blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου.

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα, το πλανητικό σκηνικό ηρεμεί, για να ξεκουραστεί και να μας ξεκουράσει, μια και οι συγκινήσεις των προηγούμενων ημερών θέλουν και χρόνο, τόσο για να εμπεδώσουμε τις νέες καταστάσεις που προκύπτουν όσο και για να οργανωθούμε για το παρακάτω!
 
Βεβαίως, μην νομίζετε πως οι κοσμικές εξελίξεις σταματούν, μια και η πορεία των πλανητών συνεχίζεται, με τον ‘Ήλιο να έχει περάσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη, στέλνοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες στους απανταχού Τοξότες, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Ο Ερμής έχει μπει σε ορθή πορεία, ρυθμίζοντας την… κυκλοφορία των Ουρανών, η Αφροδίτη έχει περάσει και αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού, φωτίζοντας την αισθηματική ζωή των Σκορπιών, Ταύρων, Καρκίνων, Αιγόκερων και Ιχθύων του δευτέρου δεκαημέρου, και ο Άρης ενεργοποιεί με την ενέργειά του, τις ζωές των Αιγόκερων, Καρκίνων, αύρων, Παρθένων Σκορπιών και Ιχθύων του δευτέρου δεκαημέρου.
 
Η πιο σημαντική όψη της εβδομάδας είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Η επικοινωνία… ζωηρεύει, οι ειδήσεις, τα νέα που μας έρχονται χρωματίζονται από μία έντονη υπερβολή και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις που βρίσκεται η αλήθεια και που το επιπλέον, μια και το… κάτι παραπάνω χρωματίζει ευχάριστα την καθημερινότητά μας! Ωστόσο, μπορεί τα λόγια να χαδεύουν τα αυτιά και τις αισθήσεις μας, όμως ό,τι ειπωθεί τώρα, θα είναι δύσκολο να τηρηθεί στο παρακάτω, μια και η παρόρμηση της όψης είναι ακριβώς αυτή, να ‘‘φτιάχνει’’ σκηνικά, πολλές φορές μόνο με λόγια και μόνο για να τροφοδοτήσει την κατάσταση… Για το πόσο μπορεί να τηρήσει τα λεγόμενά της… αυτό είναι αμφίβολο!
 
Και ειδικά σε ό,τι αφορά στο ερωτικό κομμάτι, βεβαίως και φτιάχνει το κατάλληλο σκηνικό, αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη! Το κόκκινο χαλί που θα στρώσει στις σχέσεις, για να τις προσκαλέσει, δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει στρωμένο και στην συνέχεια, μια και τα λόγια θα μείνουν… λόγια!
 
Βεβαίως, έχει το ιδανικό σκηνικό για να περάσεις καλά, να κάνεις σχέδια, να ονειρευτείς, και να φωτίσεις με μοναδικό χρώμα την καθημερινότητά σου, έστω και για λίγο, ακόμα και μέσα από μια τυχαία συνεύρεση που θα προκύψει στον δρόμο σου! Δεν είναι καθόλου άσχημο να αφεθείς στην μαγεία του παιχνιδιού, που θα κτίσει παλάτια για να στεγάσει τον έρωτα σου… Μόνο που θα είναι στην άμμο!
 
Ωστόσο, μια και μας δίνεται, θα το ζήσουμε σε όλο του το μεγαλείο και με όλη την μεγαλοπρέπεια, που ορίζουν οι δύο θεοί… Μια και και ο έρωτας πάντα κρύβει μέσα του ένα μεγαλείο, όπως κι αν το δεις!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Μου είχες τάξει μια εκδρομή…
Για πού ετοιμάζεσαι; Ή… τι υπόσχεσαι; Μια και ‘‘παίζει’’ πολύ στο μυαλό σου ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις και που είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί! Η ανήσυχη φύση σου ψάχνει να βρει τρόπους να ικανοποιηθεί και μπορεί τα πράγματα, όπως εξελίσσονται, να μην είναι και ιδιαίτερα εύκολα, είναι όμως αυτά που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη και σε εξιτάρουν! Ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, δεν κρατιέσαι με τίποτα!!! Οι επαγγελματικές εξελίξεις πάντως στη ζωή σου σε βάζουν σε ένα σκληρό παιχνίδι διεκδίκησης με κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο σου, και… ναι, μπορείς να τα καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου, γιατί είσαι από αυτούς που δεν θα κολλήσουν, ό,τι κι αν τους εμποδίσει! Δεν διεκδικείς άδικα τον τίτλο του ‘’Μαχητή’’! Στον ερωτικό τομέα οι εξελίξεις συνεχίζονται, ο έρωτας έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό και στην καρδιά σου και η λίμπιντό σου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο… Έντονη, σφοδρή επιθυμία συνύπαρξης, που εκτονώνεις μοναδικά με την γνωστή… ένταση που σε διακρίνει! Όλα στα κόκκινα!
ΥΓ. Αν γεννήθηκες στις 24/3, προσέχεις ξαφνικά γεγονότα, που μπορεί να σου δημιουργήσουν ανατροπές στην καθημερινότητά σου…

ΛΕΩΝ

Το κλίμα βελτιώνεται παντού!
Την υπερβολή την έχεις από φυσικού σου, σκέψου τώρα τι γίνεται! Γιατί την εβδομάδα αυτή ξεπερνάς… εαυτόν και νοιώθεις ένα κύμα χαράς να σε πλημμυρίζει! Κάτι περιμένεις και όλα τα σημάδια δείχνουν πως, παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανίζονται, το κλίμα είναι σαφώς υπέρ σου! Επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σου δημιούργησε η προηγούμενη εβδομάδα. Στον ερωτικό τομέα, αν έχεις ήδη μια μόνιμη δέσμευση στη ζωή σου, τώρα μπορείς να ανανεώσεις κατά πολύ το κλίμα και να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες, που μόνο εσύ ξέρεις, για να περάσετε καλά! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει εκπλήξεις και συγκινήσεις! Βγες, κυκλοφόρησε, φλέρταρε, παίξε, με λίγα λόγια άσε την πληθωρική φύση σου να εκφραστεί. Είναι σίγουρο πως όλο και κάτι θα εμφανιστεί… Βεβαίως δεν είναι σίγουρο πως θα είναι ο… έρωτας της ζωής σου, αλλά μια χρωματιστή πινελιά στην καθημερινότητά σου θα την βάλει κι εσύ θα νοιώσεις το ηθικό σου να αναπτερώνεται!
ΥΓ. Εσύ της 28/7 για έχε λίγο περισσότερο το νου σου, γιατί ‘‘παίζει’’ ξαφνικός, κεραυνοβόλος έρωτας !

ΤΟΞΟΤΗΣ

Restart Now!
Μπορεί ο Κρόνος να έχει δέσει κόμπο το στομάχι σου και να σε κάνει να έχεις χάσει τον ύπνο σου, όμως μια αισθητή βελτίωση αυτήν την εβδομάδα θα την έχεις. Λίγο από την ψυχολογία σου που παίρνει τα πάνω της, λίγο από την ανάσα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, ε… το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σου και η αισιοδοξία σου επανέρχεται δριμύτερη! Στο στόχαστρο μπαίνει ο ευαίσθητος τομέας των σχέσεων και φωτίζει θετικά τις εξελίξεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν την προηγούμενη περίοδο δημιουργήθηκε ένα κλίμα παρεξηγήσεων ή εντάσεων, τώρα μπορεί να αποκατασταθεί, και μάλιστα με πολύ καλό τρόπο. Αρκεί η χειμαρρώδης, χαρούμενη φύση σου, για να επαναφέρει τις ισορροπίες και να αποκαταστήσει την τάξη των πραγμάτων! Ο έρωτας παίρνει ξεχωριστή θέση στη ζωή σου και επανέρχεται ενεργός, φωτεινός και πολλά υποσχόμενος, τόσο στις μόνιμες σχέσεις όσο και με νέα δεδομένα, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα… Επανεκκίνηση λοιπόν, για τα καλύτερα!
ΥΓ. Εσύ της 3ης Δεκεμβρίου, ετοιμάσου για μια τυχερή στροφή στη ζωή σου!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Ηρεμία και ισορροπίες επανέρχονται!
Μπορεί ο απόηχος της προηγούμενης εβδομάδας να ηχεί ακόμη στα αυτιά σου και η ένταση να κάνει βόλτες πάνω από το κεφάλι, μην αφήνοντας σε να ησυχάσεις πουθενά ! Τα πράγματα ηρεμούν αρκετά την εβδομάδα αυτή, οι ισορροπίες επανέρχονται και οι ρυθμοί σου αποκτούν σιγά – σιγά την ηρεμία που χρειάζεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα, κάποια σημαντική κατάκτηση σε ανεβάζει, μια και ό,τι γίνεται τώρα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και που, ναι, έχεις όλο το δικαίωμα να περηφανεύεσαι γι’ αυτό! Η ερωτική σου ζωή, αφού πέρασε από τι συμπληγάδες της Αφροδίτης-Κρόνου, επιστέφει σε πιο ήπιες συνθήκες. Αν κάτι ‘‘έπαιξε’’ στο πρόσφατο παρελθόν, που όμως για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε ή δεν εξελίχτηκε όπως το περίμενες, τώρα είναι η ώρα να το ξαναδείς, μια και ο κύκλος ξανανοίγει και σου προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία. Και είναι πολύ πιθανό να εξελιχτεί, και μάλιστα να βγάλει μια ένταση και μια δυναμική, που δεν την περιμένεις… Γενικότερα θα ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε παλιό ‘‘έπαιξε’’ το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, είτε τελειώνοντας το, είτε προχωρώντας μαζί του στο παρακάτω… Για το πάθος των ημερών δεν το συζητάμε, ειδικά για εσένα του δευτέρου δεκαήμερου!
ΥΓ. Για εσένα της 5/5, μια ερωτική ένωση προοιωνίζει πολύ καλή συνέχεια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικών εξελίξεων συνέχεια…
Παρακολουθείς τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί και πολλές είναι και καλές, όπως όλα δείχνουν… Ό,τι σε είχε μπερδέψει ή αποπροσανατολίσει το προηγούμενο διάστημα, παίρνει πια την τελική του πορεία, αποκαθιστώντας την τάξη στο μυαλό σου και την ζωή σου! Την εβδομάδα αυτή κάποιες ειδήσεις που αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή, σου δίνουν ιδιαίτερη χαρά και σου ανοίγουν καινούργιους δρόμους! Σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, οι εξελίξεις συνεχίζονται και μάλιστα, μέσα σε ένα κλίμα αποκατάστασης των όποιων δυσαρμονιών μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα… Ειδικά για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, οι ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρες και πολλά υποσχόμενες. Αλλά και γενικότερα, λίγο ως πολύ, όλοι απολαμβάνετε την εύνοια των ουρανών, μέσα από πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σας και έχουν εκείνο τον μεταμορφωτικό χαρακτήρα, που μόνο ο Έρωτας μπορεί να δώσει… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να την τροφοδοτήσεις με όλα τα καλά στοιχεία που έχεις, έτσι ώστε να νοιώσεις και να νοιώσει την αγάπη και την ευτυχία του να μοιράζεσαι… Στο χέρι σου είναι να πας από το καλό στο καλύτερο!
ΥΓ. Αν γεννήθηκες 3 Σεπτεμβρίου, κάποιες σχέσεις που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου χαρακτηρίζονται ως ‘‘τυχερές’’, αλλά και γενικότερα είναι η εποχή που μπορείς να δημιουργήσεις… αρμονία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάσα και εξισορρόπηση…
Έτσι κι αλλιώς το κλίμα των ήμερών σε έχει κάνει να τρέχεις και μην φτάνεις, μια και συνέχεια σου βγαίνουν ζητήματα που πρέπει να διευθετήσεις. Μια δυσκολία που πέρασες στον επαγγελματικό σου τομέα την προηγούμενη εβδομάδα αποκαθίσταται και μάλιστα με πολύ ευνοϊκό τρόπο! Τα πράγματα ξαναβρίσκουν του ρυθμούς τους, όχι πως εσύ σταματάς το τρέξιμο, έτσι κι αλλιώς θέλεις να τα ελέγχεις όλα! Όμως, και η ερωτική σου ζωή επανέρχεται σε καλύτερους ρυθμούς και μάλιστα, αν στο πρόσφατο παρελθόν έχεις κάνει κάποια γνωριμία, μπαίνει σε μια βάση περισσότερο στρωτή και περνάς και πολύ καλά μαζί της… Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου ειδικά, είσαι στα καλύτερά σου, μια και ο έρωτας έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σου και νιώθεις όλα εκείνα τα υπέροχα συναισθήματα που σε ανεβάζουν και αλλάζουν τους ρυθμούς σου… Αν πάλι ανήκεις σ εκείνους τους Αιγόκερους, που ο έρωτας δεν τους έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα, άνοιξέ την… Και δες λίγο απ’ έξω… μήπως κάτι σε περιμένει και δεν το έχεις δει ή δεν του έχεις δώσει την σημασία που πρέπει; Μήπως;
ΥΓ. Εσύ της 25ης/12 πρόσεχε λίγο γύρω σου… Παίζουν ανατροπές, με απρόβλεπτες συνέπειες…

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι σε όλα!
Αισθητή βελτίωση του κλίματος παρατηρείται την εβδομάδα αυτή, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ανάλαφρη και οι σχέσεις σου, είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές, αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι πως ο κύκλος σου ανοίγει με τον ένα η τον άλλο τρόπο, νέος κόσμος μπαίνει στη ζωή σου, αλλά και παλιότερες υποθέσεις βγαίνουν στο προσκήνιο, κάποιες από αυτές είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν και τώρα οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους. Η αισιοδοξία αποκτά πιο μόνιμη θέση στην καρδιά σου και όλα μπαίνουν κάτω από ένα… ροζ συννεφάκι, που επισκιάζει οτιδήποτε μπορεί να μην φαίνεται και τόσο ωραίο… Ο έρωτας έχει εισβάλει στη ζωή σου, αναστατώνοντας κάθε κομμάτι της ύπαρξής σου, μέσα από έντονη έλξη που ασκεί επάνω σου το… άλλο πρόσωπο! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και τις συνέπειες μπορείς να τις φανταστείς, μια και η λίμπιντό σου επιδίδεται σε ένα ξέφρενο χορό, που της επιβάλουν το κορμί και οι αισθήσεις… Θα υπερβάλεις και θα ξεφύγεις από τις συνηθισμένο τρόπο, που λειτουργείς μέχρι σήμερα και θα το απολαύσεις! Ναι, η ένωση έχει άλλο χρώμα, αυτό του πάθους!
ΥΓ. Για σένα της 1ης Ιουνίου κάτι πολύ καλό προβλέπεται στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και μια πιθανή επαγγελματική ένωση… Το νου σου!

ΖΥΓΟΣ

Διάλλειμα Τώρα παρακαλώ!
Επιτέλους… ανάσα, το δύσκολο κομμάτι των προηγούμενων ημερών απομακρύνεται κι εσύ αρχίζεις επιτέλους να ανακτάς τους προηγούμενους ρυθμούς σου… Όχι πως αλλάζουν όλα μονομιάς, μια και συχνά-πυκνά ένα αγώνα θα τον δίνεις, τόσο σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή σου ζωή όσο και την επαγγελματική (ειδικά εσύ, του δευτέρου δεκαημέρου). Τη εβδομάδα αυτή μια είδηση από τον φιλικό σου κύκλο σε ξεσηκώνει ευχάριστα και ανεβάζει την διάθεσή σου… Η κοινωνική σου ζωή γίνεται πιο έντονη, οι προσκλήσεις σε περιμένουν παντού και η καθημερινότητά σου εμπλουτίζεται με κόσμο… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη της απόστασης, αυτής που θα σου δώσει τον χώρο και τον χρόνο να ανανεωθείς μέσα από κάτι διαφορετικό, όχι απαραίτητα κάτι πονηρό, χωρίς να το αποκλείουμε όμως! Αν πάλι είσαι από τους μοναχικούς του ζωδίου, πιθανά ένα πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου να σε ξεσηκώσει και να σε κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά! Δεν λέμε πως είναι κάτι μόνιμο μα για να περάσεις καλά είναι ό,τι πρέπει…
ΥΓ. Εσύ της 27/9 δώσε προσοχή στα ξαφνικά γεγονότα, που έρχονται και σε αναστατώνουν… κράτα χαμηλούς τόνους, γιατί δεν ξέρεις τι προεκτάσεις θα έχουν…

ΥΔΡΟΟΧΟΟΣ

Πιέσεις αλλά και ευκαιρίες…
Συχνά θα νοιώθεις μια εσωτερική ένταση να σε αναστατώνει, να σε τραβάει προς τα πίσω και να σε μπλοκάρει, χωρίς να σου αφήνει και πολλά περιθώρια να κινηθείς έτσι όπως θέλεις… Την εβδομάδα πάντως αυτή, ο φιλικός σου κύκλος έρχεται να σου προσφέρει χαρές, αλλά και συγκινήσεις,. Πέρα απ το ότι αγαπημένα πρόσωπα έρχονται κοντά σου και περνάς πολύ καλά, σου ανοίγουν την πόρτα και για άλλου τύπου προσφορές, όπως… ερωτικές ! Συχνά θα νοιώθεις σαν ένα μικρό παιδί, που του έχουν δώσει το δώρο του και ανυπομονεί να ξετυλίξει την κορδέλα και να σκίσει το περιτύλιγμα, μια και με αυτή την μορφή εμφανίζεται ο έρωτας στην ζωή σου, αυτήν του δώρου, και είναι επίσης πιθανό να αφορά και σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν έχεις μια μόνιμη δέσμευση στη ζωή σου, μπορείς να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα στο μεταξύ σας, να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να διασκεδάσεις και να χαρείς… Αν πάλι είσαι από τους μοναχικούς του ζωδίου, φρόντισε να οργανώσεις τις παρέες σου και να το ρίξεις και λίγο έξω… Ποτέ δεν ξέρεις ποιόν θα συναντήσεις !!!!
ΥΓ. Εσύ της 2 Φεβρουαρίου ετοιμάσου για κεραυνοβόλους έρωτες ή ξαφνικές σχέσεις, που ανατρέπουν τα δεδομένα σου!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντάσεων συνέχεια, αλλά και ευκαιρίες χαλάρωσης!
Εντάξει, δεν ήταν και οι πιο εύκολες μέρες για σένα οι προηγούμενες. Και ένταση πέρασες, και κάποιοι από το περιβάλλον σου ανέβασαν την πίεση με τις απαιτήσεις τους… Παρόλο που το κλίμα της εβδομάδας δεν είναι τόσο πιεστικό, ωστόσο η πίεση εξακολουθεί να υπάρχει (ειδικά για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου ), όμως μπορείς να την χειριστείς με καλύτερο τρόπο. Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή συνεχίζονται και οι απαιτήσεις σου προς τον σύντροφό σου επίσης, μπερδεύοντας λίγο την κατάσταση και ενισχύοντας το κλίμα της έντασης… Αυτό βεβαίως μπορείς να το εκτονώσεις πολύ εύκολα στο… κρεβάτι, μια και η λίμπιντό σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις το ρητό ‘‘Κάντε έρωτα… όχι πόλεμο!’’, γιατί σίγουρα είναι μια πολύ καλή λύση! Αν πάλι είσαι μόνος (λίγο δύσκολο για σένα αυτήν την εποχή!), το σίγουρο είναι πως θα βρεις πολλούς αποδέκτες, που θα θέλουν αν μοιραστούν μαζί σου ερωτικές, τρυφερές στιγμές και που μπορεί να μην σε οδηγήσουν απαραίτητα σε κάτι πιο μόνιμο, είναι όμως ό,τι πρέπει για να περάσεις καλά… Αυτά έχει για τώρα το σύμπαν και κοίτα να τα εκμεταλλευτείς!
ΥΓ. Εσύ της 25/6 πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου και τα απρόοπτα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το καλό… στο καλύτερο!
Παρ’ όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι Ουρανοί δεν έχεις παράπονο ! Είσαι από τους ευνοημένους της εποχής. Και μπορεί τα πράγματα να μην έρχονται όπως ακριβώς τα είχες προγραμματίσει και να το σύμπαν να έχει τις… δικές του προτεραιότητες, σημασία έχει όμως πως το πράγμα κινείται, και μάλιστα έχει και ειδικό ενδιαφέρον! Στον οικονομικό τομέα πάντως, κάτι δείχνει να πηγαίνει καλύτερα την εβδομάδα αυτή, ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να αναλάβεις πράγματα, που δεν είσαι έτοιμος να τα υποστηρίξεις και παρακάτω, και να εξετάσεις προσεκτικά τις προτάσεις που σου γίνονται! Στον ερωτικό τομέα, οι εξελίξεις που υπάρχουν ήδη σου έχουν ανεβάσει την διάθεση, και το ‘‘πρόσωπο’’ που έχει μπει στην ζωή σου ξυπνά όλα εκείνα τα συναισθήματα του πόθου και του χαρακτηριστικού πάθους σου, ειδικά σ’ εσένα του δευτέρου δεκαημέρου. Όπως όλα δείχνουν, έχει και συνέχεια στο παρακάτω… Αν πάλι δεν είσαι από αυτούς που έχουν κάποια ερωτική ιστορία στην παρούσα φάση, κάνε λίγο υπομονή… Τα καλύτερα έρχονται!
ΥΓ. Εσύ της 8ης Νοεμβρίου έχεις κάτι πολύ ξαφνικό στα αισθηματικά σου, που σε αναστατώνει και σου αλλάζει την μέχρι τώρα ροή… είναι για καλό πάντως!!!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι ισορροπίες επανέρχονται!!!
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της εβδομάδας στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα υπάρξουν και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση φαίνεται να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, που όμως θα πρέπει να την εξετάσεις με μεγάλη προσοχή, πριν δεσμευτείς για κάτι, και να λάβεις υπόψη σου όλες τις πιθανές παραμέτρους. Η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε μια περισσότερη ισορροπημένη φάση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Η όποια ένταση των προηγούμενων ημερών αποκαθίσταται και μάλιστα θα έχεις την δυνατότητα να μοιραστείς ξεχωριστές στιγμές με τον σύντροφό σου, που και πιο κοντά θα σας φέρουν και θα βελτιώσουν το μεταξύ σας κλίμα… Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η ερωτική σου ζωή έχει κάνει restart και ξεκινά πάλι από την αρχή, με νέους ανθρώπους και νέα δεδομένα! Πάντως, ο φιλικός κύκλος προσφέρεται αυτήν την εποχή σαν πηγή τροφοδοσίας, που θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει μεγάλη χαρά… Βεβαίως, εγγυήσεις για κάτι μόνιμο δεν υπάρχουν προς το παρόν, αλλά δεν είναι κακό να μοιραστείς, έστω και προσωρινά, τον χρόνο, την διάθεση, τις στιγμές και γιατί όχι, το κρεβάτι σου!
ΥΓ. Εσύ της 1ης Μαρτίου έχε τα μάτια σου ανοιχτά, μια και τυχερές ενώσεις παίζουν και τυχερές σχέσεις γενικότερα!
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι