blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο με Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα. Ο έρωτας κινείται μέσα στις δαιδαλώδεις διαδρομές της φαντασίας, του άκρατου αισθησιασμού, ίσως και της… παρανομίας!

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο με Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα. Ο έρωτας κινείται μέσα στις δαιδαλώδεις διαδρομές της φαντασίας, του άκρατου αισθησιασμού, ίσως και της… παρανομίας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα το τριήμερο 7 ως 9 Ιουνίου 2013.

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή πολλών πλανητικών επιρροών, μια και σήμερα υπάρχει μια πληθώρα όψεων που κορυφώνεται στο πλανητικό σκηνικό, με την Αφροδίτη να έχει τον πρώτο λόγο, σε ένα εντυπωσιακό μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στα ζώδια του Νερού, φέρνοντας εξελίξεις στις ζωές των Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα σήμερα κορυφώνονται άλλες δύο δύσκολες όψεις, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα.

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες, όπου εύκολα μπορούμε να ξεφύγουμε, να παραπλανηθούμε, καθώς όλα γύρω καλύπτονται από ένα παραπέτασμα ομίχλης, όπου δύσκολα διακρίνεις το πραγματικό από το φανταστικό. Η πραγματικότητα γίνεται άκρως χαοτική, δημιουργώντας έντονη συναισθηματική αστάθεια… Εξαπατήσεις και διαψεύσεις κρύβει το σκηνικό, τα παρασκήνιο οργανώνει τα δικά του παιχνίδια με έναν άκρως συνωμοτικό τρόπο, που θα φέρει πολλούς προ… εκπλήξεως! Προσέχουμε ό,τι έχει να κάνει με το νερό, τα χημικά, τις δηλητηριάσεις, το αλκοόλ, τις ουσίες, την υπερβολή τις μολύνσεις και βεβαίως, τον έρωτα, που τώρα κινείται μέσα στις δαιδαλώδεις διαδρομές της φαντασίας και του άκρατου αισθησιασμού, ίσως και στην… παρανομία!

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα

Παράλληλα η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, μια και το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια, δημιουργώντας ‘‘κολλήματα’’ και εμμονές που ταλαιπωρούν και μια διάθεση επιβολής των απόψεων με όποιο κόστος…
 
Δίδυμοι, Ζυγοί, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, προσέξτε ιδιαίτερα τόσο αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται τις ημέρες αυτές, όσο και τις δικές σας κινήσεις απέναντι στους άλλους, γιατί μπορεί εύκολα να βρεθείτε εκτεθειμένοι ή εξαπατημένοι. Για λεπτομέρειες, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας με αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Παράλληλα, το Σάββατο έχουμε μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 18:56 στην 18η μοίρα των Διδύμων και θα μας επηρεάσει τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πανσέληνο, στις 23 Ιουνίου.
 
Άκρως επικοινωνιακό το φεγγάρι αυτό. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου και Σελήνης με τον Δια δίνει ένα χρώμα αισιοδοξίας και μάλιστα θα σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρξουν και κάποια ανοίγματα ή ευκαιρίες, που όμως θα πρέπει να εξεταστούν λεπτομερώς, πριν καταλήξουμε σε οριστικές αποφάσεις, αφού συχνά θα λειτουργούμε κάτω από ένα πρίσμα υπεραισιοδοξίας, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, μια και την Νέα αυτήν Σελήνη συνοδεύουν και όλες οι προηγούμενες όψεις, που κάνουν το γενικότερο κλίμα… έκρυθμο!
 
Θα υπάρξουν πληροφορίες ή και αποκαλύψεις, που θα έρθουν στο φως με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, και συχνά παρελθοντικά γεγονότα θα έρχονται στην επιφάνεια, δημιουργώντας αποκαλύψεις και ανατροπές, που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Συμφωνίες και συζητήσεις θα λειτουργήσουν συχνά με έναν άκρως παρασκηνιακό τρόπο, πλέκοντας τους δικούς τους ιστούς και δημιουργώντας διαπλοκές και παιχνίδια εξουσίας, που θα κινήσουν τα νήματα, υπόγεια και μυστικά, προκειμένου να ελέγξουν και να εξουσιάσουν.
 
Χρειάζεται σύνεση και, πάνω απ’ όλα, όχι βιαστικές κινήσεις, γιατί ό,τι γίνεται τώρα ‘‘εν θερμώ’’ θα έχει και το τίμημα του…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη

Την εύνοια της Νέας Σελήνης εισπράττουν οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου, αν και χρειάζεται πολύ προσοχή, όχι μόνο στο πώς θα κινηθούν τις μέρες αυτές, αλλά και πώς θα ανταποκριθούν απέναντι στους άλλους, για να αποφύγουν τυχόν λανθασμένες κινήσεις και σε καμία περίπτωση να μην βασιστούν σε μια καλή πρόθεση ή διάθεση, αλλά πριν καταλήξουν κάπου, να έχουν συγκεκριμένα στοιχεία η δεδομένα.
 
Εκείνοι που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά (βρείτε τη θέση των πλανητών στον αστρολογικό χάρτη σας), μια και τώρα το να κάνουν μπορεί εύκολο τόσο να εξαπατηθούν, όσο και να εξαπατήσουν.
 
Δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Επίσης, συντονιστείτε σήμερα και αύριο μαζί μας! Θα έχετε 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής πρόβλεψης από τις 12 μεσημέρι και μετά!
 
 
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-06-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι