blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017.

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 21-4-2017

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα, κάνοντάς σε εξωστρεφή και εκφραστικό. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να λάβεις αποφάσεις που απαιτούν πυγμή, να μιλήσεις ανοιχτά για τα θέλω και τις ανάγκες σου στο σύντροφό σου, αλλά και για να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να γνωρίσεις νέες, ενδιαφέρουσες παρουσίες… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα σε καλεί να διεκδικήσεις αποφασιστικά αυτά που επιθυμείς να λάβεις από το ταίρι σου και γενικά να βάλεις ως προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες. Εισέρχεσαι σε μία φάση που αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά ποια είναι τα σημαντικά και αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο κάνουν τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία των σχέσεών σου, καθώς όσες δεν αξίζουν ή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σου, ενδέχεται να σπάσουν. Το σίγουρο είναι ότι δε θα κάνεις εκπτώσεις στις ανάγκες σου από σήμερα και πως θα κρατήσεις δίπλα σου μόνο εκείνον/η που αισθάνεσαι ότι αξίζει να μείνει. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, σήμερα ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες ή ανασφάλειες που επηρεάζουν τη σχέση σου. Απόφυγε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το ερωτικό σου μέλλον προς το παρόν και κράτα μικρό καλάθι σε νέα που λαμβάνεις και αφορούν το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι διάστημα κατάλληλο για ενδοσκόπηση και όχι για δράση. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την κοινωνικότητά σου. Ο κύκλος σου διευρύνεται και οι ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από αυτόν πολλαπλασιάζονται, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυξάνονται οι διασκεδαστικές στιγμές που περνάς με το ταίρι σου και με φίλους. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, κορυφώνεται για δεύτερη φορά το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, μια όψη που σχηματίστηκε ξανά στις 8 του μήνα με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, υποδηλώνοντας πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις περνούν κάποιου είδους δοκιμασία. Να έχεις κατά νου πως ό,τι είναι πραγματικά αληθινό δεν έχει πιθανότητες να κλονιστεί, όμως αν διατηρείς κάποια σχέση που είναι χτισμένη σε σαθρά θεμέλια, μάλλον θα θελήσεις να την αφήσεις πίσω σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού τη σημερινή μέρα, ευνοεί το ζώδιό σου και σου χαρίζει αυξημένη εξωστρέφεια και κοινωνική διάθεση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, ιδιαίτερα ξεχωριστά, με τα οποία θα έχετε καλή χημεία και επικοινωνία, ενώ αν έχεις σχεδιάσει ένα ταξίδι με το ταίρι σου, είναι βέβαιο ότι θα σας μείνει αξέχαστο. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Άρης, περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ανεβάζοντας τη λίμπιντο στα ύψη. Το πάθος στη σχέση σου επανέρχεται και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε συμβίωση με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι υποψήφιοι ερωτικοί παρτενέρ πολλαπλασιάζονται και μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ένας παλιός σου έρωτας. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει έντονες στιγμές, αγαπητέ Τοξότη. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, φέρνουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ένα κεφάλαιο κλείνει, μία σχέση περνά μία κρίσιμη φάση, ενώ αν είχες επιχειρήσει μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα φαίνεται κατά πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτός ο δεσμός… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, σε καλεί να εκφράσεις φόβους και ανησυχίες στο ταίρι σου και να προσπαθήσετε από κοινού να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως μπεις στη διαδικασία να κάνεις έναν απολογισμό των εμπειριών που έζησες στο πρόσφατο παρελθόν, ώστε να αφομοιώσεις τα μαθήματα που πήρες… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα ερωτικής περιόδου για σένα. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι δε θα λείψει από τη ζωή σου και μάλιστα είναι πιθανό να έχεις περισσότερες από μία προκλήσεις αυτή την εποχή. Αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, ίσως προχωρήσετε σε απόκτηση απογόνων με το ταίρι σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, αλλάζουν τις ισορροπίες στη σχέση σου και σε φέρνουν προ κρίσιμων αποφάσεων. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για την πορεία των αισθηματικών σου και θα αρχίσει να διαφαίνεται κατά πόσο οδεύει στη σωστή κατεύθυνση ή αν τελικά οι σχέσεις σου είναι χτισμένες σε ουτοπίες… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Από την Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2017 18:09:14
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι