blank
 
blank

Ο Άρης στους Διδύμους στις 21 Απριλίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Άρης στους Διδύμους στις 21 Απριλίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 21 Απριλίου 2017, ο Άρης εγκαταλείπει το γήινο ζώδιο του Ταύρου και περνά στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Από τη νέα του θέση ο πλανήτης της δράσης μάς κάνει υπερκινητικούς και επικοινωνιακούς, πολλαπλασιάζοντας τις καθημερινές μας επαφές και παρακινώντας μας να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι μετακινήσεις μας αυξάνονται, όπως και η δίψα μας για γνώση και πληροφορίες, γι’ αυτό το διάστημα αυτό ενδείκνυται για την έναρξη δραστηριοτήτων που αφορούν τη μάθηση, τη διδασκαλία ή ακόμη και κάποιο χόμπι, που ακονίζει το μυαλό.

Ο Άρης στους Διδύμους από 21 Απριλίου ως 4 Ιουνίου 2017

Κατά την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο σε δυσμενείς όψεις στις 11 και στις 29 Μαΐου αντίστοιχα, οι οποίες ίσως να φέρουν κάποια εμπόδια στις επιδιώξεις μας ή δυσκολίες στα σχέδιά μας, όμως στις 19 και στις 31 Μαΐου συναντά τον Δία και τον Ουρανό σε ευνοϊκές γωνίες, που μας ξεμπλοκάρουν και μας βοηθούν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και στις αισθηματικές μας υποθέσεις.

Άρης στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, μία θέση που σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό. Οι επαφές σου και οι καινούριες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται και φαίνεται πως αισθάνεσαι μία έντονη ανάγκη να δικτυωθείς, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις και να μάθεις καινούρια πράγματα. Έως τις 4 Ιουνίου το διάστημα είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να διαβάσεις βιβλία και να εξελίξεις τις γνώσεις σου. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσουν κάποιες μετακινήσεις σου ή το μεταφορικό σου μέσον, ενώ από την άλλη, σε πρώτο πλάνο έρχονται σχέσεις με αδέρφια, γείτονες ή κοντινούς σου συγγενείς, με τους οποίους καλό είναι να σε είσαι προετοιμασμένος και για πιθανές διενέξεις. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 21 Απριλίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα έξοδά σου και γενικώς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα εισοδήματά σου, καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν τρύπες στο πορτοφόλι σου. Απόφυγε επενδύσεις ή περιττές αγορές, καθώς και την ανάληψη ρίσκου ή δανεισμού σε κάποιον που δε γνωρίζεις καλά ή που δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα. Γενικά, η υλική ασφάλεια γίνεται θέμα αυτή την περίοδο, όπως και η ανάγκη σου σταθερότητα, ενώ ενδέχεται να αλλάξεις και κάποιες προτεραιότητές σου, επαναπροσδιορίζοντας το σύστημα αξιών σου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 21 Απριλίου, όπου και θα παραμείνει έως τις αρχές Ιουνίου, διαμορφώνοντας ένα διάστημα ιδιαίτερης κινητικότητας και εξελίξεων, που καταφθάνουν με γοργούς ρυθμούς. Καταρχάς, φαίνεται πως αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις κάποιες υποθέσεις σου. Αν αναζητάς εργασία κινητοποιείσαι περισσότερο, ενώ αν υπάρχουν πράγματα που θέλεις να αλλάξεις στο υπάρχον περιβάλλον εργασίας σου, τώρα αποκτάς τη δύναμη και τη μαχητικότητα να το πράξεις. Παράλληλα, οι σχέσεις σου θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες διενέξεις με το ταίρι σου ή με κάποιους συγγενείς σου. Καλό είναι να προσέξεις τη νευρικότητα που ενδεχομένως αισθάνεσαι και να προσπαθήσεις να διοχετεύσεις το θυμό σου σε παραγωγικές δραστηριότητες. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινεί ένα διάστημα προετοιμασίας κάποιων αλλαγών που θα ακολουθήσουν, όταν εισέλθει στο ζώδιό σου στις 4 Ιουνίου. Την περίοδο αυτή βρίσκεσαι σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης, κατά την οποία θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με το ένστικτο και τις βαθύτερες ανάγκες σου, ενώ ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια άγχη ή φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα, φαίνεται πως οι εξελίξεις θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο και πως θα υπάρχουν δεδομένα που δε σου έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη, γι’ αυτό και το διάστημα από 21 Απριλίου έως αρχές Ιουνίου είναι ακατάλληλο για ενάρξεις ή σημαντικές αποφάσεις, όσον αφορά τις επαγγελματικές ή τις προσωπικές σου υποθέσεις. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21 Απριλίου έως τις 4 Ιουνίου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τις φιλίες, αλλά και τους μελλοντικούς σου στόχους. Αυτό το διάστημα θα μπουν στη ζωή σου νέοι φίλοι και γενικώς θα έχεις τη διάθεση να διευρύνεις τον κύκλο σου και να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου, για να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Γίνεσαι πιο κοινωνικός, συμμετέχεις σε ομάδες, συλλόγους ή οργανώσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καινούριοι υποψήφιοι σύντροφοι μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, φαίνεται πως καταφέρνεις να πιάσεις ένα στόχο στη δουλειά σου, που σε εξελίσσει και σε βοηθά να κατακτήσεις ένα στόχο και να κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μία θέση που επηρεάζει την καριέρα σου. Έως τις 4 Ιουνίου θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις όσον αφορά το επαγγελματικό σου μέλλον και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να καταπιαστείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή να εργαστείς για περισσότερους από έναν εργοδότες. Παράλληλα, ενδεχομένως να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα που απαιτεί αρκετό κόπο και χρόνο, αλλά είναι απαραίτητο για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου ή να υπάρξει κάποια πρόταση, που απαιτεί να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου. Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου με ανώτερους στη δουλειά σου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις ή διαφωνίες που χαλάνε το καλό κλίμα. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 21 Απριλίου ευνοεί το ζώδιό σου και σε παρακινεί να εφεύρεις ένα νέο όραμα στη ζωή σου. Έως τις 4 Ιουνίου το διάστημα είναι ιδανικό για να ταξιδέψεις, να διαβάσεις, να εξελίξεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Θέματα σπουδών παρουσιάζουν εξελίξεις, καθώς και νομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια συνεργασία με το εξωτερικό ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, που θα αλλάξει σημαντικά την πορεία της καριέρας σου. Γενικά, η κοσμοθεωρία σου και η άποψή σου για τον κόσμο αλλάζει αυτή την εποχή και θα έχεις περισσότερη ανάγκη για ουσία μέσα στις σχέσεις και στη ζωή σου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21 Απριλίου έως τις 4 Ιουνίου, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στα οικονομικά σου και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια χρέη ή οφειλές που θα χρειαστεί να αποπληρώσεις ή να διακανονίσεις, ενώ ίσως να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στα εισοδήματα του συντρόφου σου. Κληρονομιές, εφορίες και δάνεια έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο. Από την άλλη, πρόκειται για μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να εκφράσεις την έντονη σεξουαλικότητά σου, είτε με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε με έναν παλιό σου έρωτα ή με ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι πιθανές εντάσεις που προκύπτουν στη σχέση σου, λόγω μυστικών που έρχονται στην επιφάνεια ή λόγω ζητημάτων συμβίωσης. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων απέναντι από το δικό σου στις 21 Απριλίου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 4 Ιουνίου θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση με το σύντροφό σου και ενδεχομένως να εμφανιστούν προβλήματα που φέρνουν εντάσεις και τσακωμούς ή να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη δική του ζωή, που επηρεάζουν άμεσα τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα υπάρχει έντονο πάθος και συναισθηματική ένταση. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 21 Απριλίου, φέρνει σημαντικές αλλαγές στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και στην εργασία σου. Έως τις 4 Ιουνίου ενδεχομένως να αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα ή να αυξηθούν οι ώρες εργασίας σου, κάτι που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει άγχος και σωματική κόπωση. Γενικά, το σώμα και η φυσική σου κατάσταση θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως να θελήσεις να ξεκινήσεις κάποιες δραστηριότητες, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Στην εργασία σου πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις, στο αντικείμενο της δουλειάς σου ή ακόμη και να χρειαστεί να δουλεύεις ταυτόχρονα σε διάφορα πόστα. Προσπάθησε να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21 Απριλίου έως τις 4 Ιουνίου επηρεάζει θετικά το ζώδιό σου, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και την εξωστρέφειά σου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να φλερτάρεις περισσότερο, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους. Οι στιγμές πάθους πολλαπλασιάζονται, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους είτε όχι, και γενικώς εκπέμπεις περισσότερη σιγουριά και γοητεία. Παράλληλα, ενδεχομένως να αναλάβεις ένα καινούριο δημιουργικό εγχείρημα, που θα σου χαρίσει αναγνώριση στη δουλειά σου ή να δεις τους κόπους τους προηγούμενου διαστήματος να ανταμείβονται. Αν έχεις παιδιά, οι σχέσεις σου μαζί τους σε απασχολούν έντονα και ίσως κάποιες αλλαγές στη ζωή τους, να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στο ηλιακό σου ναδίρ στις 21 Απριλίου, εκκινώντας μία περίοδο αλλαγών σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έως τις 4 Ιουνίου ενδέχεται να πραγματοποιήσεις μία ανακαίνιση ή και μετακόμιση, να επιστρέψεις στο πατρικό σου σπίτι ή να χρειαστεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου. Οι σχέσεις με τους γονείς ή με τα αδέρφια σου θα σε απασχολήσουν επίσης και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για πιθανές συγκρούσεις ανάμεσά σας, για ξεκαθαρίσματα, συζητήσεις ή για κάποιες αλλαγές στη δική τους ζωή, που σε επηρεάζουν άμεσα. Οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν και τις ρίζες σου, έρχεται σε πρώτο πλάνο. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Από την Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2017 15:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι