blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Ταύρο: Ποιές αλλαγές φέρνει; Πως μας επηρεάζει στον έρωτα;

Η Αφροδίτη στον Ταύρο: Ποιές αλλαγές φέρνει; Πως μας επηρεάζει στον έρωτα;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Η γλυκιά Αφροδίτη εισήλθε στις 15 Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου, απελευθερώνοντας ιδιότητες, που θυμίζουν λίγο τις… ερωμένες πολυτελείας: οι οικονομικές απολαβές, η υλική δίψα και η εξασφάλιση της επιβίωσης, είναι το αντίτιμο για την νωχελική και φιλήδονη φύση της.
 
Η αγάπη για οτιδήποτε μπορεί να διακοσμήσει, να ομορφύνει και να βελτιώσει την εμφάνισή σας, είναι έντονη την περίοδο αυτή, ενώ το στυλ ζωής γίνεται πιο εκλεπτυσμένο και απαιτητικό, εξασφαλίζοντας την εικόνα μας προς τα έξω.

Οι αλλαγές στα ερωτικά

Τα καλά νέα είναι πως η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα ερωτικά, εξασφαλίζοντας διάρκεια και πίστη στις σχέσεις σας, ενώ εκτιμούνται απεριόριστα οι σταθερές αξίες στη ζωή μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, όπως είναι η παροχή προστασίας και η παροχή οικονομικών πόρων. Τα ερωτικά τρίγωνα λοιπόν δεν είναι πια της μόδας, αν σας ενδιαφέρει η διασφάλιση της ησυχίας και της σιγουριάς σε μια σχέση.
 
Η Αφροδίτη στον Ταύρο βγάζει μια επιθυμία για σταθερότητα στον έρωτα, ασφάλεια και προστασία. Δεν αποβλέπει σε συνεχείς αλλαγές ερωτικών συντρόφων, αλλά ποθεί εγκαρδίως να μείνει με τον έναν και μοναδικό, με αυτόν που θα της δείξει την αγάπη του έμπρακτα, με τρυφερότητα που συνοδεύεται από γενναιοδωρία. Ευνοούνται κατά συνέπεια οι σχέσεις που αποβλέπουν στη σταθερότητα και την δημιουργία γερής βάσης, αποφεύγοντας τα επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια, που θα μπορούσαν να τη βλάψουν.

Η επίδραση της στον έρωτα

Η ικανότητά σας για σχέσεις είναι εξαιρετική την περίοδο που αυτή θα παραμείνει στον Ταύρο, μέχρι τις 9 Μαΐου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα βγάλει τη γλύκα και την συντροφικότητα στην επιφάνεια, σαν προτεραιότητες στη ζωή σας. Για όσους θέλουν να μονιμοποιήσουν τις σχέσεις τους, να βρουν έδαφος για ρίζες και διάρκεια, είναι εξαιρετική περίοδος. Το κακό είναι πως θα εκδηλώσετε και μια πλευρά του χαρακτήρα σας με τάση στην απληστία, όσον αφορά στην ερωτική και υλιστική ικανοποίηση, αλλά και ένα φόβο απώλειας προνομίων και ατόμων.
 
Ξέροντας πως το χρήμα είναι αφροδισιακό, κάποιοι δε θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τα υλικά αγαθά που κατέχουν, σαν μέσο και όπλο να επιβάλλουν τη γοητεία τους και να γίνουν απαραίτητοι σε αυτούς που έχουν κλέψει την καρδιά τους. Όταν πρόκειται για αντιπαλότητα στον έρωτα, αντιδράτε επίμονα και με πείσμα, ενώ είστε αποφασισμένοι να τα παίξετε όλα για όλα, ώστε να κερδίσετε αυτό που θέλετε.
 
Η σκέψη σας έχει δίχτυ ασφαλείας και ξεκαθαρίζετε τα όριά σας, επιτρέποντας στον άλλον να φτάσει μέχρι εκεί που εσείς επιτρέπετε. Έχετε ανάγκη από σταθερότητα και ειλικρίνεια, όπως επίσης και από οικονομική εξασφάλιση για να μπορέσετε να λειτουργήσετε, ενώ τα ερωτικά σας κριτήρια διαμορφώνονται σύμφωνα με το πόση ασφάλεια μπορεί να σας εμπνεύσει κάποιος.
 
Είναι μια περίοδος κατά την οποία οι ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική ζωή δεν παίρνουν και πολύ μεγάλη αξία, αφού αυτό που βαθιά μέσα σας ζητάτε, είναι μια σχέση με άμεση προσέγγιση και έναν ξεκάθαρο τρόπο. Και εκεί ακριβώς είναι η δυσκολία για τους πιο πολλούς, να αφήσουν πίσω τους τις παράλληλες ιστορίες και να επιδοθούν σε μια και μόνο.
 
Μέσα από το σεξ και την ερωτική έκφραση, προσπαθείτε να θέσετε τα όρια στον άλλον. Τα διάφορα ψυχολογικά τρικ δε θα λείψουν, ενώ αντιμετωπίζετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά, σαν να είναι κτήμα σας. Δε θα διστάσετε να επιδείξετε ισχύ, ώστε να δελεάσετε με υλικά αγαθά.
 
Την περίοδο αυτή θα διδαχτείτε πως την ασφάλεια τη νιώθετε, αν αφεθείτε στις μεταμορφωτικές δυνάμεις της ζωής και την εμπιστευτείτε. Ακριβώς στο σημείο αυτό αντιδρά η Αφροδίτη στον Ταύρο, θεωρώντας πως όλα μπορεί να τα προβλέπει, να τα ελέγχει και να ελαχιστοποιεί τους κινδύνους, γιατί ακριβώς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στο άρθρο Αφροδίτη στον Ταύρο.
 
Επωφεληθείτε αυτή την περίοδο από την επιρροή της Αφροδίτης! Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε τώρα με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788 ή στείλτε ΤΙΝΑ στο 54757 και πάρτε άμεσα και οικονομικά μια απάντηση με sms στο κινητό σας.
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-04-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι