blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 2 ως 8/1/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 2 ως 8/1/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 2  Ψήφοι: 4
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 2 ως 8 Ιανουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους, την εβδομάδα 2 ως 8/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, ερωτική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, η εβδομάδα σου θα έχει καινούργια ανοίγματα και δυνατές αποφάσεις. Μια νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να αποκολληθείς απ’ το παρελθόν, ένα σημαδιακό γεγονός θα σε κάνει να ξεχάσεις το πρώην ταίρι σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βγάλει στην αναζήτηση και στην περιπέτεια, θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει την κατεύθυνση που πήρε η ερωτική σου ζωή.

Σε σχέση: Με την Σελήνη στους Ιχθείς, ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο η στάση σου θα είναι ήρεμη και αισθησιακή, τρυφερότητα και ερωτισμό θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα βγάλει την επιτακτική πλευρά του χαρακτήρα σου, προσοχή στον τρόπο που θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου. Απρόβλεπτες καταστάσεις θα κλείσουν με αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς και λίγο αργότερα με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, βασική σου επιθυμία θα είναι να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις στα όμορφα του λόγια. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ό,τι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτούμενη βάση και δε θα χάσεις.

Σε σχέση: Ήρεμη και ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου φέρει ευνοϊκά συμβάντα, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, με τη Σελήνη στον Κριό και λίγο αργότερα στον Ταύρο, θα καταφέρεις να δώσεις ώθηση στα γεγονότα. Από τις 4 του μήνα στρώνει το έδαφος για σχεδιασμούς μελλοντικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Θερμές θα είναι οι ερωτικές σου διαθέσεις, ο ερχομός της Σελήνης και της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ενισχύσουν τη γοητεία σου, το παρουσιαστικό σου θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό. Με τη Σελήνη στον Κριό, αν βάλεις στόχο να εισάγεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, να ξέρεις πως θα σου εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, θα έχει συμπεριφορά και προσωπικότητα ταιριαστή στις προτιμήσεις σου, κάνε βήμα προσέγγισης, θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα πάθος θα βγάλει στις ενέργειές σου. Προσοχή στον Ερμή που εισέρχεται ανάδρομος στον Τοξότη, θα κινδυνεύεις από επιπόλαιες πράξεις ή αποφάσεις, τα λόγια σου θα είναι μπερδεμένα και παρορμητικά, ενδέχεται να δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα να περιμένεις αποκαλυπτικό γεγονός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, από τις αρχές της εβδομάδας τα συναισθήματά σου θα έχουν βάθος και έκταση. Η διαίσθησή σου θα είναι δυνατή, στην προκειμένη φάση θα κάνεις πολύ καλά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και προς το τέλος της εβδομάδας με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα καταφέρεις να αποκοπείς από το ερωτικό σου παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να ελέγξεις σκέψεις και αισθήματα.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, ειρηνικές και συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σου προς το ταίρι σου, ωστόσο στα μέσα της εβδομάδας με τον Ερμή να εισέρχεται ανάδρομος στον Τοξότη, ένα απρόοπτο συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κάτι που θα μάθεις ή θα δεις, θα σου προκαλέσει εσωτερικές εντάσεις ίσως και συναισθηματική σύγχυση, προσπάθησε να μην ωθήσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, κάτι διαφορετικό και όμορφο θα προκύψει στη ζωή σου. Θα συμβεί ολοκαίνουργια γνωριμία, τα γεγονότα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητά σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να βάλεις φρένο στην αδράνεια, θα νιώσεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς, θα είναι σωστή η επιλογή σου να αποδεχτείς την πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις.

Σε σχέση: Σκαμπανεβάσματα θα έχει η στάση σου, από την μια ο ερχομός της Σελήνης και της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη στάση σου, θα το ρίξεις στις ονειροπολήσεις, θα νιώσεις την ανάγκη για σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια, από την άλλη όμως ο Ερμής που εισέρχεται ανάδρομος στον Τοξότη, θα βγάλει την πεισματική και παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Δε θα λείψουν οι εκρήξεις, ωστόσο θα τη βρεις τη χρυσή τομή, τίποτα δεν πρόκειται να απειληθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα το αφήσεις ελεύθερο το πάθος σου, θα κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει ή που ήδη έχει προκύψει, θα καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση, με την Σελήνη στον Κριό οι προσεγγίσεις σου θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Μέσα στο εξαήμερο, η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να σταθεροποιήσεις το πρόσωπο που αγαπάς, θα θελήσεις να το κατοχυρώσεις δίπλα σου, να σιγουρευτείς πως δεν πρόκειται να σου φύγει. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα νιώσεις έντονα αισθήματα αγάπης για το ταίρι σου, φεύγουν οι ανασφάλειες. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βεβαιωθείς πως η αγάπη σας είναι αμοιβαία.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, σε ονειροπολήσεις θα βυθιστείς και θα σου κάνει καλό. Θα ξεχαστείς, θα χαλαρώσεις και θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που ουσιαστικά λείπει από τη ζωή σου. Ένα σταθερό ταίρι ή μήπως ένα συναρπαστικό πρόσωπο; Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα περάσεις σε δράση, στροφή θα σημειωθεί, τόσο στην καρδιά όσο και στην σκέψη σου. Θα αποφύγεις πρόσωπο από το παρελθόν, θα αναζητήσεις καινούργια γνωριμία και θα τη βρεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εισέρχεται ανάδρομος στον Τοξότη, ίσως να επιχειρήσει το ταίρι σου να σε αναστατώσει προκαλώντας εντάσεις, όμως δε θα τα καταφέρει. Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα ενισχύσουν την επιθυμία και την ανάγκη σου για ηρεμία και ισορροπία. Τις συζητήσεις κόντρας και ανταγωνισμού θα τις αποφύγεις, συνειδητά θα κρατήσεις απόσταση από καταστάσεις εκνευρισμού. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κάτι ευχάριστο θα ανακαλύψεις.

Η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει το νόημα που εσύ θέλεις; Θα συμβούν όλα εκείνα που θα σου φέρουν την παντοτινή ευτυχία; 
Κάλεσε τώρα στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Στο άνοιγμα της εβδομάδας, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα καταρρίψεις τις ανασφάλειές σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις σου. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί, θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις, θα κερδίσεις το πολυπόθητο ραντεβού που επιθυμείς. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον ορίζοντά σου, ετοιμάσου, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς θα κάνει την εμφάνισή του άτομο ελκυστικό, θα σε πλησιάσει με τρόπο θερμό και διακριτικό.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εισέρχεται ανάδρομος στον Τοξότη κάπου θα μπερδευτείς, οι σκέψεις σου θα ταράξουν τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα νιώσεις την ανάγκη να αντιδράσεις. Στις 4 του μήνα με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα θελήσεις αλλαγές, θα αναποδογυρίσεις τα καθιερωμένα, θα εναντιωθείς σε περιορισμούς. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και εσύ και το ταίρι σου θα μπείτε σε σκέψεις, που θα φέρουν ριζικές διαφοροποιήσεις. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και κατεύθυνση σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Θα ανανεωθείς, ο ερχομός της Σελήνης και της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου φέρουν άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες. Θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Με την Σελήνη στον Κριό, ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη νέας σχέσης, η πορεία σου δε θα έχει εμπόδια.

Σε σχέση: Θα τις ξεχάσεις τις κακές στιγμές, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική, ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος ερωτισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, με τη Σελήνη στους Ιχθείς στόχο θα έχετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου θα σου φέρει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο δε θα υπάρξουν αναποδογυρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση θα βρεις το πρόσωπο που θα σου ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου χαρίσει ελκυστικότητα και δύναμη, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλείς με πρόσωπο, που οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να γίνει ερωτικό ταίρι στη ζωή σου. Στις συναντήσεις σας δε θα φοβηθείτε να εκδηλώσετε την έλξη σας, τα αισθήματα σας θα είναι έντονα και αμοιβαία.

Σε σχέση: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να αναζητήσεις την περιπέτεια και την ποικιλία, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσουν να κινηθείς με ανέμελο ερωτισμό. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, ευχάριστη και σοβαρή πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, αν τη δεχτείς δε θα το μετανιώσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αποκαλυπτικά λόγια θα σας ανοίξουν τα μάτια, σχετικά με ζήτημα που σου δημιούργησε ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Σε ερωτικές αναζητήσεις θα σε βγάλει ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα θελήσεις να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς και να κινηθείς με τρόπο κάπως ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα. Η έλξη που θα νιώσεις γι’ αυτό το άτομο, θα σε ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες.

Σε σχέση: Στα μέσα της εβδομάδας, με τον Ερμή να εισέρχεται ανάδρομος στον Τοξότη, δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου, με συμβάντα που θα προκληθούν από εσένα. Με τη Σελήνη στον Κριό επαναστατική θα είναι η στάση σου, με πολύ μεγάλη ευκολία θα εναντιωθείς και θα αντιδράσεις. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα κάτι θα θελήσεις να μάθεις, προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα σε ωθήσουν να κυνηγήσεις την ερωτική περιπέτεια με στόχο το εύκαιρο και το περιστασιακό, δεν αποκλείεται να απορρίψεις ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στο χέρι σου θα είναι αν θα γίνει επανένωση. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα σε φλερτάρουν, εσύ θα είσαι ο οδηγός των εξελίξεων.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, πάθος, έλξη και έντονο ερωτισμό θα βγάλει στη στάση σου. Θα το καταπλήξεις το ερωτικό σου ταίρι, θα το κάνεις να νιώσει δίπλα σου ερωτική ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά. Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, η εβδομάδα σου θα είναι ερωτική, χαλαρή και αρκετά διασκεδαστική. Η ανέμελη στάση σου θα φέρει κλίμα αισιοδοξίας, δεν αποκλείεται εσύ και το ταίρι σου να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2016 14:00:00