blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2018. (Video)

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2018. (Video)
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

 Η Αφροδίτη στις 18 Ιανουαρίου αφήνει το ζώδιο του αιγόκερου και περνά στον υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο;

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της τέχνης, της ομορφιάς και του έρωτα, ενώ παράλληλα, είναι και δείκτης της οικονομικής μας κατάστασης. Στον γενέθλιο μας χάρτη, με τη θέση της σε ζώδιο, σε οίκο, αλλά και με τις όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες, μας δείχνει πώς λειτουργούμε στις σχέσεις μας, ποιες ποιότητες βγάζουμε, πως συνηθίζουμε να αντιδράμε αυθόρμητα, ποιοι σύντροφοι μας αρέσουν αλλά και ποιούς έλκουμε. Ακόμη η Αφροδίτη, μας δείχνει ποιά είναι η σχέση μας με τα χρήματα αλλά και από που μπορούμε, με ποιούς τρόπους δηλαδή και σε ποιούς τομείς, να κερδίσουμε πιο εύκολα χρήματα.

Η επιρροή των όψεων που σχηματίζει με σημεία του χάρτη μας, η διαλύουσα Αφροδίτη κρατάει περίπου 2 ημέρες και ανάλογα με την όψη πάντα, μας δείχνει από πού θα μας έρθει η χαρά ή κάποια δυσκολία. Η Αφροδίτης περνώντας στον ζώδιο του υδροχόου, θα δώσει μια πιο αλτρουιστική στάση στη σχέση μας με το χρήμα και τις αξίες μας, φυσικά το ίδιο θα κάνει και στις προσωπικές μας σχέσεις. Υπάρχει γενικότερα η αντίληψη οτι η Αφροδίτη στο ζώδιο του υδροχόου, μπορεί και να μας κάνει αδιάφορους, όμως στις περιπτώσεις που έχουμε κάποιο πρόβλημα με μια σχέση ή με ένα οικονομικό ζήτημα, αυτή η θέση είναι εξαιρετικά βοηθητική, αφού μας επιτρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξουμε από μια απόσταση και από μια πιο ξεκάθαρη οπτική, όλο αυτό που αντιλαμβανόμαστε σαν δυσκολία.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

 Η Αφροδίτη στον υδροχόο, είναι αφυής, ασυνήθιστη, ανεξάρτητη και αγαπά τις απροβλημάτιστες καταστάσεις και λίγο έως πολύ αυτά της τα χαρακτηριστικά θα βγουν στις σχέσεις μας, για το επόμενο χρονικό διάστημα. Εάν επομένως έχετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί με μια σχέση, με τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας, ή εάν ακόμη μια οικονομική δυσκολία σας βασανίζει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατεύθυνση αυτής της Αφροδίτης προς όφελος σας, αφού θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξανά τις ομορφιές που κρύβει ο εαυτός σας κι αυτό θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση! Η Αφροδίτη περνώντας από το ζώδιο του υδροχόου θα πραγματοποιήσει τις εξής βασικές όψεις.

Στις 21 Ιανουαρίου θα κάνει σύνοδο με τον ήλιο που εκείνη τη μέρα μπαίνει στο ζώδιο του υδροχόου. Στις 29 Ιανουαρίου από τις 14,57 του υδροχόου θα κάνει αντίθεση με τον βόρειο δεσμό της σελήνης στην αντίστοιχη μοίρα του λέοντος --Στις 2 Φεβρουαρίου από τις 20,02 του υδροχόου θα κάνει όψη 45 μοιρών, μισό τετράγωνο δηλαδή με τον Κρόνο στον αιγόκερω. Στις 4 Φεβρουαρίου θα κάνει από τις 21,35 του υδροχόου τετράγωνο με τον Δια στο σκορπιό, και τέλος στις 6 Φεβρουαρίου από τις 25,07 του υδροχόου θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον κριό.

Πως η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα επηρεάσει τα ζώδια;

Καλά τα νέα για τα αισθηματικά σου με τη νέα θέση της Αφροδίτης! Μάθε πως θα σε επηρεάσει! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι