blank
 
blank

Ο Δίας και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ο Δίας και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Δίας και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Στην αστρολογία διανύουμε ένα διάστημα κρίσης, προβλημάτων και αρκετών εμποδίων, όμως ο Μάρτιος επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη, μία ευχάριστη πλανητική συγκυρία που θα δώσει σε αρκετούς την ευκαιρία να πάρουν μία ανάσα, να αναζωογονηθούν και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους. Στις 13 και 14 Μαρτίου κορυφώνεται το κοσμικό τρίγωνο του Δία και της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη και ο Δίας κινούνται στο ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό το θεαματικό τρίγωνο της αστρολογίας, αποτελεί «την όαση» στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, γιατί τώρα θα προκύψουν γεγονότα που θα συντελέσουν στην τύχη, στην επέκταση, στην μεταμόρφωση, στην θετική έκβαση υποθέσεων που σχετίζονται με χρήματα αλλά και με αισθήματα!

Ποια ζώδια θα δεχθούν την εύνοια του τρίγωνου;
 
·     Τα ζώδια της Γης δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι είναι πρώτοι στη λίστα των «τυχερών» που θα δεχθούν τα «δώρα» του τριγώνου του Δία και της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Πιο άμεση επιρροή θα έχουν όσοι γεννήθηκαν στις 30/4, την 01/09 και 30/12. Οι εκπρόσωποι των ζωδίων που έχουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο κάποιον πλανήτη ή τον ωροσκόπο τους σε ζώδιο της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) και συγκεκριμένα στην 9η μοίρα. Για να δεις αν έχεις ωροσκόπο ή πλανήτη σε ζώδια της Γης δες τον αστρολογικό χάρτη σου. Οι μοίρες των πλανητών αναγράφονται στο αριστερό μέρος κάθε ζωδίου.
 
Για τους ρομαντικούς…
 
Το κοσμικό φαινόμενο θα είναι ορατό σε όλο τον κόσμο και μπορούμε όλοι μας να το απολαύσουμε με γυμνό μάτι. Στις 13 και 14 του Μάρτη μπορούμε όλοι μας λοιπόν να απολαύσουμε την σύγκλιση των πλανητών , αφού θα απέχουν μόνο τρείς μοίρες μεταξύ τους και θα σχηματίζουν έναν διπλό «φάρο». Τι το καλύτερο λοιπόν για μία υπέροχη ρομαντζάδα (αρκεί να μην έχει συννεφιά!)…
 
Διάβασε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου το τρίγωνο του Δία και της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα…
 
ΚΡΙΟΣ: Φίλε μας Κριέ, το θεαματικό τρίγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη και ο Δίας με τον Άρη και τον Πλούτωνα, είναι ιδιαίτερο θετικό για τον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σου. Μία νέα ευκαιρία θα παρουσιαστεί τώρα στα μέσα του Μάρτη, που θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις – έστω και λίγο- τα εισοδήματά σου, αλλά να εδραιώσεις τα επαγγελματικά σου. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου, θα βρίσκονται στα καλύτερά τους και είναι μία καλή ευκαιρία να διεκδικήσεις τους στόχους σου, γύρω από αυτούς τους τομείς. Η φυσική σου κατάσταση θα αρχίσει να αναπτερώνεται και θα ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που σου προκαλούσαν στρες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπημένε μας Ταύρε, συγκαταλέγεσαι όχι μόνο στους τυχερούς του 2012, αλλά και στα ζώδια που θα δεχθούν την θετική εύνοια του θετικού πλανητικού φαινόμενου! Ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σου, αυτό σημαίνει ότι είναι ο καιρός και αισθηματική αλλά και οικονομική επέκταση. Το τρίγωνο που πραγματοποιούν οι πλανήτες που αναφέραμε με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, είναι μία σημαντική ένδειξη ότι ο έρωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο στη ζωή σου. Τώρα μπορείς να επισημοποιήσεις μία σχέση σου ή ακόμα και αν είσαι χωρίς ταίρι να βρεις το άλλο σου μισό που μαζί του θα ζήσεις έναν δυνατό έρωτα, όπως πάντα προσδοκούσες. Τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω με τους παραπάνω πλανήτες, υποδηλώνουν την ουσιαστική μεταμόρφωση που θα υπάρξει στη ζωή σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο, που οι θετικές αλλαγές που θα βιώσεις θα σημάνουν την προσωπική σου αναγέννηση. Στις 13 και 14 του Μάρτη λοιπόν είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεωθείς σε προσωπικό επίπεδο και να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Φίλε μας Δίδυμε, μπορεί να μην ανήκεις στην κατηγορία των «ευνοημένων» από το τρίγωνο του Δία και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Άρη, ωστόσο οι θετικές επιρροές τους θα σου γίνουν και εσένα αντιληπτές. Από τις 13 και 14 του Μάρτη θα διακρίνεις ότι αρχίζεις πλέον να συμφιλιώνεται με την κατάσταση που επικρατεί στη ζωή σου. Τα παθήματα σου έγιναν μαθήματα και πλέον διαθέτεις την ωριμότητα αλλά και την εμπειρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφού τώρα πια γνωρίζεις καλά τι θέλεις και προπάντων τα έχεις βρει με τον εαυτό σου! Κάποιες ανακατατάξει στο χώρο του σπιτιού σου, ή κάποιες όμορφες συγκυρίες που θα υπάρξουν μαζί με αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Παράλληλα αυτή την περίοδο θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις (τράπεζα, δάνεια, κάρτες), που τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε εκκρεμότητα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ μας Καρκίνε, οι μέρες 13 και 14 του Μάρτη είναι ιδανικές για κοινωνική δικτύωση αλλά και όχι μόνο …Σημαντικές ευκαιρίες που θα αποτελέσουν αφετηρία για την προσωπική σου επέκταση, θα σου δοθούν μέσα από συλλογικούς χώρους. Δώσε σημασία σε συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις με άτομα από τον περίγυρό σου, δέξου προτάσεις και προσκλήσεις που θα δεχθείς, γιατί σου επιφυλάσσουν πολλές και όμορφες εκπλήξεις. Μπορεί αρκετά συχνά να σε πιάνουν οι γκρίνιες και τα παράπονα, όμως από τα μέσα του Μάρτη, θα διακρίνεις ότι τελικά υπάρχουν κοντά σου φίλοι που σε νοιάζονται και σε αγαπούν πραγματικά. Ο έρωτας μπορεί να κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του στη ζωή σου πάνω σε ένα ταξίδι, μετακίνηση είτε μέσω «προξενιού» που μπορεί να υπάρξει από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο!
 
ΛΕΩΝ: Φίλε μας Λέοντα, το τρίγωνο του Δία και της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα, φέρνει μία ευχάριστη εξέλιξη σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σου. Οι μέρες 13 και 14 του Μάρτη, είναι ιδανικές για να κάνεις μία νέα οικονομική διαπραγμάτευση, να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική συνεργασία που θα μπορεί να έχει θετικές οικονομικές απολαβές ή ακόμα αυτές τις μέρες μπορεί να δεχτείς την ηθική επιβράβευση που περίμενες εδώ και καιρό από την δουλειά σου. Τι το καλύτερο λοιπόν από την επιβεβαίωση του Λιονταρίσιου εγωισμού σου …!!! Σε ερωτικό επίπεδο, οι μέρες θα είναι αρκετά έντονες, όμως μπορεί να προκύψει ένα πολύ όμορφο ερωτικό ειδύλλιο με κάποιο άτομο από το χώρο της εργασίας σου! Το γεγονός είναι ένα: Τις ημέρες που ακολουθούν λάμπεις από ευτυχία!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπημένε μας Παρθένε, το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία με τον Άρη από το ζώδιό σου και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε επηρεάσουν σημαντικά στις 13 και 14 του Μάρτη. Διανύεις μία περίοδο της ζωής σου, που τώρα πλέον έχεις την δύναμη και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση που προκύπτει. Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα εμφανίσουν μία ξαφνική ευκαιρία που σχετίζεται με το εξωτερικό, πολύ πιθανότατα λοιπόν αν σκέφτεσαι να εργαστείς ή να σπουδάσεις εκτός Ελλάδος, αυτές τις μέρες θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις το σχέδιό σου. Θέματα σπουδών, έχουν απόλυτα θετική έκβαση αυτές τις μέρες, ενώ αν είσαι εργαζόμενος, ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που θα προκύψει αυτές τις μέρες θα σου δώσει ξεχωριστή γνώση και εμπειρία και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Ευχάριστες επικοινωνίες ή και κάποιο ταξιδάκι θα λειτουργήσουν άκρως αναζωογονητικά! Ο έρωτας μπορεί να μην εξελίσσεται ακριβώς όπως θα θελες, όμως αυτές τις μέρες μπορούν να αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο!
 
ΖΥΓΟΣ: Φίλε μας Ζυγέ, η επιρροή που θα δεχθείς από το τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας και η Αφροδίτη, με τον Άρη και τον Πλούτωνα, επικεντρώνεται στον τομέα των οικονομικών σου αλλά και των προσωπικών σου στόχων. Συγκεκριμένα, τις μέρες 13 και 14 του Μάρτη, μπορεί να έχεις θετικά νέα και εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν : φόρους, κληρονομιά, σύνταξη, δάνειο ή μία πολύ ευνοϊκή έκβαση για ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά το σύντροφο της ζωής σου. Η ψυχολογία σου σαφώς θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη και με την αισιοδοξία που θα σε διακρίνει θα θελήσεις να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου και να θέσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για σένα να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις σου, να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις για το μέλλον και την εξέλιξή σου και να θέσεις τα θεμέλια για την κατάκτηση των προσδοκιών σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ μας Σκορπιέ, ανήκεις στους «πρωταγωνιστές» των ζωδίων που θα δεχθούν την θετική εύνοια του κοσμικού τριγώνου! Οι μέρες 13-14 του Μάρτη επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις και ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Οι τομείς της ζωής σου που θα δεχθούν την ευχάριστη επιρροή του τριγώνου είναι : οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, οι επικοινωνίες και οι επαφές σου αλλά και οι φιλίες και οι κοινωνικές επαφές σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα υπάρξει μία σταθεροποίηση, εξέλιξη ή και επισημοποίηση στην αισθηματική σου ζωή. Μία πρόταση γάμου, μία συμβίωση ή ακόμα και η δημιουργία μίας όμορφης σχέσης (αν είσαι χωρίς ταίρι), είναι μέσα στο πλάνο των ημερών. Ευχάριστες ειδήσεις μέσα από επικοινωνίες που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, για να σε βοηθήσουν, να σε στηρίξουν και να σε κάνουν να δεις κάποια ζητήματα από μία άλλη οπτική γωνία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπημένε μας Τοξότη, είναι φανερό ότι το ενδιαφέρον σου είναι πλήρως επικεντρωμένο στην καριέρα σου αλλά και στην εξασφάλιση της επαγγελματικής σου σταθερότητας. Οι μέρες 13 και 14 του Μάρτη, είναι θετικές για την έκβαση των εργασιακών σου υποθέσεων και για την εξασφάλιση μίας ποιο ευοίωνης μελλοντικής επαγγελματικής πορείας. Τις ημέρες που ακολουθούν, το κλίμα να είναι απαιτητικό και πιεστικό στο χώρο εργασίας σου, θα αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις, όμως θα καταφέρεις να επιδείξεις τις δυνατότητές σου και να εδραιώσεις την σταθερότητα – όσο είναι εφικτό αυτό να γίνει αυτή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε- ! Τα οικονομικά σου μπορεί να περνούν κρίση, όμως μία μικρή άνοδος που θα υπάρξει αυτές τις μέρες θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Μάρτιος είναι ο πιο θετικός μήνας του 2012 για το ζώδιό σου, για αυτό φίλε Αιγόκερε φρόντισε να τον απολαύσεις στο έπακρο! Το θεαματικό τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Ταύρο, με τον Άρη στην Παρθένο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, σου δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα, δημιουργία, προσωπική εξέλιξη, νέες γνώσεις και εμπειρίες. Είναι μία καλή ευκαιρία για να ανανεωθείς, να αλλάξεις, να ερωτευτείς, να δεσμευτείς, να αποκτήσεις οικογένεια ή ακόμα και να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν! Τώρα μπορείς για λίγο να αφήσεις στην άκρη σου το άγχος για την δουλειά και τα οικονομικά και να απολαύσεις την χαρά, την διασκέδαση, την ανεμελιά αλλά και τις ουσιαστικές αλλαγές που θα υπάρξουν στη ζωή σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε μας Υδροχόε, οι μέρες 13 και 14 του Μάρτη αποτελούν σταθμό αλλαγών στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Κάποια προβλήματα που σε είχαν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι πλέον ξεπερνιούνται και μπαίνουν σε μία σειρά. Αυτές τις μέρες μπορείς να αποκαταστήσεις την σχέση σου με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο που περνούσατε κάποια απομάκρυνση, ή μπορεί να λάβεις χαρούμενα νέα από ένα οικογενειακό μέλος. Μία μετακόμιση, μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού ή ακόμα και η συμβίωση με το εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σου, είναι μερικά από τα πιθανά πλάνα των ημερών. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι πλέον θα αντιληφθείς την αξία σου, τις δυνατότητές σου και θα καταφέρεις να κάνεις νέα πλάνα για τη ζωή σου!
 
ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπημένο μας Ψαράκι, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας και η Αφροδίτη με τον Άρη και τον Πλούτωνα κάνουν τις μέρες 13 και 14 του Μάρτη, ιδιαίτερα ευχάριστες και κοινωνικές. Η σχέση σου με αδέλφια, ξαδέλφια, φίλους ή και τον ερωτικό σύντροφο θα εξομαλυνθούν, θα λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος και πλέον θα νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια στο πλάι τους. Διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες, προσκλήσεις και προτάσεις έχουν τα ευχάριστα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τις ημέρες που ακολουθούν. Ένα νέο χόμπι ή η συμμετοχή σου σε έναν σύλλογο, θα σου χαρίσουν αυτές τις μέρες ενθουσιασμό και δημιουργικότητα και θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι