blank
 
blank

Η Αφροδίτη στους Διδύμους: ταξίδι στη περιπέτεια!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους: ταξίδι στη περιπέτεια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Αφροδίτη στους Διδύμους

Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 11 Απριλίου 2015 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζωηρό και άστατο ζώδιο των Διδύμων, ταξιδεύοντάς μας στη χώρα της περιπέτειας. Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, του οποίου η φύση είναι ανάλαφρη, επικοινωνιακή και αισιόδοξη. Η Αφροδίτη είναι η έλξη, το χρήμα, οι αξίες μας, η καλοπέραση, ο τρόπος που αγαπάμε. Η κοινωνικότητα και οι επαφές.
 
Η Αφροδίτη στους Διδύμους αποκτά ξενοιασιά, εύκολη ερωτική επικοινωνία, φλερτ. Έχει ανάγκη την επαφή, δηλαδή εμείς έχουμε ανάγκη τους άλλους, ώστε να νιώσουμε ζεστασιά, ζωντάνια και ένταση. Με το τρόπο αυτό, ωραιοποιούμε τη καθημερινότητά μας. Της δίνουμε ενδιαφέρον και υπόσταση. Έτσι, έχουμε την ανάγκη για συχνή αλλαγή, πρόκληση, ανοιχτή προοπτική. Να ζήσουμε τις επιθυμίες μας ελεύθερα, χωρίς μεγάλες δεσμεύσεις, ενοχές και πιέσεις. Θέλουμε να γνωρίσουμε κόσμο, να γευτούμε τις καθημερινές χαρές, την επαφή, τον έρωτα. Παιχνιδιάρικες και αδέσμευτες προθέσεις με απουσία δραμάτων και πιέσεων υπόσχεται ο μήνας, με μια γενική ματιά.
 
Η ποικιλία των ανθρώπων μεγάλη, καθορίζει τη διάθεσή μας, η οποία δεν θέλει μονοτονία και σοβαρότητα. Η εναλλαγή των γνωριμιών, των διαθέσεων και του τρόπου ζωής, φέρνει μαζί της μία γοητεία, η οποία δε περνάει απαρατήρητη. Πολύ καλή περίοδος για δημόσιες σχέσεις, καθώς η επικοινωνία γίνεται… τέχνη και εξυπηρετεί συμφέροντα, λύνει μπλοκαρίσματα, διευκολύνει την επικοινωνία και τη κατανόηση, ενώ υπάρχει μία επιπλέον καλαισθησία, που αφορά ανθρώπους και πράγματα.
 
Ο ενθουσιασμός απέναντι σε κάθε τι είναι χαρακτηριστικός, ενώ είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε τη περιπέτεια. Μας εξιτάρει κάθε τι καινούριο, αποφεύγουμε τις υπερβολές, τα ζόρια και τα αδιέξοδα. Μέχρι τις 8 Μαΐου, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, οι νέες γνωριμίες θα είναι σχεδόν καθημερινές, στο δρόμο, στις εξόδους, στη δουλειά, σε πάρτι. Μπορεί να ξεκινήσουν ερωτικές ιστορίες από μακριά ή από αλληλογραφία και διαδίκτυο. Από εξωτερικό ή με μεγαλύτερους. Θα υπάρξει μία διανοητική έξαρση, η οποία θα καθορίσει το παιχνίδι και τη τύχη του.

Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο: η επισκίαση της χαράς…

Ωστόσο, στις 15 Απριλίου, η Αφροδίτη και τα δώρα της θα δοκιμαστούν. Ή μάλλον, οι σχέσεις και η εξέλιξή τους θα δοκιμαστεί, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο. Για ένα δεκαήμερο περίπου, η ελαφρότητα της Αφροδίτης θα γονατίσει από το βάρος της όψης με το Κρόνο, βγάζοντας στη φόρα ασυμφωνίες, συνθηκολογήσεις και εντάσεις. Απαιτήσεις, παράπονα και μοναξιά, αποτελούν τις σκιές, στην ηλιοφάνεια της περιόδου που θα παραμείνει η Αφροδίτη στους Διδύμους. Επειδή όμως η παρουσία της σε ένα αέρινο και μεταβλητό ζώδιο δεν δημιουργεί μόνιμα προβλήματα και διαρκή εμπόδια, τα αδιέξοδα θα παραμεριστούν γρήγορα.
 
Έστω και μέσα από αντιξοότητες, η αγάπη και η ζωή γενικότερα, είναι ένα παιχνίδι, ένα αισιόδοξο ταξίδι, στο οποίο απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ώρας. Τουλάχιστον, μέχρι τις 8 Μαίου. Μη χάνουμε χρόνο! Τι θα φέρει στα ερωτικά σου το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 6 ως 12 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Από το ομιχλώδες τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας, στην ελπίδα της πίστης και την χαρά της Ανάστασης.

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Αφροδίτη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2015 13:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι