blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 14 ως 16 Φεβρουαρίου 2014. Πανσέληνος στον Λέοντα… και δεν σταματάμε να ελπίζουμε!

Τα άστρα το τριήμερο 14 ως 16 Φεβρουαρίου 2014. Πανσέληνος στον Λέοντα… και δεν σταματάμε να ελπίζουμε!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα το τριήμερο 14 ως 16 Φεβρουαρίου 2014, με την Πανσέληνο στον Λέοντα

Ναι, έχουμε μπροστά μας ένα φεγγάρι, που μιλά για τον έρωτα! Μια και η Σελήνη στο ζώδιο του Λιονταριού δίνει το δικό της στίγμα στις εξελίξεις σε τούτη την Πανσέληνο, που κορυφώνεται στις 1:53 τα ξημερώματα, στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και θα μας επηρεάζει μέχρι την 1η Μαρτίου, που έχουμε και την επόμενη Νέα Σελήνη.
 
Ένα φεγγάρι που μιλάει για τη δημιουργία, για τα παιδιά, για την αγάπη, για τη χαρά, και βέβαια για τον έρωτα, που λαμβάνει κυρίαρχο ρόλο στο διάστημα αυτό με τις εξελίξεις του στη ζωές μας…
 
Και βεβαίως, οι εξελίξεις αυτές συχνά σηματοδοτούν έναν δύσκολο κύκλο πραγμάτων και καταστάσεων, που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε. Πολύ πιθανόν τώρα να βρεθούμε μπροστά στο κλείσιμο κάποιων κύκλων στις προσωπικές μας σχέσεις, οι οποίοι δεν έχουν τίποτε άλλο να μας δώσουν ή να ανταλλάξουμε… μια και η επικοινωνία σε κάποιες περιπτώσεις δυσκολεύει αρκετά και τώρα ίσως να είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, στην προσπάθεια να διευκολύνουν ή να σώσουν μια κατάσταση… Τόσο σε ό,τι αφορά επαγγελματικά ζητήματα, όσο και στις πολύ προσωπικές μας σχέσεις, που περνούν από τις συμπληγάδες του τετραγώνου μεταξύ Ήλιου-Κρόνου και Σελήνης-Κρόνου!

Το τρίγωνο του Ηλιού με τον Άρη και η σύνοδος Ήλιου-Ερμή

Όμως, από την άλλη μεριά, ένας κύκλος κλείνει, γιατί πρέπει να ανοίξει ένας καινούργιος! Είναι πολύ σημαντικό να το δούμε έτσι τώρα, καθώς τα άστρα υπόσχονται νέα ξεκινήματα, νέες εμπειρίες, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Το τρίγωνο του Ηλιού με τον Άρη την ημέρα του Σαββάτου, αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή έρχονται να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στις προηγούμενες δύσκολες όψεις και να ανατρέψουν το σκηνικό, δίνοντας μια νέα πνοή αισιοδοξίας στο σκηνικό!
 
Η επικοινωνία απογειώνεται, οι σχέσεις μπαίνουν σε μια πιο αισιόδοξη κατάσταση, αλλά εκείνο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο τώρα, είναι τα καινούργια ξεκινήματα, τόσος σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, τα οποία έρχονται να κάνουν την έναρξή τους με πολύ έντονο και δυναμικό τρόπο! Επίσης, σημαντικές συμφωνίες ή συζητήσεις μπορεί να προωθηθούν εξαιρετικά, αλλά και να δώσουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα!

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη

Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, το οποίο κορυφώνεται την Κυριακή, μιλάει για επέκταση της κοινωνικής ζωής και της επικοινωνίας. Επίσης, σηματοδοτεί ευκαιρίες στην όποια προσπάθεια οργάνωσης και μεθόδευσης σχεδίων ή ιδεών, αλλά και τη δυνατότητα κάποιων άμεσων και γρήγορων λύσεων, σε θέματα που μπορεί να μας απασχολούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου

Ας το δούμε λοιπόν θετικά το όλο κλίμα. Περισσότερο οι Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί και Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, πολύ πιθανόν να βρίσκονται μπροστά σε νέα και πολύ σημαντικά ξεκινήματα, που αν τα μεθοδεύσουν σωστά, μπορεί να βγουν πολύ ωφελημένοι!
 
Από την άλλη μεριά, τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, πολύ πιθανόν να βρεθούν μπροστά σε δυσκολίες, τις οποίες καλούνται να διαχειριστούν με μια μεγαλύτερη ευελιξία. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και γι’ αυτούς οι εξελίξεις λίγο παρακάτω, να τους δικαιώσουν! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
 
Να είστε όλοι καλά και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-02-2014 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι