξη και έχεις την οικονομική άνεση να το πράξεις. Από την άλλη, είναι πιθανό να στραφείς σε συναισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος, για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε πρόσωπα και καταστάσεις… 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 20/9, η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο όπου και παραμένει έως τις 14/10. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, να διαφημίσεις τις ιδέες σου αλλά και να διαπραγματευτείς καλύτερα τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας σου. Επίσης, είναι μια καλή εποχή για να δικτυωθείς και να εκμεταλλευτείς γνωριμίες που θα σε πάνε παρακάτω στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου και ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε γοητεύσει. Οι σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια βελτιώνονται, ενώ φαίνεται πως βελτιώνεται και η επικοινωνία στη σχέση σου. 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο έως τις 14/10, βελτιώνοντας την οικονομική σου κατάσταση. Είναι πιθανό να υπάρξει μια αύξηση στο εισόδημά σου το διάστημα αυτό ή να καταφέρεις να μειώσεις τα έξοδά σου, κάτι που σου χαρίζει ασφάλεια και ανακούφιση. Γενικά, θα θελήσεις να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου το διάστημα αυτό, υλικές και συναισθηματικές, ώστε να θέσεις και τις ανάλογες προτεραιότητες. Παράλληλα, θα δεις την αυτοεκτίμησή σου να ανεβαίνει, να αναγνωρίζονται τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου. Αν επιθυμούσες να πραγματοποιήσεις μια αγορά, αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να το πράξεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 20/9 στο οποίο θα παραμείνει έως τις 14/10. Το διάστημα αυτό θα δεις την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει, προσελκύοντας έτσι περισσότερους υποψήφιους συντρόφους. Αν και κάποιες όψεις που θα σχηματίσει ενδεχομένως να φέρουν εμπόδια και πιθανές απογοητεύσεις στα αισθηματικά σου, για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα δεχθείς την εύνοιά της. Παράλληλα, είναι μια ιδανική περίοδος για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να αποκαταστήσεις τριγμούς και παρεξηγήσεις σε συντροφικές ή φιλικές σου σχέσεις.  

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο στις 20/9 όπου και θα παραμείνει έως τις 14/10. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ξενοιάσεις. Είναι μια ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, ίσως μπεις στη διαδικασία να κάνεις έναν απολογισμό όσον αφορά αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου θα λειτουργούν καλύτερα αυτό το διάστημα, οδηγώντας σε σε σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 20/9, η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει έως τις 14/10. Πρόκειται για ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, να διευρύνεις τον κύκλο σου, αλλά και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία. Για τους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια συναισθηματική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό τους περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, εκκινώντας μια περίοδο που η καριέρα σου θα αποτελέσει προτεραιότητα. Έως τις 14/10, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να προβάλλεις καλύτερα τα ταλέντα σου. Οι αξία σου αναγνωρίζεται από τους ανώτερούς σου και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση για ένα νέο εγχείρημα, μέσα από το οποίο θα ικανοποιείται η δημιουργικότητά σου. Επίσης, θα θελήσεις να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου και να κυνηγήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου από τις 20/9 έως τις 14/10, βοηθώντας σε να υιοθετήσεις μια αισιόδοξη οπτική στα πράγματα και φέρνοντάς σε πιο κοντά στους στόχους σου. Επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό δέχονται μεγάλη εύνοια και ίσως αποκομίσεις γρήγορα κέρδη από μια τέτοια επένδυση. Παράλληλα, ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα που προέρχονται από άλλες χώρες. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε νομικά σου ζητήματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 20/9, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει έως τις 14/10, βελτιώνοντας την ψυχολογία σου και φέρνοντας εύνοια σε αισθηματικές σου υποθέσεις. Η λίμπιντό σου ανεβαίνει και εντείνεται η ανάγκη σου για βαθιά ένωση με τον/την σύντροφό σου ή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Από την άλλη, φαίνεται πως θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες,  οφειλές ή ακόμη, να συνάψεις επικερδείς οικονομικές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται, επίσης, να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν κληρονομιές ή το κοινό ταμείο με το ταίρι σου. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στην Παρθένο στις 20/9, ευνοώντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 14/10, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα στον δεσμό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αναμένονται νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες αυτή την περίοδο, που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό και σταθερό. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης, μπορείς ακόμη να πετύχεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία, που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής στο μέλλον.

Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2017 12:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι