blank
 
blank

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και πώς επηρεάζει τα ζώδια.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Πανσέληνος του Μαρτίου 2012 πραγματοποιείται στις 8 του μήνα, στο ζώδιο της Παρθένου, με την συμμετοχή του ανάδρομου Άρη, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Η επιρροή που θα δεχθούμε από το φεγγάρι του Μάρτη, έχει ξεκινήσει από τις 3 Μαρτίου και θα συνεχίσει μέχρι τις 13 του μήνα. Οι μέρες αυτές θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό το παρασκήνιο, τις εντάσεις, τις συναισθηματικές εξάρσεις αλλά και τους προβληματισμούς για το μέλλον μας. Με βάση την αστρολογία, τα ζώδια που θα δεχθούν την αρνητική επιρροή της πανσελήνου είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Διάβασε το ζώδιο σου και δες επίσης τις διελεύσεις πλανητών στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου. Επίσης, για αναλυτικές προβλέψεις, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο 14788 και να πάρεις αμέσως τώρα μια άμεση προσωπική πρόβλεψη.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Διάβασε πώς θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο η Πανσέληνος του Μαρτίου:
 
ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος του Μαρτίου σε φορτώνει με ευθύνες, υποχρεώσεις και πολλές απαιτήσεις που θα σου στερήσουν τον ελεύθερο χρόνο σου και θα σε πιέσουν αρκετά. Θα χρειαστεί από πλευράς σου να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην εργασία σου για να μπορέσεις να βάλεις σε μία ισορροπία, εκκρεμότητες που είχες από το παρελθόν. Κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και το μέλλον της, θα σου απορροφήσουν όλο σου το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να νιώσεις εξάντληση ψυχική αλλά και σωματική. Έστω και αν σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για την ξεκούρασή αλλά και για την διασκέδασή σου!
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, η Πανσέληνος του Μαρτίου δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σου, ίσα- ίσα που σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς! Από τις 3-13 του μήνα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, να εκπληρώσεις μία προσδοκία σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να ασχοληθείς με ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που θα σε εκφράζει και θα μπορείς να επιδείξεις όλα τα ταλέντα σου! Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα τα εκδηλώνεις με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι ικανοποιήσεις που θα δεχθείς θα είναι μεγάλες και έστω και αν τον τελευταίο καιρό είχες περάσει φάση μοναξιάς, τώρα μπορείς να ξεδώσεις με ένα νέο χόμπι ή με ένα καινούριο φλερτ που θα σε ανανεώσει!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, σου προκαλεί άγχος, αναστάτωση και ανατροπές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Από τις 3-13 του μήνα θα υπάρξει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που θα πρέπει να το διαχειριστείς άμεσα, χωρίς νευρικότητα και ένταση. Κάποια καβγαδάκια και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Προσπάθησε να μην τραβήξεις στα άκρα τη σχέση σου με τους ανθρώπους που αγαπάς και μην μεταφέρεις τα νεύρα και την ένταση της δουλειάς στο σπίτι!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει το ζώδιό σου, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου. Το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, φέρνει μπελάδες στις επικοινωνίες σου. Ο τρόπος αντίδρασής σου θα είναι εύθικτος, ενώ κάποια νέα που μπορεί να ακούσεις θα σε ταράξουν. Πρέπει να δείξεις προσοχή στις μετακινήσεις σου ή στον προγραμματισμό κάποιου ταξιδιού, γιατί μπορεί να προκύψουν αναβολές, καθυστερήσεις είτε και προβληματάκια. Προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια που θα ακούσεις από τους γύρω σου και απόφυγε τα καβγαδάκια και τις λογομαχίες που ούτως ή άλλως θα προκύψουν.
 
ΛΕΩΝ: Αν είσαι Λέων, τον τομέα των οικονομικών σου επηρεάζει η Πανσέληνος του Μαρτίου το ζώδιό σου. Από τις 3-13 Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, είτε κάποια μικρή μείωση στις απολαβές σου που θα σε πιέσουν και θα σε αγχώσουν. Δείξε προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και μην υπογράφεις έγγραφα για τα οποία δεν έχεις πρώτα διασταυρώσει την εγκυρότητά τους και τους όρους τους. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη αυτές τις μέρες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος αυτό το μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι από τις 3-13 του μήνα θα υπάρξουν ταραχές και προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Ο τρόπος έκφρασής σου θα είναι απότομος, ενώ τα νεύρα και οι εντάσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις τις τριβές και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ο εγωισμός αλλά και η απόλυτη συμπεριφορά θα δοκιμάσουν κάθε μορφή σχέσης και επικοινωνίας σου, γι’ αυτό είναι καλύτερο από την πλευρά σου να προσπαθήσεις να ρίξεις τους τόνους για να αποτρέψεις τις οριστικές ρήξεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, τάση για απομόνωση και περισυλλογή θα προκαλέσει η Πανσέληνος του Μαρτίου στο ζώδιό σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο από όλους και από όλα, προκειμένου να σκεφτείς σοβαρά πώς θα λύσεις κάποια προβλήματα που εδώ και καιρό σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις τους στόχους σου έτσι όπως θα θελες. Η νοσταλγία του παρελθόντος αλλά και η πίκρα από κάποιες καταστάσεις που έζησες, θα σου ρίξουν λίγο την ψυχολογία. Προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά το μέλλον, αδιαφορώντας για ότι έχει γίνει ή για ότι έχεις χάσει στο παρελθόν!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν είσαι Σκορπιός, χαμογέλασε και νιώσε ανακούφιση, γιατί η Πανσέληνος του Μαρτίου όχι μόνο δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σου, αλλά σου δίνει και σημαντικές ευκαιρίες. Από τις 3-13 του μήνα είναι μία περίοδος που θα νιώσεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται και ένα μεγάλο όνειρο ή σχέδιο που έκανες στο παρελθόν μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα. Ξαφνικές συναντήσεις και επικοινωνίες με φίλους ή νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, ο τομέας των επαγγελματικών σου επηρεάζεται από την Πανσέληνο του Μαρτίου από τις 3-13 του μήνα. Διανύεις μία περίοδο που στην δουλειά σου θα γίνουν αλλαγές και θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα σε πιέσουν και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Ένα επαγγελματικό σχέδιο ή κάποιο όνειρο που είχες σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας σου, δεν θα έχει τα αποτελέσματα που περίμενες και αυτό θα σε απογοητεύσει. Θα χρειαστεί να κάνεις σκληρό αγώνα προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, είσαι στους ευνοημένους του μήνα, αφού η Πανσέληνος του Μαρτίου δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιό σου. Από τις 3-13 του μήνα είναι μία περίοδος που θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και αποφασιστικότητα και θα κινηθείς δραστικά, προκειμένου να λύσεις κάποια προβλήματα της καθημερινότητάς σου. Με νέες ιδέες και προτάσεις θα καταφέρεις να δώσεις τέλος στις προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα στη ζωή σου. Μία επικοινωνία, μία συνάντηση ή ένα ταξιδάκι αναψυχής θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είσαι Υδροχόος, η Πανσέληνος του Μαρτίου θα σε πιέσει σχετικά με θέματα που αφορούν σε νομικά, κληρονομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα. Κάποια προβλήματα, καθυστερήσεις ή και απρόσμενες εξελίξεις σχετικά με τους παραπάνω τομείς θα σε πιέσουν και θα σε αγχώσουν. Δείξε προσοχή στους όρους συμβολαίων που υπογράφεις και πριν κάνεις αίτηση για δάνειο εξέτασε καλά πρώτα τους όρους αλλά και τις οικονομικές σου δυνατότητες. Η πίεση και το άγχος των ημερών θα εκτονωθεί στην «κρεβατοκάμαρα» σου, αυτό σημαίνει ότι από τις 3-13 του μήνα ο ερωτική σου λίμπιντο!

ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, ένταση, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλά και καχυποψίες φέρνει η Πανσέληνος του Μαρτίου στο ζώδιό σου! Οι προβληματισμοί αλλά και οι ανατροπές που θα υπάρξουν, έχουν να κάνουν με μία σταθερή σχέση της ζωής σου ή το γάμο σου. Από τις 3-13 του μήνα θα νιώσεις ανασφάλεια και φόβο για την εξέλιξη μίας συναισθηματικής σου σχέσης και η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά κτητική και απόλυτη απέναντι στο ταίρι σου. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, παρά μόνο βελτιώνονται, γι' αυτό μην σε πιάνουν οι εγωισμοί και απομακρύνεις με την συμπεριφορά σου το σύντροφό σου από κοντά σου!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-03-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι