blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 13 ως 19/2/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 13 ως 19/2/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 13 ως 19 Φεβρουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους, την εβδομάδα 13 ως 19/2/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, θα το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση, θα κάνει το βήμα να κινηθεί στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό, η κατάληξή σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Η κρίση σου και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως σωστές, η εμπειρική σου ωριμότητα και ο συνειδητός ρεαλισμός σου, θα σου δώσουν την ικανότητα να αποφασίσεις άμεσα και σωστά.

Σε σχέση: Σκαμπανεβάσματα θα δημιουργήσει η στάση σου, μέσα στη εβδομάδα κυκλοθυμική θα είναι η διάθεσή σου. Από την μια με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες, από την άλλη όμως, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου φέρει ανασφάλειες, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου. Το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου, δείξε το πάθος σου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις σκηνές ζήλειας, οι αντιδράσεις σου δε θα πρέπει είναι υπερβολικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, οικεία θα είναι η στάση σου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη θα απελευθερώσει τόσο τα αισθήματα σου όσο και τα λόγια σου. Όμορφες κουβέντες θα ανταλλάξεις με πρόσωπο, που θα καταφέρει να κερδίσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο ήδη γνώριμο. Πριν κλείσει η εβδομάδα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα έχεις βάλει πλώρη για σταθερή ερωτική σχέση.

Σε σχέση: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς λογικά, συνειδητά θα αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου θα βγάλει ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό, προσοχή, θα είναι πολύ πιθανό να το ζηλέψεις το ταίρι σου. Βάθος και έκταση θα έχουν τα αισθήματά σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα εκφραστείς με ειλικρίνεια, με την Σελήνη στον Τοξότη προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, ώριμη θα είναι η σκέψη σου και οι στόχοι σου, θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό, που να μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Στόχος σου θα είναι να αποκτήσεις μια σταθερή σχέση, τώρα θα αναζητήσεις το σίγουρο και το μελλοντικό. Προς το τέλος της εβδομάδας, μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο, που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση, που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Με τον ερχομό του Ήλιου στους Ιχθείς, το ταίρι σου θα εκτιμήσει τα αισθήματά σου, θα προσπαθήσει να σε απεγκλωβίσει από κάποιες αβάσιμες ανασφάλειες που έχεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Σελήνη στον Τοξότη, θα λάβεις πρόταση που θα σε εκπλήξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη στον Ζυγό, θερμή και προσιτή θα είναι η στάση σου, οι γύρω σου θα νιώσουν θετική την αύρα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, μέθοδο και στρατηγική θα έχουν οι προσεγγίσεις σου. Θα την κάνεις την καινούργια γνωριμία, γοητευτικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την παρουσία σου. Ο ερχομός του Ήλιου στους Ιχθείς θα σου δώσει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Ζυγό, σταθερότητα, αρμονία και αγάπη θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο σωστή θα κάνει την αντίληψη σου, η κρίση σου θα είναι εύστοχη. Με την ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα στον Τοξότη, θα βρεις τρόπο να εξοντώσεις φοβίες και άτοπες ανασφάλειες σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη, θα σε βοηθήσουν να απεγκλωβίσεις τη σκέψη και την καρδιά σου από το παρελθόν. Στα μέσα της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και δυο μέρες μετά στον Τοξότη, θα έχεις διάθεση για περιπέτειες και νέες ερωτικές εμπειρίες. Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να γίνει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα!

Σε σχέση: Μέσα στην εβδομάδα θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, ωστόσο δε θα λείψουν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στην κτητικότητά σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου φέρει συναισθηματική ένταση, θα νιώσεις δυνατή έλξη, παθιασμένες θα είναι οι αντιδράσεις σου. Ζήλειες, καχυποψίες και ανασφάλειες, ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη ίσως να μην καταφέρνεις να ελέγχεις τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία ερωτικής σχέσης και δε θα πρόκειται για πρόσωπο απ’ το παρελθόν σου. Γοητευτικό άτομο θα γνωρίσεις, από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Σε σχέση: Με την Σελήνη στον Ζυγό, η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Με τη Σελήνη στον Τοξότη δεν αποκλείεται η εβδομάδα σου να κλείσει με πρόταση για εκδρομούλα, θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωογονηθείς και εσύ και το ταίρι σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, σωστή θα είναι η απόφασή σου να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου. Η πρόταση που θα σου κάνει, θα είναι ώριμη και συνειδητοποιημένη, δείξε εμπιστοσύνη, δε θα απογοητευτείς. Ο ερχομός του Ήλιου στους Ιχθείς θα καταλαγιάσει τους θυμούς και τις υπερβολές, τώρα θα περάσετε σε περίοδο έμπρακτης αγάπης, αυτό το άτομο θα σε πείσει πως αξίζει να το κρατήσεις σταθερά δίπλα σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις από το χαλαρό και το αβέβαιο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια δεσμευτική σχέση με σταθερό μέλλον. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει να πατήσεις πόδι σε καταστάσεις ή συνθήκες που δε σε ικανοποιούν, τώρα θα κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και δε θα αποτύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου, θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να διαγράψεις τα παλιά και να χαράξεις νέα ερωτική πορεία με καινούργιο άτομο. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σωστές, με σιγουριά σου λέω πως δεν πρόκειται να μετανιώσεις για τις επιλογές σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, θα βρεθείς να συνομιλείς με πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό.

Σε σχέση: Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει τσακωμός, θα επέλθει ηρεμία και αρμονία, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα καταλαγιάζει τα πνεύματα. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο δε θα σε αφήσει να πέσεις σε λάθη, κοφτερή θα είναι η αντίληψή σου, σωστή η κρίση σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους καχυποψίες ή κρούσματα ζήλειας, καλό θα είναι να μη δώσεις έκταση, απόφυγε τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Πρόσωπο γοητευτικό και ικανό για σταθερή σχέση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό, δεν αποκλείεται να αφορά άτομο που ήδη γνωρίζεις. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε ωθήσει να ζυγίσεις τις καταστάσεις, η απόφαση που θα πάρεις θα είναι σωστή. Αυτή τη φορά θα έχεις τη διάθεση να βαδίσεις συνετά, πατώντας γερά στο έδαφος. Ο Ήλιος στους Ιχθείς και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς, θα εισπράξεις ενδιαφέρον και αγάπη.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό και λίγο αργότερα η εμφάνιση του Ήλιου στους Ιχθείς, θα σε ηρεμήσουν συναισθηματικά. Θα σταθμεύσεις στην αγκαλιά του προσώπου που αγαπάς, θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, οι θερμές σου πράξεις θα πιάσουν τόπο. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει σε τολμηρές και αποκαλυπτικές συζητήσεις, εσύ και το ταίρι σου θα ανανεώσετε όρκους αγάπης, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την επισημοποίηση ή την συγκατοίκηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ίσως να δυσκολευτείς να πάρεις μια σταθερή απόφαση. Θέλεις επανασύνδεση ή θα στραφείς τελικά προς τη νέα γνωριμία; Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βγεις από την παγίδα της συναισθηματικής εξάρτησης, ο Ήλιος στους Ιχθείς θα απελευθερώσει τον συναισθηματικό σου κόσμο. Στο τέλος της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε σχέση: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη τολμηρά θα κάνει τα λόγια σου, προσοχή στην κριτική που θα ασκήσεις στο ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας, το νου σου στις εμμονικές αντιδράσεις. Ο Ήλιος στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη σκέψη σου, ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις τον ερωτισμό σου με τρόπο, που θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σου φανερώσει αυτό ακριβώς που νιώθει. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με υποσχέσεις που θα τηρηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, οι αντιδράσεις σου θα είναι ομαλές και συγκρατημένες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τον ερωτισμό σου, λίγο αργότερα με την είσοδό της στον Τοξότη, με αυτοπεποίθηση θα βγεις στο δρόμο της αναζήτησης και της περιπέτειας. Ρίξε τα ερωτικά σου δίχτυα, σε διαβεβαιώνω πως θα βρεις στόχο. Στη γοητεία σου θα αγκιστρωθεί ένα εξίσου γοητευτικό πρόσωπο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σχέσης.

Σε σχέση: Με την Σελήνη στον Ζυγό και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, ειρηνικό θα είναι το κλίμα στη σχέση σου, θα το ρεγουλάρεις το ταίρι σου, τα επιχειρήματά σου θα πείσουν, η τακτική που θα εφαρμόσεις, θα έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, επιρρεπής θα είσαι στις υπερβολές, ο αυθορμητισμός σου ίσως να σε οδηγήσει σε υποσχέσεις, που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Αρχή της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα αναθεωρήσεις για ένα πρώην ερωτικό σου ταίρι, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με τον ερχομό του Ήλιου στο ζώδιό σου, σωστή θα είναι η διαίσθησή σου, ό,τι νιώσεις και ό,τι υποψιαστείς για το πρόσωπο που τυχαία θα γνωρίσεις, θα βγει αληθινό. Συμπάθεια, οικειότητα και ερωτισμός θα αναπτυχτεί μεταξύ σας, το γοητευτικό πρόσωπο με την ευγενική συμπεριφορά, δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη και τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση και εξέγερση, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανεξαρτησία. Δε θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο ό,τι και αν προηγηθεί, στο τέλος θα σας ενώσει δυνατή και αμοιβαία έλξη. Η εμφάνιση του Ήλιου στο ζώδιό σου θα ανανεώσει τις διαθέσεις σου, αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, σε συνδυασμό με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη ετοιμάσου για ψυχικές αποδράσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2017 13:00:00