blank
 
blank

Ο Άρης στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 4 Ιουνίου, ο Άρης εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Ιουλίου, αλλάζοντας τον τρόπο δράσης μας και όχι μόνο. Θέματα που αφορούν τον θυμό, την σεξουαλικότητα, τον τρόπο που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, τα ένστικτα και τις διεκδικήσεις μας αλλάζουν μορφή και μέσα από τον Καρκίνο, εκφράζονται με ευαισθησία, συναισθηματισμό, προστατευτισμό και ανάγκη για ασφάλεια.

Sponsored Links

Ο Άρης στον Καρκίνο από 4 Ιουνίου 2017.

Κατά την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σχηματίσει όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δυσκολεύοντας λίγο τις ζωές των παρορμητικών ζωδίων, που θα δουν τις εξελίξεις να τρέχουν τόσο σε αισθηματικές όσο και σε επαγγελματικές τους υποθέσεις. Από την άλλη, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στις 26 Ιουνίου, οξύνει ιδιαίτερα το συναισθηματικό και διαισθητικό κομμάτι των υδάτινων ζωδίων, ενώ εύνοια από την όψη αυτή δέχονται και τα γήινα.

Ο Άρης στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στο ηλιακό σου ναδίρ, στρέφοντας την προσοχή και την ενέργειά σου σε θέματα σπιτιού και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έως τις 20 Ιουλίου, θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, ενώ ίσως υπάρξει και κινητικότητα στο σπίτι σου, μέσα από μια μετακόμιση ή την αποχώρηση ενός μέλους της οικογένειάς σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκληθούν το διάστημα αυτό με κάποιον από τους δύο γονείς σου ή μήπως λόγω δικής σου ανασφάλειας και εσωτερικής έντασης, προκαλέσεις κάποια ρήξη με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δίνοντάς σου την ώθηση να εκφράσεις όλα όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Μέχρι τις 20 Ιουλίου, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και άμεσος στα λεγόμενά σου, κάτι που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και κάποιες προστριβές με οικεία σου πρόσωπα, με αδέρφια ή κοντινούς σου συγγενείς. Από την άλλη, φαίνεται πως πληθαίνουν οι μετακινήσεις σου και αλλάζουν οι καθημερινοί σου ρυθμοί, καθώς πολλαπλασιάζονται και οι επαφές σου. Ίσως επίσης να ξεκινάς να μαθαίνεις κάτι καινούριο, όπως μια ξένη γλώσσα ή να κάνεις μαθήματα οδήγησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε αυτό του Καρκίνου στις 4 Ιουνίου, επηρεάζοντας τα οικονομικά σου. Έως τις 20 Ιουλίου, θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα, καθώς φαίνεται ότι το αίσθημα της υλικής σου ασφάλειας διαταράσσεται. Από την άλλη, ίσως να υπάρξουν κάποιες απολαβές που περίμενες ή να αποκτήσεις χρήματα μέσα από κάποιο ακίνητο. Παράλληλα, φαίνεται πως αλλάζεις προτεραιότητες και βάζεις πρώτα την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και σε δεύτερη μοίρα κάποια άλλα θέλω ή αξίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, εκκινώντας ένα αρκετά έντονο και δραστήριο διάστημα για σένα. Έως τις 20 Ιουλίου, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις και λόγω των γρήγορων εξελίξεων που θα λάβουν χώρα, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να διοχετεύεις τον θυμό ή την ένταση σε παραγωγικές δραστηριότητες. Επίσης, καλό είναι να προσέξεις πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με συνεργάτες σου. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο που σκεφτόσουν αλλά ανέβαλες, όπως μια αθλητική δραστηριότητα ή ακόμη και να προχωρήσεις σε μία επένδυση.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μία θέση που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εσωτερική ένταση. Η διαίσθησή σου οξύνεται και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια διάφορα συναισθήματα που ήταν κρυμμένα ή καταχωνιασμένα, κάτι που σε κάνει να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις και να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για ξεκούραση. Παράλληλα, ίσως να έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο όσον αφορά μια επαγγελματική σου υπόθεση ή και σε ένα προσωπικό ζήτημα και ότι αδυνατείς να ελέγξεις τα πράγματα, αφού μάλλον κινούν τα νήματα κάποιοι άλλοι. Καλό είναι να αναβάλεις την ανάληψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε παρακινεί να θέσεις νέους στόχους και να υλοποιήσεις υπάρχοντα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Πρόκειται για μια περίοδο που θα δραστηριοποιηθείς έντονα με στόχο να εξελιχθείς προσωπικά και ίσως αποφασίσεις να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα, οργάνωση ή αθλητική δραστηριότητα. Παράλληλα, φαίνεται πως καταφέρνεις να «πιάσεις» και κάποιον επαγγελματικό σου στόχο ή πως διευρύνεις τον κύκλο σου, αναζητώντας συμμάχους στα σχέδιά  σου. Ίσως επίσης συναντήσεις παλιούς φίλους αυτή την εποχή ή κάνεις και μια καινούρια σημαντική φιλία.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου ξεκινά στις 4 Ιουνίου και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την καριέρα σου. Έως τις 20 Ιουλίου, φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και ίσως υπάρξουν και κάποιες προστριβές με προϊστάμενους ή με κάποιο πρόσωπο που κατέχει εξουσία. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολεί έντονα ο χρόνος που αφιερώνεις στη δουλειά σου έναντι εκείνου που απομένει για την οικογένειά σου, κάτι που ενδεχομένως να σε βάλει σε σκέψεις για την επαγγελματική σου κατεύθυνση. Η δημόσια εικόνα και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες είναι επίσης πράγματα που θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εποχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μια θέση που, αρχικά, σε ωθεί να ανακαλύψεις ένα καινούριο νόημα στα πράγματα. Η πορεία του στη θέση αυτή έως τις 20 Ιουλίου, θα σε παρακινήσει να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μαθαίνοντας καινούρια πράγματα, να εξελίξεις τις σπουδές σου, μέσα από ένα μεταπτυχιακό ή ακόμη και να τακτοποιήσεις ένα νομικό σου ζήτημα. Παράλληλα, αν έχεις κάποια σχέδια για μια επαγγελματική συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό, το διάστημα αυτό θα τη δρομολογήσεις. Είναι, γενικώς, μια καλή εποχή για να αλλάξεις λίγο την οπτική σου και να στρέψεις το βλέμμα σου στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια θέση που επηρεάζει τις στενές σου σχέσεις καθώς και οικονομικά σου ζητήματα. Καταρχάς, ανεβαίνει η σεξουαλική σου διάθεση, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να προβείς και σε κάποιες συναισθηματικές εξομολογήσεις προς εκείνον/η. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η διέλευση αυτή ενδέχεται να σου φέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν για να ξαναζήσεις μαζί του στιγμές πάθους. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, είναι πιθανό να σε απασχολούν κάποιες οφειλές ή τα εισοδήματα του/της συντρόφου σου, ενώ παράλληλα ίσως αποφασίσεις να λάβεις ένα δάνειο αυτή την εποχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, απέναντι από το δικό σου, εκκινεί ένα έντονο διάστημα για τις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν διενέξεις ή και συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σου, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενώ από την άλλη πιθανόν να συμβαίνουν πράγματα στη δική του/της ζωή που επηρεάζουν και τη σχέση σας. Επίσης, ενδέχεται να σε απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα, τα οποία εμπλέκονται και στον γάμο σου, επιβαρύνοντας την κατάσταση. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως προχωρήσεις σε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί γρήγορα σε σοβαρή σχέση. Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε επειδή δρομολογείς μία καινούρια είτε επειδή λαμβάνουν χώρα ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδέλφων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4 Ιουνίου, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την εργασία σου και την καθημερινότητά σου. Φαίνεται πως ξεκινά μια δραστήρια εποχή, με ανακατατάξεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου, που ίσως να επιβαρύνουν το καθημερινό σου πρόγραμμα. Τα ωράρια, το αντικείμενό σου ή τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι, ενδεχομένως να αλλάξουν ή ίσως να αυξηθούν οι δικές σου υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία αυτή την εποχή είναι να διαφυλάξεις το σώμα σου και να προσέξεις την φυσική σου κατάσταση, ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινεί μια ευχάριστη και δημιουργική περίοδο για το ζώδιό σου. Έως τις 20 Ιουλίου, θα έχεις περισσότερη διάθεση για φλερτ και διασκέδαση, ενώ αν αναζητάς ένα νέο ταίρι, η διέλευση αυτή είναι πολύ πιθανό να το φέρει στο δρόμο σου. Από την άλλη, αν διατηρείς ήδη μόνιμο δεσμό, είναι μια εποχή χαράς και έντονης σεξουαλικότητας ανάμεσά σας, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή, φαίνεται πως γίνεσαι πιο δημιουργικός, προβάλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου και αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2017 12:00:00