blank
 
blank

Αφροδίτη στον Ταύρο, στις 17 Μαρτίου 2015. Βελτίωση σχέσεων και εξισορρόπηση των καταστάσεων!

Αφροδίτη στον Ταύρο, στις 17 Μαρτίου 2015. Βελτίωση σχέσεων και εξισορρόπηση των καταστάσεων!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου

Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου που είναι κυβερνήτης, στις 17 Μαρτίου και ώρα 12.15 μ.μ. Θα κινηθεί στις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, που θα περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων!
 
Στο ζώδιο αυτό, εδραιώνεται το συναίσθημα. Θα υπάρξει σταθερότητα, αλλά γενικότερα και μια συντηρητική συμπεριφορά, όσον αφορά στην έκφραση των συναισθημάτων, αλλά και την διαχείριση των οικονομικών μας! Η ιδιοσυγκρασία όμως του ζωδίου, που είναι δοτικό και γενναιόδωρο, θα επιφέρει την βελτίωση των σχέσεων και την εξισορρόπηση των καταστάσεων!
 
Το χρονικό αυτό διάστημα θα έχουμε ανάγκη να αισθανθούμε ασφαλείς μέσω της αγάπης, των συναισθημάτων και των οικονομικών απολαβών μας. Παράλληλα, θα έχουμε την τάση να απολαμβάνουμε την πολυτέλεια και την χλιδή σε όλο τους το μεγαλείο!
 
Όσοι έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ή ασχολείστε με την τέχνη σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα δείξετε την αγάπη σας και θα μεγαλουργήσετε στο αντικείμενο που ασχολείστε! Επίσης, όσοι έχετε έφεση σε πολύτιμους λίθους και ασχολείστε με γυναικεία αξεσουάρ, θα σκύψετε με περισσότερη επιμέλεια στο αντικείμενο, αυτή την εποχή.
 
Βέβαια, στο ζώδιο του Ταύρου η Αφροδίτη αγαπάει την άνεση και έχει την τάση να απολαμβάνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτσι, θα υπάρξουν στιγμές όχι μόνο καλοπέρασης, αλλά και νωχελικότητας!
 
Η εποχή είναι πολύ καλή γενικά για όλους μας σε επίπεδο συναισθηματικό και γενικά, θα ασκήσουμε έντονο μαγνητισμό στο άλλο φύλο, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο! Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι και τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας ζεστές, ρομαντικές και όμορφες στιγμές, που σας χαλαρώνουν και σας απομακρύνουν από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της!

Αφροδίτη στον Ταύρο στον γενέθλιο χάρτη

Όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, είστε άτομα αφοσιωμένα στον σύντροφό σας και σας αρέσουν βέβαια οι ανέσεις! Είστε εργατικοί και πρακτικοί και βέβαια, σας αρέσει η τέχνη. Ό έρωτας και η ασφάλεια που αποφέρει η αγάπη, είναι σημαντικά για εσάς, αλλά πρέπει να προσέξετε λίγο την κτητικότητα και την ζήλια που έχετε σαν άτομα, για να έχετε την σωστή ισορροπία! Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε την γενέθλια Αφροδίτη σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr.

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Ταύρο

Θέρμη και ενθουσιασμός, θα είναι δυο στοιχεία που θα κυριαρχήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα μας υποστηρίξουν, καθώς οι πρώτες εκλείψεις της χρονιάς είναι εμπρός μας! Η υπερβολική διάθεση για απολαύσεις και έρωτα επίσης, θα στηρίξουν πολλές σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα! Μακάρι η διέλευση αυτή να λειτουργήσει για όλους θετικά και ν’ αποφέρει άμεσους καρπούς!
 
Οι κυριότερες όψεις της Αφροδίτης από το ζώδιο αυτό, είναι οι εξής:
 
Α) Μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 23 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ. Η όψη θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τις ευαισθησίες και τον ερωτισμό μας.
 
Β) Μια όψη τετραγώνου με τον Δία στις 28 Μαρτίου και ώρα 4.05 π.μ. Η επιρροή της θα μας εκδηλώσει υπερβολή τάση για ανέσεις και απολαύσεις! Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα μας τραβήξουν την προσοχή!
 
Γ) Και τέλος, μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, στις 30 Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ. που θα κλείσει τον κύκλο των όψεών της από τον Ταύρο, με τις καλύτερες συγκυρίες για την αγάπη, τον έρωτα και τα οικονομικά! Η χρονική αυτή στιγμή θα σηματοδοτήσει νέες, μοιραίες σχέσεις! Μάθε τι θα προκύψει στα ερωτικά σου! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Αφροδίτη στον Ταύρο και προβλέψεις για τα ζώδια

Ακολουθούν προβλέψεις και μικρές συμβουλές για τα ζώδια και τους ωροσκόπους.
 
Κριός: Τα οικονομικά σας αυτή την στιγμή έχουν άνοδο και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την εποχή, για να εξασφαλίσετε κάτι καλύτερο για το μέλλον. Αισθηματικά, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας!
 
Ταύρος: Ασκείτε έντονο μαγνητισμό στο άλλο φύλο και βέβαια δεν περνάτε απαρατήρητοι! Η εποχή είναι εξαιρετικά καλή για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν τις μικρές και τις μεγάλες χαρές της ζωής και βέβαια το τέλος του μήνα, είναι ευνοϊκότατο για όσους είναι μόνοι!
 
Δίδυμοι: Εσείς είστε πάντα πολύ καλοί στην επικοινωνία, κάτι που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξετε να μην σας βάλει σε μπελάδες, καθώς μπορεί να έχετε περιπέτειες που δεν θέλετε να μαθευτούν! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, προσέξτε τις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα!
 
Καρκίνος: Αν είστε μόνοι και ψάχνετε ταίρι, η εποχή είναι καλή για εσάς, καθώς μπορεί μέσα από τον φιλικό σας περίγυρο να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Η εποχή είναι επίσης καλή για ν’ ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες!
 
Λέων: Εσείς, θα έχετε πολλές προκλήσεις, σε ερωτικό επίπεδο! Όσο για τα οικονομικά σας, προσέξτε τις σπατάλες και βέβαια σταθεροποιήστε επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές!
 
Παρθένος: Ανήκετε σε ένα ζώδιο που ευνοείται ιδιαιτέρως από την διέλευση αυτή, καθώς οι επιρροές της δρουν θετικά, τόσο σε επίπεδο συναισθηματικό, όσο και οικονομικό! Η εποχή σας ευνοεί να ταξιδέψετε!
 
Ζυγός: Ο ερωτισμός σας που θα είναι σε υψηλά επίπεδα την εποχή αυτή και θα ανεβάσει την διάθεσή σας! Οικονομικές απολαβές επίσης από σχέσεις και συνεργασίες, θα έρθουν να φέρουν ισορροπία στην καθημερινότητά σας!
 
Σκορπιός: Η διέλευση αυτή είναι εξαιρετική για εσάς και το επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Ειδικότερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βελτιωθούν με αυτή την διέλευση και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας!
 
Τοξότης: Εσείς θα έχετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε καθημερινό επίπεδο και θα διευκολυνθείτε σε θέματα ρουτίνας. Η εποχή είναι καλή για να συσφίξετε τις σχέσεις σας στον χώρο εργασίας. Προσέξτε τις απολαύσεις και την δίαιτά σας!
 
Αιγόκερως: Είστε από τους ευνοημένους της εποχής, καθώς θα βελτιωθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και βέβαια, όσοι είστε μόνοι, θα έλξετε άτομα που θα σας ενδιαφέρουν! Ειδικότερα, ευνοείστε αν είστε γεννημένοι, κοντά στις 6 Ιανουαρίου, σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα!
 
Υδροχόος: Αρμονία θα φέρει στις οικογενειακές σας σχέσεις η διέλευση αυτή και θα βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας! Στιγμές όμορφες θα επιφέρουν μια γλυκιά ατμόσφαιρα στον χώρο του σπιτιού σας! Απολαύστε την!
 
Ιχθείς: Πολύ όμορφη εποχή αυτή για εσάς και για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, φιλικές και οικογενειακές! Όσοι ψάχνετε ταίρι, η εποχή είναι καλή για φλερτ! Ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα που σας ελκύουν και σας χαρίζουν γαλήνη μέσα σας!

Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-03-2015 16:36:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι