blank
 
blank

Τα άστρα την Μεγάλη Τετάρτη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο: Σε διαδικασία επανεξέτασης!

Τα άστρα την Μεγάλη Τετάρτη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο: Σε διαδικασία επανεξέτασης!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
 

Τα άστρα την Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο

Το πλανητικό σκηνικό, το τελευταίο διάστημα με την αναδρομή τεσσάρων πλανητών, (Άρη, Δία, Κρόνου και Πλούτωνα) βρίσκεται σε μια φάση στασιμότητας, γεγονός που το νιώθουμε στην καθημερινότητά μας, καθώς βλέπουμε πως οι υποθέσεις μας δεν προχωρούν, η επικοινωνία δυσκολεύει και τα πράγματα ή οι εξελίξεις που μπορεί να έχουμε δρομολογήσει και να περιμένουμε, παρουσιάζουν συνεχείς αναβολές η ακόμα και ματαιώσεις! Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής, που στην ημέρα της Μ. Πέμπτης περνά σε ανάδρομη πορεία κι αυτός, μέχρι τις 22 Μαΐου του 2016, βάζοντας τη δική του πινελιά, σε όλες αυτές τις καθυστερήσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Έτσι το διάστημα που ακολουθεί, η επικοινωνία δυσκολεύει και αδυνατεί να βρει λύσεις, μια και το κλίμα ασυνεννοησίας που εντείνεται γύρω μας, δεν επιτρέπει την επίλυση ή ακόμα και την εξισορρόπηση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας. Στο διάστημα αυτό κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν τα ζητήματα της ασφάλειάς μας, τα οικονομικά θέματα που μας απασχολούν περισσότερο και μέσα από παρελθοντικές εκκρεμότητες, που τώρα έρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να επανεξεταστούν και να τακτοποιηθούν.

Πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να νιώθουμε πως χάνουμε τις σταθερές μας, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα από εμάς αυτό. Νοιώθουμε πως αιωρούμαστε σε ένα περιβάλλον ασάφειας και απροσδιοριστίας, έτσι που δεν μας είναι εύκολο ούτε να δούμε τα πράγματα με αντικειμενικότητα, ενώ η λήψη αποφάσεων την περίοδο που ακολουθεί μοιάζει αδύνατη! Εκείνο που θα βοηθήσει πολύ, είναι να δίνουμε χρόνο, στις καταστάσεις που νιώθουμε πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε και κυρίως να μη λειτουργούμε παρορμητικά, γιατί εκεί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν τα περισσότερα λάθη!

Από την άλλη μεριά, τονίζεται και η ανάγκη να εξετάσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια οποιαδήποτε κίνηση έχουμε κάνει και δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε! Μια σοβαρή επανεξέταση μπορεί πραγματικά να δώσει λύσεις και απαντήσεις σε οτιδήποτε μας προβληματίζει ή μας απασχολεί, καθώς αναγνωρίζοντας τη δική μας ευθύνη, θα μπορέσουμε να κάνουμε και τις απαραίτητες διορθώσεις.

Φυσικά, είναι μια εποχή που και οι… πρώην μπαίνουν στο στόχαστρο της επανεξέτασης! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να στείλεις ένα μήνυμα, να ζητήσεις μια συγγνώμη ή να δεχτείς την ειλικρινή μεταμέλεια ενός ανθρώπου, που για κάποιο λόγο σε πλήγωσε στο παρελθόν, όμως νιώθει την ανάγκη να ξαναβρεθεί κοντά σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο

Ο Ερμής θα επηρεάσει περισσότερο τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων του τρίτου και του δεύτερου δεκαήμερου, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που τώρα να χρειάζεται να παραμείνουν ψύχραιμοι και υπομονετικοί… Δεν θα είναι εύκολο να σκεφτούν με τη λογική, καθώς όλα γύρω τους κινούνται σε ένα ασαφές περιβάλλον και χρειάζεται να δώσουν χρόνο, αλλά κυρίως να αποφύγουν κάθε παρορμητική κίνηση, γιατί δεν θα τους δώσει το αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Είναι κατάλληλη εποχή ωστόσο για την επανεξέταση των σχέσεων και των συνεργασιών τους, που τώρα μπορούν να αναθεωρήσουν τις ευθύνες και τα λάθη τους, ώστε να τα διορθώσουν!

Ευχές για μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το SMS της Μεγάλης Εβδομάδας, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2016 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι