blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Ένα παράθυρο αισιοδοξίας!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Ένα παράθυρο αισιοδοξίας!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία

Η Αφροδίτη και ο Δίας κατέχουν δικαίως τον τίτλο των ευμενών πλανητών στην αστρολογία και τώρα έχει έρθει η στιγμή να συναντηθούν κάτω από τις βασιλικές ιδιότητες του ζωδίου του Λέοντα στο οποίο βρίσκονται! Είναι μια μοναδική στιγμή, ένα κομβικό σημείο, μια σημαντική έναρξη, μια και όποιους ''αγγίξει'' η όψη, είναι σίγουρο πως θα τους μεταμορφώσει, αν βέβαια εκμεταλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν!
 
Είναι η αφετηρία, από την οποία μπορείς να χαράξεις μία νέα πορεία στα σχέδιά σου, τη ζωή σου, στις δραστηριότητές σου, που προσφέρει πολύ σημαντική προστασία, αλλά και θετικές, αισιόδοξες προοπτικές! Είναι όλα αυτά που επιθυμείς, που σκέπτεσαι, που ονειρεύεσαι, αλλά που ενδεχομένως μέχρι τώρα δεν ήξερες πώς θα μπορέσεις να τα φτάσεις.
 
Στα οικονομικά θέματα, παρά τις αντίξοες κοινωνικο-πολιτικές συνθήκες, θα δημιουργηθούν καινούργιες προοπτικές, που διευκολύνουν και δίνουν μια σημαντική ανάταση, αλλά και καινούργια ανοίγματα που προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια και τη στήριξή τους στα θέματα που σε απασχολούν. Εκεί που μπορεί να αναρωτιόσουν για το πώς θα τα καταφέρεις, σαν τον από μηχανής θεό η όψη Δία- Αφροδίτης έρχεται να σου δώσει την λύση που αναζητούσες! Εννοείται πως θα χρειαστούν και οι δικές σου ενέργειες και κινήσεις, όμως με τελείως διαφορετικές προϋποθέσεις αυτή τη στιγμή!
 
Η κοινωνική ζωή απογειώνεται, προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για διασκέδαση, εξόδους, ταξίδια, ενώ οι νέες γνωριμίες που θα εισβάλουν τώρα στη ζωή σου, θα έχουν πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές! Το καλοκαίρι αυτό ο έρωτας γράφει τις δικές του μοναδικές ιστορίες στην καρδιά σου, είτε απογειώνοντας μια ήδη υπάρχουσα ερωτική ιστορίας στη ζωή σου, είτε δημιουργώντας καινούργιες, φωτεινές, απρόσμενες και εντυπωσιακές ερωτικές ιστορίες, που πραγματικά ανανεώνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία σου!
 
Και βεβαίως υπάρχει και συνέχεια, μια και η Αφροδίτη θα ξανασυναντήσει τον Δία το καλοκαίρι αυτό, όταν θα περάσει σε ανάδρομη πορεία (στις 5 Αυγούστου) για να σου δώσει τη δυνατότητα να μπορέσεις να το διορθώσεις, ακόμα κι αν κάπου έχεις κάνει λάθος ή κάτι δεν έχει εξελιχτεί έτσι όπως θα έπρεπε!
 
Ναι, παρά τις δύσκολες συνθήκες σε κοσμικό επίπεδο, μπορείς να αισιοδοξείς και να χαμογελάς!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία

Οι μέρες αυτές που στέλνουν την καλή τους ενέργεια σε όλα τα ζώδια, δημιουργώντας ένα εύφορο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Όμως ιδιαίτερα για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων, (δηλαδή του τρίτου δεκαημέρου), το καλοκαίρι αυτό έρχεται να σας προσφέρει τα δώρα του… Μια νέα ευκαιρία στα επαγγελματικά σας, ένα οικονομικό άνοιγμα που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σας, ένας έρωτας που μεταμορφώνει πλήρως την ύπαρξη σας… Ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί, το σίγουρο είναι πως έχει να κάνει με την αφετηρία της καινούργια σας ζωής!
 
Ευχές για τον πιο όμορφο και τον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2015 21:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι