blank
 
blank

Τα άστρα 21-23 Απριλίου, με τον Άρη στους Διδύμους.

Τα άστρα 21-23 Απριλίου, με τον Άρη στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
 

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα του τριημέρου 21 ως 23 Απριλίου, είναι η μετακίνηση του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου, για να περάσει σε αυτό των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει έως τις 4 Ιουνίου 2017.

Άρης στους Διδύμους

Ο πλανήτης της δράσης περνά στο ζώδιο της επικοινωνίας και βγαίνει λίγο από τα νερά του και τις ισορροπίες του. Ο Άρης εδώ είναι προικισμένος με την αντίληψη και την ευφυία που του δίνει ο Ερμής και έχει έντονη ανάγκη για έκφραση, όμως πολύ συχνά δεν ξέρει ποιο δρόμο να ακολουθήσει για να το κάνει!

Η επικοινωνία ζωντανεύει και σαφώς υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα, περισσότερη δράση, πιο πολλές συζητήσεις και ανταλλαγές, οι οποίες συχνά πυροδοτούνται από μια ισχυρογνωμοσύνη, που όμως δεν κρατάει πολύ. Είναι μια περίοδος που υπάρχουν πολλές μετακινήσεις, αλλά και πολλές πληροφορίες, όμως χρειάζεται να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί ως προς την ποιότητα αυτών των πληροφοριών, αφού συχνά μπορεί να μην είναι και τόσο αληθινές ή επαρκείς.

Και η κοινωνική ζωή ανανεώνεται, νέες γνωριμίες πολύ πιθανό να έρθουν τώρα στο προσκήνιο, περισσότερο βεβαίως σε ένα πιο επιφανειακό περιβάλλον, που όμως εμπλουτίζουν και ανανεώνουν την καθημερινότητά μας.

 Οι αστρολογικές όψεις του Άρη από τους Διδύμους

Η πρώτη όψη που σχηματίζει ο Άρης είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11 Μαΐου. Η όψη προκαλεί ένα κομφούζιο, συναισθηματικό αλλά και γενικότερα στο περιβάλλον, στην ατμόσφαιρα, στις σχέσεις, μια και όλα κινούνται κάτω από ένα κλίμα ασάφειας, που πολύ συχνά οδηγεί και σε απογοητεύσεις.

Στις 12 Μαΐου ωστόσο, το τρίγωνο του Άρη με τον Δία είναι ιδιαιτέρως βοηθητικό για κάθε είδους δράση κι ανάληψη πρωτοβουλιών, ενώ μας δίνει και τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε με πολύ καλύτερο τρόπο τα σχέδια ή τις φιλοδοξίες μας.

Στις 29 Μαΐου έχουμε τη δύσκολη αντίθεση μεταξύ του Άρη και του Κρόνου, μια όψη που οδηγεί σε συγκρούσεις, εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες!

Στις 31 Μαΐου, το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι αυτό που μας δίνει τη δυνατότητα να βγούμε από την καθημερινή ρουτίνα και να ζήσουμε πιο έντονα, διαφορετικά και κυρίως συναρπαστικά!

Από την καινούργια θέση του Άρη ευνοούν ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν κατά πολύ το περιβάλλον των σχέσεών τους, την ψυχολογία τους, αλλά και τις δράσεις τους απέναντι σε όποιο ζήτημα τους ενδιαφέρει και αφορά την επαγγελματική τους ζωή.

Γενέθλιος Άρης στους Διδύμους

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων σε έναν γενέθλιο χάρτη, δίνει ανθρώπους που όλη τους η μάθηση εξαρτάται από την επικοινωνία, από αυτά δηλαδή που βλέπουν και ακούνε. Όλη τους δηλαδή η δυναμική ενεργοποιείται μέσω της επικοινωνίας, κι αυτό είναι και το δυνατό τους σημείο.

Βεβαίως, πολύ συχνά καταλήγουν να γίνονται θεωρητικοί ή να μιλούν για ένα θέμα σαν να το ήξεραν πάρα πολύ καλά, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζουν, και υπερασπίζονται με σθένος την άποψή τους!

Αναμφισβήτητα όμως, ο Άρης εδώ έχει πολλά προσόντα, μια και όταν καταλήξει στο τι είναι αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι ιδιαιτέρως δραστήριος και αποτελεσματικός. Ο Άρης στο ζώδιο αυτό είναι ιδανικός για δημόσιες σχέσεις ή δημοσιογραφία, για κάθε μορφή επικοινωνίας, μεταφράσεις και γενικότερα οτιδήποτε έχει εναλλαγές και επαφή με κοινό.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Στο τριήμερο αυτό έχουμε άλλο ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός. Μιλάμε για το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται για μια τελευταία φορά με την Αφροδίτη να έχει περάσει πλέον σε ορθή πορεία.

Και είναι αυτή τη στιγμή, που μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να πάρεις μια οριστική απόφαση σε ό,τι μπορεί να σε ταλαιπώρησε ή να σε πίεσε το προηγούμενο διάστημα. Πολλά θα κριθούν από το πόσο έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, πόσο έχεις αναζητήσει την αλήθεια σου, αυτά που θέλεις, αυτά που δε σε εκφράζουν…

Το κάθε αποτέλεσμα κρίνεται τελικά απο το αν είσαι συνειδητός ή όχι! Γιατί η όψη αυτή, πάντα ή σχεδόν πάντα παραπέμπει σε χωρισμούς, σε ρήξεις, σε απογοητεύσεις, όμως το σίγουρο είναι πως για ό,τι διαδραματίζεται στη ζωή σου, η ευθύνη είναι κυρίως δική σου!

Επίσης, σημαντικό είναι να κρατήσει αποστάσεις από κάθε τι για το οποίο νιώθεις πως δεν είσαι προετοιμασμένος ή δεν μπορείς να διαχειριστείς. Γι’ αυτό δώσε χρόνο πριν πάρεις μια τελική ή οριστική απόφαση!

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο επηρεάζει κυρίως όλους όσοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες των ζωδίων τους, αλλά κυρίως τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2017 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι