blank
 
blank

Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου: Ευχάριστα συναισθήματα!

Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου: Ευχάριστα συναισθήματα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Αφροδίτη στον Τοξότη

Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Η Αφροδίτη άφησε το ζώδιο του Σκορπιού και εισήλθε στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 Νοεμβρίου και ώρα 9:05 μ.μ. Θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, χαρίζοντάς μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ευχάριστη και ανάλαφρη διάθεση, χαλαρώνοντας πια τους ρυθμούς μας και την συναισθηματική μας κατάσταση!
 
Η ανάλαφρη και αισιόδοξη φύση του ζωδίου του Τοξότη αρχίζει να μας στέλνει την θετική επιρροή της αμέσως, σε θέματα σχέσεων που λαμβάνουν την εύνοια του ζωδίου. Η επικοινωνία αποκαθίσταται, το χαμόγελο έρχεται στα χείλη μας, η χαρά, η αγάπη και ο έρωτας χωρίς κτητικότητες λαμβάνουν χώρο και η κοινωνικότητα ανθίζει! Ως ζώδιο, ο Τοξότης αγαπάει την ανεξαρτησία, την οποία δίνει και παράλληλα αναζητάει! Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου όλα θα αλλάξουν. Θα είμαστε πιο ανάλαφροι, πιο ευχάριστοι, έτοιμοι να βγούμε έξω ανά πάσα στιγμή και να διασκεδάσουμε.
 
Καθώς ο κοινωνικός μας κύκλος θα ανοίξει, προσθέτοντας ιδεολογικά κίνητρα για την αγάπη και τον έρωτα, θα εκφραστούμε με αμεσότητα και ευθύτητα στις σχέσεις μας. Δίνοντας μια ευχάριστη και ανάλαφρη πνοή στην επικοινωνία μας, θα αναθεωρήσουμε θέματα που μας έφεραν σε δύσκολες ψυχικές καταστάσεις και θα χαρούμε επαφές, φιλικές συνευρέσεις με οικεία άτομα, αλλά και με άτομα που έχουν κάτι να μας προσφέρουν στο επίπεδο γνώσεων, θρησκείας και φιλοσοφίας, δίκαιου και ηθικής, τέχνης και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων, ταξιδιών και πλούσιων εμπειριών!
 
Η επέκτασή μας στον τομέα που επιθυμούμε θα έλθει, μιας και ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας! Οι εναλλακτικές θεραπείες, με τον Χείρωνα, συγκυβερνήτη του ζωδίου, μπορούν να μας ωφελήσουν επίσης σε πολλά επίπεδα. Η καθημερινότητά μας πάντως, θα περάσει σε καλύτερα πλαίσια και οι οικονομικές συναλλαγές μας θα δεχτούν ευνοϊκές επιρροές, καθώς οι δύσκολες όψεις που σχηματίστηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού, αποχωρούν ανεπιστρεπτί! Πιθανές αλλαγές στο συγκεκριμένο θέμα, θα μας δώσουν ελπίδα και ανακούφιση.
 
Όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, είστε ανεξάρτητα άτομα και αγαπάτε την ελευθερία. Δεν την παραβιάζετε επίσης στα άτομα που συναναστρέφεστε. Έχετε ηθικές αρχές και είστε δίκαιοι. Ο λόγος σας έχει ευθύτητα και αγαπάτε τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τα ταξίδια, την τέχνη. Ίσως έχετε συναλλαγές με το εξωτερικό ή ο σύντροφός σας είναι από μια άλλη χώρα. Γενικά, είστε κοσμοπολίτες, αγαπάτε όλον τον κόσμο, είστε αισιόδοξοι και ανοιχτόκαρδοι!
 
Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο αυτό, είναι οι εξής:
 
Α) Μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, στις 20 Νοεμβρίου και ώρα 4:50 μ.μ. Η όψη θα επιφέρει από νωρίτερα προσδοκίες που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν και θα προκαλέσει μικροδιαφωνίες σε σχέσεις. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.
 
Β) Μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό στις 27 Νοεμβρίου και ώρα 2:10 π.μ. Όψη που θα μας χαρίσει ξαφνικές ευχάριστες συγκυρίες στην ερωτική μας ζωή και ανανέωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων. Η σταθερότητα βέβαια, σε νέες σχέσεις και συνεργασίες δεν θα είναι ατράνταχτη!
 
Γ) Μια όψη τριγώνου με τον Δία, στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 8:50 μ.μ. Η όψη είναι ευνοϊκότατη για θέματα σχέσεων και οικονομικών και θα μας χαρίσει όσα περιμέναμε και δεν πιστεύαμε πως θα πραγματοποιηθούν! Σαν να ανοίγουν οι ουρανοί λοιπόν, τα δώρα και οι ευκαιρίες θα απλωθούν εμπρός μας και εμείς θα πρέπει μόνο ν’ αδράξουμε μόνο τις ευκαιρίες!
 
Ακολουθούν μικρές προβλέψεις και συμβουλές για τα ζώδια και τους ωροσκόπους.
 
Κριός
Ευνοϊκή η διέλευση αυτή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Τοξότη για εσάς, καθώς σας φέρνει καλά νέα στα οικονομικά σας από την κύρια απασχόλησή σας και ειδικότερα αν έχετε συναλλαγές με το εξωτερικό. Θέματα γνώσεων θα αναθεωρήσουν το σκεπτικό σας. Νομικά θέματα επίσης όσοι έχετε, θα δεχτούν θετικές επιρροές. Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Ταύρος
Οι επιρροές της Αφροδίτης στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι πολύ θετικές! Οικονομικές απολαβές από συνεργασίες τώρα θα διευκολυνθούν. Η διάθεσή σας θα ανέλθει σταδιακά και θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τον περίγυρό σας. Ανοίχτε τους ορίζοντές σας και αλλάξτε πεποιθήσεις και σκεπτικό! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Δίδυμοι
Η επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι ευνοϊκότατη για εσάς σε όλους τους τομείς! Ο κοινωνικός σας κύκλος θα δεχτεί θετικές επιρροές και οι διαπροσωπικές σχέσεις θα ανανεωθούν. Διευκολύνεστε σε θέματα συνεργασιών και όλα θα δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους! Η ανάσα που θα σας δώσει ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, θα απαλύνει τις δυσκολίες του παρελθόντος! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα
 
Καρκίνος
Ανοιχτείτε σε αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και συσφίξτε σχέσεις με τους συναδέλφους σας! Αλλαγές επίσης στην καθημερινότητά σας θα σας δώσουν μια ευχάριστη πνοή. Η εποχή είναι καλή για να ξεκινήσετε κάποια αθλητική δραστηριότητα και ν’ αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας, με ένα καλύτερο και πιο υγιεινό! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Λέων
Για εσάς επίσης η διέλευση αυτή, είναι θετικότατη, σε όλη την γκάμα της! Οι θετικές επιρροές των δύο όψεων του πλανήτη με τον Ουρανό και τον Δία, φέρνει νέες γνωριμίες, ανοίγει γενικά τον κύκλο σας και σας χαρίζει τα δώρα της σε σχέσεις και συνεργασίες! Διεκδικήστε με δυναμικότητα ό,τι σας ανήκει! Οικονομικές απολαβές, έρχονται! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Παρθένος
Οι προκλήσεις αυτήν την εποχή θα είναι πολλές για εσάς! Θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε ό,τι σας έλκει! Μην ανησυχείτε, καλό είναι για εσάς να ξεφύγετε από τις απόψεις σας και να δεχτείτε ό,τι ως τώρα φάνταζε εξωπραγματικό! Οι ανατροπές λοιπόν στα δεδομένα σας, μάλλον θα αποβούν ευνοϊκές για την εξέλιξή σας! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Νέα δεδομένα έρχονται να σας αναπτερώσουν το ηθικό, αλλά και τα έσοδά σας! Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να περάσει χωρίς να την ελέγξετε! Στην εργασία σας, θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία όπως και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το φλερτ θα σας ανανεώσει! Ανατροπές και εντάσεις βέβαια, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Σκορπιός
Οι προσωπικές σας αξίες τώρα έρχονται να βγούνε στο φως της ημέρας! Οικονομικά θέματα που σας απασχόλησαν, δέχονται θετικές επιρροές με αυτή την διέλευση. Αναπτερωθείτε, όσο αναπτερώνεται και το ηθικό σας και αφήστε στην άκρη την στατικότητα που σας χαρακτηρίζει και σας καθηλώνει! Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας δώσει φτερά. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Τοξότης
Εσείς βέβαια είστε από τους πλέον ευνοημένους του ζωδιακού! Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, θα σας χαρίσει γλυκύτητα και μαγνητισμό! Οι κοινωνικές σας επαφές θα ανανεωθούν και βέβαια συναισθηματικά θέματα αλλά και επαγγελματικά, θα πάνε εξαιρετικά καλά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μετά τις 22 Νοεμβρίου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Εσείς θα δεχτείτε ευνοϊκές συγκυρίες σε σημαντικά θέματα και θα έχετε νέα δεδομένα σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα! Οι όψεις του πλανήτη με τον Ουρανό και τον Δία, θα σας ωθήσουν να ξεκινήσετε ό,τι ως τώρα δεν τολμούσατε! Η διάθεσή σας θα αλλάξει και θα αισθανθείτε ασφαλείς και χαλαροί! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Υδροχόος
Κοινωνικές επαφές και συλλογικές προσπάθειες αυτήν την εποχή ευνοούνται! Η διάθεσή σας αλλάζει και σας φέρνει στο κέντρο του περίγυρού σας! Νέα δεδομένα που έχουν να κάνουν με τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας θα πραγματοποιηθούν, μέσα από απρόοπτες συγκυρίες και θετικές επιρροές! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Ιχθείς
Εσείς αγαπητοί Ιχθείς, καλό είναι να κρατήσετε μια τακτική σε ό,τι κάνετε και να μην ξεφύγετε χωρίς να βλέπετε που πηγαίνετε! Η οργανωτικότητα θα σας βοηθήσει να είστε αποδοτικοί στην εργασία σας. Η εποχή αυτή ίσως είναι λίγο δύσκολη για εσάς, αλλά γενικά θα σας φέρει και ευκαιρίες, που πρέπει να αξιολογήσετε! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-11-2014 16:06:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι