blank
 
blank

Ο Άρης στον Υδροχόο και οι έρωτες από απόσταση!

Ο Άρης στον Υδροχόο και οι έρωτες από απόσταση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Άρης στον Υδροχόο και πώς επηρεάζει τις σχέσεις.

Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο, μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2013, είναι ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Εγκαταλείποντας την αυστηρότητα του Αιγόκερου και το στρατιωτικό πνεύμα που έφερε στις σχέσεις, ο Άρης στο ζώδιο της κοινωνικότητας, της προσφοράς και της ανανέωσης, ενδυναμώνει τις ποιότητές του, αλλά και φέρνει αλλαγές στον ερωτικό τομέα, αφήνοντας να εισβάλλουν η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η αλλαγή, ως προϋποθέσεις για την συνέχεια των σχέσεων.
 
Ο Άρης, ο κατεξοχήν πλανήτης της σεξουαλικότητας και της ορμητικότητας, στον Υδροχόο αφανίζει το κατεστημένο και τις συμβατικές σχέσεις. Θα είναι μια περίοδος, κατά την οποία θα σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που έχουν κάτι να σας πουν, σε αντίθεση με άλλους, που το μόνο που σας αφήνουν, είναι ένα απανωτό χασμουρητό.
 
Τολμά το έτερον ήμισυ να σας περιορίσει, να σας δεσμεύσει ή να σας επιβληθεί; Τότε θα μετατραπείτε σε μαχητή της ελευθερίας σας, δίνοντας τελεσίγραφα και μοιράζοντας απειλές και ανακοινώσεις χωρισμού.
 
Ο τρόπος που ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας είναι κάπως εκκεντρικός, οι ερωτικές μας αναζητήσεις ασυνήθιστες και οι γνωριμίες μας αντισυμβατικές. Οι εραστές θα βάλετε σε πρώτη θέση την διανοητική διέγερση και κατόπιν τη σεξουαλική. Οι απαιτήσεις ανεβάζουν τον πήχη κατά πολύ, οι ανοχές είναι ελάχιστες γι’ αυτούς που βρίσκετε ανόητους, κενούς, χωρίς περιεχόμενο ή βαρετούς.
 
Ευνοούνται οι σχέσεις από απόσταση
 
Ευνοούνται σχέσεις από απόσταση, από το ιντερνέτ, εξαρτημένες από το τηλέφωνο, όπως και οποιαδήποτε μορφή πρωτοποριακής αγάπης. Στο μυαλό μας καλλιεργούμε μια άπιαστη εικόνα του λατρεμένου μας, η οποία μπορεί πολύ να απέχει από την πραγματικότητα, όμως έχουμε ανάγκη να την τροφοδοτούμε, αρνούμενοι να δούμε πως συχνά απέχει από το όραμά μας.
 
Όλοι θα ωφεληθούμε στην καθημερινή μας ζωή από αυτή την όψη, καθώς η ορμητικότητα δεν είναι επιθετική, όπως στον Κριό, ούτε επικίνδυνη, όπως στον Αιγόκερω. Οι λέξεις έχουν έναν σκοπό και έχουμε ανάγκη να κάνουμε πράγματα, που έχουν ένα πανανθρώπινο νόημα, χωρίς να αναλωνόμαστε σε μικρότητες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον Άρη στον Υδροχόο

Τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί, θα επηρεαστούν πιο έντονα από το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο. Θα επαναστατήσουν ερωτικά, θα τολμήσουν το αλλόκοτο, το εκκεντρικό, και στο τέλος θα πάρουν τη δικαίωση του τολμηρού, που στο άγνωστο μπουσουλώντας, φτάνει σε μια υπέροχη όαση.
 
Επίσης, όσοι έχετε έντονο Υδροχόο στο χάρτη σας, ωροσκόπο ή όψεις με Ουρανό, θα ενεργοποιηθεί μια πλευρά του χαρακτήρα σας έντονα ανθρωπιστική, εφαρμόζοντας όμως στις σχέσεις σας το γνωστό ρητό : "Αν αγαπάς κάτι, άστο να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου, αν δε γυρίσει, δεν ήταν ποτέ... ".
 
Αναλυτικές προβλέψεις για τον Άρη στον Υδροχόο και τα ζώδια μπορείτε να βρείτε εδώ: Ο Άρης στον Υδροχόο. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
 
Και επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας.

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-12-2012 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι