blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο. Η Σελήνη και οι όψεις που σχηματίζει, μας επιβάλλει να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας.

Τα άστρα το τριήμερο. Η Σελήνη και οι όψεις που σχηματίζει, μας επιβάλλει να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα το τριήμερο 14 ως 16 Ιουνίου 2013.

Δεν μπορείς να περιμένεις απ’ την ζωή θαύματα… αν δεν αναγνωρίσεις την μαγεία της!
 
Βρισκόμαστε ακόμα κάτω από τον απόηχο των όψεων των προηγούμενων ημερών, κρατάμε ακόμα μία στάση… επιφυλακής, ωστόσο αρχίζουμε σιγά-σιγά να περνάμε σε μια σαφώς πιο ήρεμη φάση!

Η Σελήνη από τον Λέοντα στην Παρθένο

Την Παρασκευή η Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα. Η ανάγκη του να εκφράσουμε ανοιχτά τα αιτήματά μας επιβεβλημένη και τις πρωινές ώρες, στις 6:15 π.μ., ‘‘ανοίγει’’ η μέρα με μια αίσθηση καλής διάθεσης και αισιοδοξίας, η οποία συνεχίζεται και τις μεσημεριανές ώρες, καθώς στις 2:15 το μεσημέρι, το εξάγωνό της με τον Δία ενισχύει το καλό κλίμα, και ευνοεί διαπραγματεύσεις επαφές και συμφωνίες.
 
Τους θετικούς κραδασμούς της Σελήνης δέχονται οι Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.
 
Από την Παρασκευή το απόγευμα ασχολούμαστε περισσότερο με πρακτικά μας ζητήματα, μια και η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, στις 7:27 το βράδυ, ανοίγοντας το κεφάλαιο οργάνωση, τακτοποίηση, εργασία, υπολογισμός, που μας απορροφούν περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα

Για το Σάββατο, και ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, η ημέρα ξεκινά με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, μια και μπορεί να υπάρξει μια περίεργη διάθεση σε όλη την διάρκεια του πρωινού. Λίγο που δεν θα ξέρουμε τι θέλουμε, λίγο μια τάση φυγής που θα τριγυρνά στο μυαλό, αλλά δεν θα είναι εύκολο να ικανοποιηθεί… γενικά θα υπάρχει κάτι απροσδιόριστο και ασαφές στην ατμόσφαιρα, που θα μας κάνει να μην ικανοποιούμαστε εύκολα…

Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, προσέξτε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Οι ώρες αυτές έχουν αρκετή συναισθηματική φόρτιση, που εύκολα μπορεί να καταλήξει σε ένταση…
 
Ωστόσο, αμέσως μετά ακολουθεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, κάτι που δίνει στο υπόλοιπο της ημέρας ένα ξεχωριστό χρώμα, μια και οι υποθέσεις της καρδιά μας έρχονται σε πρώτη προτεραιότητα και μπορούμε να αφεθούμε στις δονήσεις μιας ιδιαίτερα ερωτικής βραδιάς…

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Δία

Για την Κυριακή, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τις βραδινές ώρες, στις 8:24 μ.μ. δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση και μια διάθεση αρκετά ευμετάβλητη, ενώ αργά το βράδυ, για την ακρίβεια στις 00.24 π.μ., το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία κλείνει την ημέρα, αλλά και τις όψεις που σχημάτισε η Σελήνη κατά την παραμονή της στο ζώδιο της Παρθένου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Την άμεση επίδραση των όψεων εισπράττουν θετικά τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ενώ εκείνοι που χρειάζεται να είναι περισσότερο προσεκτικοί (περισσότερο σε ότι αφορά τις συναισθηματικές τους μεταπτώσεις ) είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, και Ιχθείς. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας, στο τέλος του άρθρου.
 
Στις 4:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού προετοιμάζοντας μας για ένα διήμερο, όπου αυτό που θα μας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις μας, αλλά και η ερωτική μας ζωή.
 
 
Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-06-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι