blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 - 30 Δεκεμβρίου 2018: η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 28 - 30 Δεκεμβρίου 2018: η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 28 έως 30 Δεκεμβρίου. Μάθε πως η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, το τριήμερο αυτό, έρχεται να στοχεύσει κατευθείαν στην καρδιά σου, να αναζωπυρώσει το συναίσθημα σου και να σου υποσχεθεί μεγάλες δόσεις ερωτικού σκιρτήματος!

Οι διαθέσεις ακολουθούν την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών και κινούνται μέσα σε ένα κλίμα έντονα ερωτικής διάθεσης, αυτό που σε κάνει ανοιχτό στις νέες προκλήσεις, τις καινούργιες γνωριμίες, αλλά και στα πρόσωπα αυτά του παρελθόντος , για τα οποία η καρδιά σου δεν έπαψε ποτέ να χτυπά.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Έντονα πάθη!

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, συνηγορεί στη δημιουργία εκείνων των ερωτικών δεσμών, που μόνο απλοί δεν είναι! Βλέπεις, όταν οι δύο αυτοί πλανήτες συναντώνται εγείρουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς και έντονα πάθη! Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, όπου η ανάγκη για παρέα και για συντροφικότητα είναι έκδηλη, η συνάντηση τους, δημιουργεί το ιδανικό σχεδόν κλίμα για να δυναμώσει την ερωτική φλόγα!

Σχέσεις από το παρελθόν εμφανίζονται ξανά, αναζητώντας την γνώριμη αγκαλιά της οικειότητας και του εκφρασμένου συναισθήματος. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το γνώριμο και ειδικά όταν τριγυρνά στο μυαλό σου, τώρα είναι η στιγμή για να το διεκδικήσεις εκ νέου. Και που ξέρεις? Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

Όμως, οι μέρες αυτές έχουν κι άλλες δυνατότητες, κι αυτές αφορούν τις νέες γνωριμίες, που έρχονται στην ζωή σου και φαίνεται να σε ξεσηκώνουν για τα καλά…

Οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από αυτή την επιρροή έχουν το στίγμα του “μοιραίου”! Πρόκειται για έρωτες που αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην καρδιά, όσα χρόνια και αν περάσουν…

Φυσικά, να θυμάσαι πως οι εξελίξεις ακολουθούν και τη δική σου διάθεση και πάντα τον καθοριστικό ρόλο θα τον παίξει η δική σου συμμετοχή στα πράγματα.

Επίσης, ας μη ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της έκλειψης που πρόκειται να κορυφωθεί την επόμενη εβδομάδα, κάτι που δίνει στα πράγματα μια πιο έντονη διάσταση απ’ ότι πραγματικά έχουν!

Και λίγο η …πλανητική ένταση, λίγο το κλίμα των εορτών, είναι εύκολο να παρασυρθείς, χωρίς να εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις, οπότε εκκρεμεί πάντα ο κίνδυνος του λάθους και της απογοήτευσης .

Για αυτό, μια προσοχή, επιβάλλεται!

Ωστόσο, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες που έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς σας πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων αυτών, είναι πολύ πιθανό τις μέρες αυτές να ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις, με παλιές η νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας. 

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-12-2018 06:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι