blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 30 Ιουνίου με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, Αφροδίτη στους Διδύμους και Άρη αντίθεση Ουρανό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 30 Ιουνίου με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, Αφροδίτη στους Διδύμους και Άρη αντίθεση Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2014 με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, Αφροδίτη στους Διδύμους, Άρης αντίθεση Ουρανός, Ποσειδώνας τρίγωνο με Ήλιο και τετράγωνο με Αφροδίτη

Με μεικτές πλανητικές όψεις και ανάλογα γεγονότα αποχαιρετάμε τον Ιούνιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ξεχωρίζει για την αναποφασιστικότητα των αρμοδίων, του λαού, αλλά και των πλανητών, αν θέλουμε να παραδεχθούμε το αξίωμα που λέει πως "ότι συμβαίνει επάνω, έχει αντίκτυπο και κάτω" (Ερμής ο Τρισμέγιστος).
 
Φυσικά, στον έναστρο ουρανό των ημερών που ακολουθούν, ξεχωρίζει η Νέα Σελήνη του Ιουνίου, η οποία σχηματίζεται στις 27 του μήνα στον Καρκίνο με τη θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα. Στην πραγματικότητα, αυτή την περίοδο έχουμε ένα «φινάλε» στις 21 του μήνα με το θερινό ηλιοστάσιο και το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο, και μια αρχή με τη Νέα σελήνη στο ίδιο ζώδιο.

«Ύποπτες» όψεις και ανατροπές

Ωστόσο, καθώς τις ημέρες γύρω στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης έχουμε και κάποιες «ύποπτες» όψεις, καλό είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε επιφυλακή, ώστε να αποφύγουμε τα… απόνερα από τυχόν ανατροπές.
 
Ανατροπές που θα μπορούσε να φέρει και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέχρι τέλος του μήνα, που αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στις μετακινήσεις μας, αλλά και στις διακοπές μας, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε κανονίσει εκ των προτέρων τον προορισμό και την διαμονή μας, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε απρόοπτα.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Ευτυχώς, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 μέχρι και τις 18/7, πρόκειται να επηρεάσει θετικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις συγκοινωνίες, αμβλύνοντας έτσι τις επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή.

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό: μια όψη «φωτιά»

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 25 Ιουνίου, ημέρα που κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Ουρανού. Πρόκειται για μια εκρηκτική όψη, αφού ο ετοιμοπόλεμος Άρης έρχεται σε κόντρα με τον απρόβλεπτο Ουρανό, προειδοποιώντας ότι οι φωτιές κάθε είδους μπορεί να ξεσπάσουν από το πουθενά. Φωτιές πραγματικές, αλλά και φωτιές συναισθηματικές, αφού ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και ο Ουρανός στον παρορμητικό και πολεμικό Κριό.

H Νέα Σελήνη του Ιουνίου

H Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 27 του μήνα, στο ζώδιο του Καρκίνου. Εγκαινιάζει ένα σεληνικό μήνα που αναδεικνύει τις ευαίσθητες πτυχές της ψυχής μας και κάνει πιο έντονη την ανάγκη να καλύψουμε τα συναισθηματικά κενά μας, μέσα σε μια τρυφερή αγκαλιά, σε μια νέα σχέση, σε έναν νέο έρωτα.
 
Παρά τις αρνητικές γωνίες του Πλούτωνα και του Ουρανού που συμμετέχουν στο νέο φεγγάρι, το γεγονός ότι αυτές οι όψεις είναι αποκλίνουσες και αρκετά απομακρυσμένες είναι πολύ ευοίωνο, ενώ η θετική θέση του Ποσειδώνα με το φαινόμενο "μαλακώνει" αρκετά τις επιπτώσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα και μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

«Αναποφάσιστος» Ποσειδώνας

Με δυο αντικρουόμενες όψεις, όπου πρωταγωνιστεί ο Ποσειδώνας, ρίχνει αυλαία ο Ιούνιος. Στις 29 Ιουνίου ο Ποσειδώνας των ιδανικών αλλά και της αυταπάτης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και τετράγωνο με την Αφροδίτη. Και ενώ το τρίγωνο με τον Ήλιο τονώνει την πίστη και την αυτοπεποίθησή μας, το τετράγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη μας καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους σε εξαπατήσεις, γεγονός που χρειάζεται προσοχή. Η Αφροδίτη επιφυλάσσει έρωτες, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ή νέα ειδύλλια, που μπορεί να ξεκινήσουν με μια μικρή δυσκολία (λόγω και του ανάδρομου Ερμή) έχουν όμως και τη δυναμική όμως να εξελιχθούν θετικά. Δεδομένου φυσικά ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό των Διδύμων, θα πρέπει να είμαστε λιγότερο εύπιστοι και περισσότερο καχύποπτοι σε λόγια και υποσχέσεις, ώστε να αποφύγουμε αισθηματικές παγίδες.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσουν τα δώδεκα ζώδια οι πλανητικές όψεις και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.


Τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Από τον Γιώργο Ματσάγγο
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-06-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι