blank
 
blank

Η Αφροδίτη στους Διδύμους: Η απιστία, συνοδευόμενη από την ευφυία!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους: Η απιστία, συνοδευόμενη από την ευφυία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αφροδίτη στους Διδύμους

Στις 9 Μαΐου η Αφροδίτη, η πεταλούδα του ζωδιακού, άλλαξε ζώδιο, αποχαιρετώντας τον σοβαρό Ταύρο και πέρασε στον πολύπλευρο και άτακτο Δίδυμο, φροντίζει να φέρει ανησυχία στις σχέσεις.
 
Η Αφροδίτη στους Διδύμους παίρνει χαρακτηριστικά μιας πεταλούδας, που πετά χωρίς δεσμεύσεις από λουλούδι σε λουλούδι, με οδηγό τα χρώματα του έρωτα και την όρεξη της στιγμής. Το διάστημα παραμονής της στο ζώδιο αυτό, μέχρι τις 2 Ιουνίου, θα συνοδευτεί με μια ανάλαφρη επιπολαιότητα και μια αποφυγή της σοβαρότητας στις ανθρώπινες, ερωτικές και διαπροσωπικές, σχέσεις.

Η ατελείωτη ποικιλία του έρωτα...

Οι επαφές και οι νέες γνωριμίες γίνονται αστραπιαία, ενώ είναι απαλλαγμένες από αναστολές και ενοχές. Παράλληλα, το καινούργιο, το διαφορετικό, το πολλά υποσχόμενο και πολλά φιλελεύθερο, είναι αυτό που μας εξιτάρει, ώστε να παραδοθούμε άνευ όρων σε ερωτικές εξάρσεις.
 
Οι σχέσεις δε στιγματίζονται πλέον από την απόλυτη πίστη, που γίνεται ταυτόσημη της μονοτονίας, αλλά πολλοί είναι αυτοί που θα υποκύψουν στους πειρασμούς, απλά επειδή… μπορούν.
 
Το ερεθιστικό στην περίπτωση αυτή, είναι η απουσία πίεσης και δεσμεύσεως, συνοδευόμενα από την απόλαυση του επιδερμικού έρωτα, της χαράς και της στιγμιαίας ηδονής. H Αφροδίτη πετάει από πάνω της τον μανδύα της σταθερότητας και της σύνεσης που μας φόρεσε όσο ήταν στο Ταύρο και αρέσκεται σε ελαφριές καταστάσεις με εθισμό στο φλερτ. Μόνο που σύντομα βαριέται το παιχνίδι και ξεκινάει το κυνήγι από την αρχή.

Το παιχνίδι της Αφροδίτης από τους Διδύμους

Οι παράλληλες σχέσεις είναι το αγαπημένο παιχνίδι που μας μαθαίνει η Αφροδίτη από τους Διδύμους. Κάποιοι θα τις χρησιμοποιήσουν σα γιατρικό μιας τελματωμένης μακροχρόνιας κατάστασης, φέρνοντας αλλαγή και χαρά στη ζωή τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα τις χρησιμοποιήσουν απλά σαν ανανέωση για ένα διάστημα, επιστρέφοντας πάλι στη μονοτονία τους.
 
Οι πειραματισμοί στον έρωτα δίνουν και παίρνουν, ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους απλώνει τον ιστό της σαν αράχνη και κάνει εύκολα θύματα, χρησιμοποιώντας την ευφυία της με το παιχνίδι των λέξεων και του ερωτικού υπονοούμενου, ενώ το σεξ μεταμορφώνεται σε παιχνίδι μυαλού και σκέψης.
 
Το κομπλιμέντο και οι λεκτικές προκλήσεις είναι το πιο δυνατό όπλο του έρωτα την περίοδο αυτή, ενώ το αντικείμενο του πόθου μας ανταποκρίνεται άμεσα, χωρίς να μας πολυκουράσει με αναστολές και καθωσπρεπισμούς.

Έρωτας είναι αλλά…

Οι έρωτες που ευνοούνται και ξεκινούν με την Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό του Αέρα, περιορίζονται πρωτίστως στην εγκεφαλική απόλαυση και αν αποδειχτεί πως ο άλλος όντως ξετρελαίνει το μυαλό μας και είναι συμβατός, κατόπιν προχωράμε και στο πρακτικό μέρος. Η επαφές δεν υπόσχονται μακροχρόνια, κοινά όνειρα, παρά μόνο κοντινές, συναρπαστικές πορείες, που σταματάν το ίδιο απότομα όπως ξεκίνησαν. Σαφώς η Αφροδίτη στους Διδύμους μας κάνει και ερωτευόμαστε, καρδιοχτυπούμε, καψουρευόμαστε. Απλά η πίστη είναι ένα παιχνίδι που αρνούμαστε την εποχή αυτή να παίξουμε. Που μπουχτίσαμε. Που μας επέβαλλαν. Που απλά την αφήνουμε στην άκρη και είμαστε ανοιχτοί για πολλά και καινούργια. Για άγνωστα και αμφίβολα!
 
Σαν κατεργάρα γυναίκα, όμως, διδάσκει την εκμετάλλευση των σωστών ευκαιριών, μαζί με την χρήση της διπλωματίας, ενώ η ειλικρίνεια φαντάζει σαν μια παθολογική κατάσταση, εντελώς περιττή, ειδικά όταν δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας.
 
Θαυμάσια ευκαιρία να θριαμβεύσουμε στην επαγγελματική μας ζωή, αφού εύκολα προσαρμοζόμαστε σε νέες εργασιακές συνθήκες και το ίδιο εύκολα αλλάζουμε τη γνώμη σε αγύριστα κεφάλια.
 
Όταν στις 14 Μαΐου η Αφροδίτη σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τότε θα μιλήσουμε για πρίγκιπες και χαμένα κάστρα. Προς το παρόν όμως, ποιος θα τολμήσει να κρατήσει την πεταλούδα σε κλουβί;
 
Να είστε όλοι καλά!
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-05-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι