blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 – 21 Απριλίου 2019: Η Πανσέληνος στον Ζυγό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 – 21 Απριλίου 2019: Η Πανσέληνος στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 19 – 21 Απριλίου 2019. Μάθε πως η Πανσέληνος στον Ζυγό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος Απριλίου στον Ζυγό: Ευκαιρία για αποφάσεις

Στις 21 Μαρτίου είχαμε την Πανσέληνο του μήνα στην μηδενική μοίρα του Ζυγού και τώρα έχουμε την Παρασκευή άλλη μια Πανσέληνο στον Ζυγό, στην 29η μοίρα αυτή την φορά, στις 2.12 μμ, λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, προοιωνίζοντας το κλείσιμο ενός κύκλου.

Πάντα όταν μιλάμε για Πανσέληνο, αναφέρουμε το κλείσιμο κύκλων σε θέματα που ξεκίνησαν στην Νέα Σελήνη του μήνα. Μόνο που στον προηγούμενο κύκλο της Πανσελήνου υπήρχε και ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, που δεν δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για οριστικές αποφάσεις την περίοδο εκείνη.

Τώρα οι πλανήτες δίνουν άλλη μια ευκαιρία για πιο οριστικές θέσεις και αποφάσεις που μας ταλαιπώρησαν κατά το προηγούμενο διάστημα και ο τομέας που επηρεάζεται δεν είναι άλλος από τις σχέσεις μας.

Μπορεί τον προηγούμενο καιρό να υπήρξαν πολλοί λόγοι που δεν μας επέτρεψαν να δούμε καθαρά τι θέλουμε εμείς από τον εαυτό μας, από τους άλλους από τις σχέσεις μας, και όλο αυτό να δημιούργησε διλλήματα, πίεση, άγχος, νεύρα, συγκρούσεις, αλλά και αποστάσεις από αυτούς που θεωρούσαμε σημαντικούς για την ζωή μας.

Οι συγκυρίες και οι επιλογές μας κρίνουν το μέλλον μας

Ό,τι κάναμε, αλλά κυρίως ό,τι δεν κάναμε, ό,τι δεν συνειδητοποιήσαμε, έρχεται να επισφραγίσει το τελικό αποτέλεσμα. Θα μείνω; Θα φύγω; Μένω γιατί πρέπει; Μένω γιατί συμβιβάζομαι; Μένω γιατί αγαπώ; Να περιμένω; Όλα αυτά είναι θέματα που θα λάβουν χώρα μέσα στο διάστημα που διανύουμε, έχοντας έναν πιο οριστικό χαρακτήρα.

Όλα σε αυτή την ζωή κρίνονται από τις επιλογές που κάνουμε και τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε μια ακόμα, που όμως είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης περιόδου επεξεργασίας του θέματος ή των θεμάτων που μας απασχόλησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Αφροδίτη (κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου) βρίσκεται μεν στους Ιχθύες, αλλά στην 28η μοίρα. Ετοιμάζεται και αυτή να αλλάξει ζώδιο, τονίζοντας με τη σειρά της την ανάγκη αλλαγής της κατάστασης. Κι ενώ στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πανίσχυρη, τονίζοντας την ανάγκη του να αγαπάμε καθολικά, χωρίς όρους και χωρίς όρια, το πέρασμα της στο ζώδιο του Κριού την βάζει αυτόματα στην αδυναμία της. Θα μπει σε μια διαρκή αναζήτηση και αγωνία, που μας κάνει να ψάχνουμε παντού να βρούμε τις ισορροπίες μας, όμως θα είναι δύσκολο να φτάσουμε στο σημείο να νιώθουμε καλά και ασφαλείς.

Μετά τον κύκλο αυτόν και το πέρασμα συνάμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, η ανάγκη στέφεται περισσότερο στο να αναζητήσουμε τις σταθερές μας, αυτές που μας δίνει το γνώριμο και το οικείο, αλλά θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουμε κάπου, μιας και αγωνιώδης αναζήτηση της Αφροδίτης (κυβερνήτη του Ταύρου) δεν θα μας αφήσει εύκολα να ησυχάσουμε ή να βολευτούμε σε κάτι που μας ηρεμεί και μας γαληνεύει.

Μπορείς να αλλάξεις τις καταστάσεις;

Είναι πολύ σημαντικό τώρα να σκεφτούμε πολύ καλά το τι ακριβώς θα επιλέξουμε, γιατί κάθε τι έχει και τις συνέπειες του. Το ερώτημα είναι: Πόσο προετοιμασμένοι είμαστε για να πάρουμε αποφάσεις και να υποστούμε και τις συνέπειες τους; Και αυτό είναι το σημείο από το οποίο πρέπει να ξεκινήσουμε.

Από την Πανσέληνο αυτή επηρεάζεστε κυρίως οι Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών που τώρα καλείστε να πάρετε θέση απέναντι σε όποια επιλογή κάνετε, κυρίως σε αυτές που αφορούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που θα μας ταλαιπωρήσει όλους μας και καλό είναι να σκεφτούμε πολύ πριν αποφασίσουμε.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Διάβασε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Πανσέληνος στον Ζυγό τον Απρίλιο 2019.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2019 09:00:00