blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 – 7 Απριλίου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Κριό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 – 7 Απριλίου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 5 – 7 Απριλίου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Κριό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη τον Μάρτιο;

Η Σελήνη στον Κριό είναι άμεση και ξεκάθαρη, ξέρεις αμέσως τι θέλει από εσένα. Δεν της αρέσει το δήθεν, δεν μπορεί να είναι δήθεν, θα σου εκτοξεύσει αυτό που νιώθει κι όπου σε βρει... Η Σελήνη αυτή έχει ειλικρίνεια και καθαρότητα. Έχει όμως και εκρηκτικές αντιδράσεις, που δεν τιθασεύονται όταν κάτι δεν πάει καλά. Θα βαρεθεί πολύ εύκολα όταν κάτι δεν εξελιχθεί έτσι όπως το ήθελε και με την ίδια ευκολία μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση. Είναι μια Σελήνη που δεν τιθασεύεται.

Ο κύκλος αυτός δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη του να πάω μπροστά, να προχωρήσω, να τα κάνω όλα στο εδώ και στο τώρα. Το ζώδιο του Κριού, άλλωστε, φημίζεται γι’ αυτή του τη διάθεση!

Δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη του να κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους στόχους μας! Όχι, δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές... Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα!

Τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) σχηματίζουν ένα ανοιχτό τετράγωνο με τον Κρόνο, με τον οποίο η Σελήνη βρίσκεται σε αρνητική αμοιβαία υποδοχή, (η Σελήνη βρίσκεται στην πτώση του Κρόνου, και ο Κρόνος στην αδυναμία της Σελήνης). Κατά συνέπεια, όχι μόνο δεν μπορούν να συνεργαστούν, αλλά βλάπτουν ο ένας τον άλλον.

Κάθε νέο ξεκίνημα, κάθε έναρξη, χρειάζεται καλή οργάνωση και προετοιμασία για να μπορέσει να ολοκληρωθεί. Κυρίως ότι κάνεις να το οργανώσεις και το διαχειριστείς μόνος σου, χωρίς να υπολογίζεις στην βοήθεια τρίτων, αφού, σε πολλές περιπτώσεις, θα είναι αυτοί που αντί να σε βοηθήσουν, μπορεί να σε βλάψουν.

Η Σελήνη στον χάρτη για την Αθήνα είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου. Οι συνεργασίες δεν ευνοούνται και ότι μπορεί να περιμέναμε από τους τρίτους δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί ή τουλάχιστον θα συναντήσει πολλά εμπόδια. Βρίσκουμε λύσεις μόνο εκ των έσω, και όχι βασιζόμενοι σε υποσχέσεις ή τη βοήθεια τρίτων.

Και σε προσωπικό επίπεδο, οι σχέσεις περνούν ισχυρούς κλυδωνισμούς, αφού οι απαιτήσεις που δεν ικανοποιούνται δημιουργούν εντάσεις και απογοητεύσεις.

Υπάρχει διάχυτο το συναίσθημα της μοναξιάς και η διάθεση για απομόνωση. Από την άλλη μεριά, σοφία θα είναι να μπορέσεις να μείνεις για λίγο μόνος με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις τα θέλω σου τις απαιτήσεις σου. Μήπως προσδοκείς πολλά από τους άλλους; Μήπως αυτά που δίνεις δεν είναι ισάξια αυτών που ζητάς; Και τελικά το ερώτημα είναι τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις να μοιραστείς, αυτό είναι που μετράει. Γι αυτό χρειάζεται να αναρωτηθείς.

Ο Ερμής μόλις έχει κλείσει μια όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορείς να κατανοήσεις και πολλά που δεν φαίνονται. Μην βιάζεσαι, λοιπόν, να βγάλεις συμπεράσματα. Εκτίμησε όλες τις παραμέτρους. Να θυμάσαι πως υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζεις ακόμα.

Ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές σε κοσμικό επίπεδο.

Στον κύκλο αυτόν ο Πλούτωνας σχηματίζει μια όψη συνόδου με το Νότιο Δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μοιραία γεγονότα εκτός ελέγχου τις ημέρες αυτές. Επειδή συμβαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφορά στις μορφές εξουσίας. Μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε ριζικές αλλαγές, σε μοτίβα εξουσίας που είναι παρωχημένα και που δεν εκπροσωπούν το κοινό συμφέρον.

Είναι μια εποχή τέλους ή τώρα ξεκινά μια τέτοια εποχή, που καταλύονται οι μέχρι τώρα δομές. Ο έλεγχος του χρήματος και της οικονομίας, θα χριστεί σε νέα βάση με νέα θεμέλια. Τώρα αρχίζουν να πέφτουν οι τίτλοι τέλους, για τον τρόπο άσκησης της εξουσίας όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα, σε παγκόσμια επίπεδο. (Μην ξεχνάμε πως θα ακολουθήσει και ο Κρόνος, σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό για πολλούς μήνες). Θέματα που σχετίζονται με υπόγειες και παρασκηνιακές κινήσεις, καθώς και οικονομικές συναλλαγές, δέχονται μεγάλο πλήγμα. Έχουμε, λοιπόν, να δούμε και να ακούσουμε πολλά...

Ο Άρης στους Διδύμους

Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, ο Άρης, βρίσκεται στην 3η μοίρα των Διδύμων και είναι περιπλανώμενος. Του λείπει το πηδάλιο, ο στόχος. Πολλές φορές στον κύκλο αυτόν μπορεί να νιώσουμε πως δεν έχουμε κατεύθυνση. Κινούμαστε μηχανικά, χωρίς συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό και αυτό μπορεί να μας κατευθύνει στις λάθος επιλογές, που μπορεί να μας βλάψουν. Χρειάζεται πολύ προσοχή σε ποιές καταστάσεις λέμε ναι και σε ποιές όχι, μιας και είναι εύκολο να παρασυρθούμε.

Εν κατακλείδι…

Είναι ένας κύκλος που χρήζει πολύ μεγάλης προσοχής, ως προς τις κινήσεις ή τις δράσεις μας, για όλα τα ζώδια και κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των ζωδίων.

Προσοχή στις επιλογές και τις δράσεις! Μην περιμένετε πράγματα από τους άλλους. Στηριχθείτε μόνο στον εαυτό σας. Και να θυμάστε: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κρατήστε αποστάσεις από ότι νιώθετε ανέτοιμοι να εμπιστευτείτε. Μόνο οι προσεκτικές και οργανωμένες κινήσεις με προσοχή και μέτρο ευνοούνται. Μην αφήνεστε ανεξέλεγκτα στις εξελίξεις, αφού μπορεί να το μετανιώσετε...

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-04-2019 09:00:00