blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Αφροδίτη στον Ταύρο και Ερμή στον Καρκίνο: Ό,τι δίνουμε, αυτό και εισπράττουμε!

Τα άστρα την Πέμπτη, με Αφροδίτη στον Ταύρο και Ερμή στον Καρκίνο: Ό,τι δίνουμε, αυτό και εισπράττουμε!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 29 Μαΐου, με τον Ερμή στον Καρκίνο

Ερμής στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Και μετά το πλανητικό γεγονός της Νέας Σελήνης στους Διδύμους, που κορυφώθηκε κατά την χθεσινή ημέρα, το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να ανανεώνεται, να αλλάζει, και μαζί του να αλλάζουν και οι ενέργειες στην ατμόσφαιρα.
 
Δύο σημαντικές μετακινήσεις έχουμε στην σημερινή μέρα. Καταρχήν, το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κύκλο στην επικοινωνία, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα… τι άλλο, από το συναίσθημα!

Αφροδίτη στον Ταύρο

Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, εγκαταλείποντας το ζώδιο του Κριού. Η θέση αυτή της πηγαίνει πολύ, μια και εδώ μπορεί να εκφράσει πολύ αρμονικά τα αιτήματά της.
 
Η Αφροδίτη θα εκφραστεί πολύ καλύτερα και πάνω απ’ όλα, είναι χαρούμενη! Αυτό θα το δείξει με κάθε τρόπο στους γύρω της, καθώς επίσης θα εξισορροπήσει και τις όποιες δυσκολίες μπορεί να έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην συναισθηματική μας ζωή, αφού διευκολύνεται σημαντικά και η συναισθηματική έκφραση!
 
Θα υπάρχει μια έντονη ροπή προς τις υλικές απολαύσεις, το καλό φαγητό, την καλή παρέα, το ωραίο περιβάλλον! Όλα αυτά είναι σημαντικά για την Αφροδίτη εδώ, για να μπορέσει να εκφράσει την ποιότητά της. Χρειάζεται τα δικά της πράγματα, τους δικούς της ανθρώπους που εμπιστεύεται, το δικό της χώρο για να νιώσει ασφαλής και για να μπορέσει να εκδηλωθεί στους γύρω της, με τη γνωστή, χαρακτηριστική αγάπη και γλυκύτητα που τη διακρίνει!
 
Και βέβαια, ανανεώνει το σκηνικό της ερωτικής μας ζωής, δημιουργώντας μια ζεστασιά και μια θαλπωρή, η οποία θα επιτρέψει να έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε και να δημιουργήσουμε νέες σταθερές στις σχέσεις μας, ακόμα και σε αυτές που κλονίστηκαν…
 
Αλλά και σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα, είναι πολύ πιθανόν να μας βοηθήσει στην τακτοποίηση ζητημάτων που μας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, μπορεί να δώσει και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες οικονομικών ανοιγμάτων, που κάποιους θα τους εξυπηρετήσουν πολύ!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο

Ωστόσο, στην διαδρομή της η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει και τον Κρόνο, αυτόν τον παλιό της γνώριμο, που της δυσκολεύει τη ζωή όποτε έρχεται σε επαφή μαζί του! Και βεβαίως, δυσκολεύει και τη δική μας ζωή!
 
Στο διάστημα της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο, είναι πολύ πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με τις επιλογές μας, τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές… Εδώ το παιχνίδι αποκτά έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ιδιαίτερα για τα ζώδια του σταθερού σταυρού!
 
Παρόλα αυτά, η Αφροδίτη στον Ταύρο δεν παύει να δημιουργεί ένα νέο άνοιγμα και μια ανάταση στην ψυχολογία, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα! Τώρα επανέρχονται στο παιχνίδι κάποιες αξίες, που φαίνεται πως λειτουργούν καλύτερα σε όλους μας, τόσο ως προς τον εαυτό μας όσο και προς το περιβάλλον με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή, αλλά και τις σχέσεις μας. Αξίες, όπως είναι η αγάπη, η κατανόηση, η διάθεση του να προσφέρω ό,τι έχω και αυτό να το κάνω με την καρδιά μου, η διάθεση του να είμαι χρήσιμος στους γύρω μου… Και ξέρετε… αυτό τελικά επιστρέφεται σε μας! Ό,τι δίνουμε, αυτό και εισπράττουμε! Και αυτό είναι που δημιουργεί τις ισορροπίες… παντού!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 
 

Σχετικά άρθρα
Αφροδίτη στον Ταύρο κι Ερμής στον Καρκίνο. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και οι προβλέψεις για το ζώδιο σας.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ερμής στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ

Ερμής στον Καρκίνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Μανώλη

Ερμής στον Καρκίνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Τιτίκα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-05-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι