blank
 
blank
30-12-2011 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια μήνα, Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2012

Ζώδια μήνα, Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2012
blank
 
Ζώδια μήνα - Ιανουάριος 2012. Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια το μήνα Ιανουάριο 2012.
 
ΚΡΙΟΣ - Ιανουάριος 2012: Φίλε Κριέ, το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου φέρνει στην πόρτα σου πολλές ευκαιρίες. Ο Ερμής μέχρι τις 8 στον Τοξότη, θα σε ευνοήσει σε ζητήματα επικοινωνίας και θα σε γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μη σκέφτεσαι με παρορμητικότητα, όπως κάνεις συνήθως, ειδικά αν χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν εσένα και τη ζωή σου. Σε αυτό, μπορείς να συμβουλευτείς και κάποιο δικό σου άτομο, που εμπιστεύεσαι. Αν κινηθείς με σύνεση και με μεθοδικότητα, είναι σίγουρο πως δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα και πραγματικά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Άρη να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, από τις 24 και μετά, θα συναντήσεις κάποια εμπόδια, που εύκολα όμως μπορούν να ξεπεραστούν. Το ίδιο διάστημα προσπάθησε να είσαι απόλυτα διευκρινιστικός, γιατί τα λόγια και τα έργα σου μπορεί να ερμηνευτούν λάθος.
Αισθηματικά: Κριέ, από την αρχή του Ιανουαρίου, τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι καλά και ο ερωτισμός σου στα ύψη, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί . Θα μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου, να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση μεταξύ σας και να βρείτε λύσεις, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές και αποδράσεις, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να διορθώσεις τυχόν λάθη, που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα στη σχέση σας. Κι εσύ που είσαι ακόμα μόνος ή μόνη, φρόντισε να βγαίνεις και να διασκεδάζεις καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα και να ξέρεις πως θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Ο Ουρανός από το ζώδιό σου, θα ανοίξει το δρόμο για κεραυνοβόλους έρωτες…
Επαγγελματικά: Κριέ, στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ τρέξιμο, για να προλάβεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν. Από τις 8 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μείνει εκεί μέχρι τις 28, θα έχεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις καλύτερη τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα και πιθανόν να βγεις εκτός προϋπολογισμού, από τις 8 μέχρι τις 24 όμως, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα. Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Κριού, πληροφορίες στο ΚΡΙΟΣ 2012.
 
ΤΑΥΡΟΣ - Ιανουάριος 2012: Αγαπητέ Ταύρε, ο Ιανουάριος θα σου φέρει ευχάριστες εξελίξεις για τις υποθέσεις που σε αφορούν. Τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 9, η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να επιλύσεις ζητήματα, που την προηγούμενη περίοδο μπορεί να ήταν προβληματικά. Επίσης, το ίδιο διάστημα και μέχρι το τέλος του μήνα, με τον Ερμή να κινείται στον φιλικό για εσένα Αιγόκερω, ο δρόμος σου θα ανοίξει και τα διάφορα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, θα δεις πως θα εξαφανιστούν. Η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι αρκετά καλή και θα πλησιάσεις άτομα, που μέχρι τώρα σου ήταν πολύ δύσκολο να συναντήσεις, τα οποία με την σειρά τους θα εκτιμήσουν τα προσόντα σου και θα σε βοηθήσουν στην άνοδο της καριέρας σου. Κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 23 στον Υδροχόο, θα πάρεις αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα, όλα τα σημαντικά θέματα θα έχουν τακτοποιηθεί και θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.
Αισθηματικά: Ταύρε, από τις 9 του μήνα, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τη σχέση σου, καθώς μικρά και μεγαλύτερα συννεφάκια που μπορεί να υπάρχουν, φαίνεται πως εξαφανίζονται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αν βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, να ξέρεις πως θα περάσετε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Φρόντισε να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Και αν η μοναξιά συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή σου, μη χάνεις το κουράγιο σου τώρα, που ο Άρης σε ευνοεί. Ευχάριστες εκπλήξεις και μια καινούργια γνωριμία είναι στο δρόμο σου και θα νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά…
Επαγγελματικά: Η δουλειά σου Ταύρε, τον Ιανουάριο, θα πάει πολύ καλά. Το πρώτο δεκαήμερο μπορείς να κάνεις συναντήσεις και να πάρεις αποφάσεις πάνω σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ο Άρης από την Παρθένο θα σε ευνοήσει να ξαναβρείς τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από ίντριγκες που πιθανόν να προκύψουν και κάνε ξεκάθαρες και ειλικρινείς κινήσεις, για να αποφύγεις τους σκοπέλους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και τις σπατάλες, για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις, που είναι πάρα πολλές. Κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στον Υδροχόο, μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μέχρι τέλος Ιανουαρίου μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, ακίνητης περιουσίας και φορολογικά θέματα. Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Ταύρου, πληροφορίες στο ΤΑΥΡΟΣ 2012.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ - Ιανουάριος 2012: Φίλε Δίδυμε, εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου σε περιμένει τον Ιανουάριο. Με προϋπόθεση το θάρρος και δυνατό σου σύμμαχο τον Ερμή από τον Τοξότη ξεκινά αυτός ο μήνας και πολλές θα είναι οι επιτυχίες που θα έχεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Αν κιόλας χρησιμοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό την εξυπνάδα και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζουν, για να αποφύγεις κάποια προβλήματα που θα σου φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο, τότε θα τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Δείξε σύνεση και θα καταφέρεις να κατακτήσεις στόχους που έχεις βάλει από καιρό. Κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στον Υδροχόο, να είσαι συγκεντρωμένος, γιατί υπάρχει κίνδυνος για λάθη από απροσεξία. Φρόντισε να αποφεύγεις επιπόλαιες κινήσεις που κρύβουν μεγάλα ρίσκα, γιατί ένα στραβοπάτημα είναι ικανό να σε αποσυντονίσει ολοκληρωτικά.
Αισθηματικά: Δίδυμε, ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου ανεβάζει κατακόρυφα τον ερωτισμό σου και κάνει την κάθε μέρα σαν τις πρώτες της σχέσης σου, όπου κυριαρχούσε το πάθος και ο έρωτας... Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να διορθώσεις προβλήματα που θεωρείς πως αντιμετωπίζετε. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στην Καρκίνο, διατήρησε την ψυχραιμία σου, σε περίπτωση που ανέβουν οι τόνοι σε συζητήσεις που θα κάνετε για το μέλλον της σχέσης σας. Χαμογέλασε και προσπάθησε να μεταδώσεις στο ταίρι σου την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Από αυτό το παιχνίδι θα βγεις κερδισμένος. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που θέλεις στη σχέση σου, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κι εσύ που ακόμη κοιμάσαι παρέα με τη μοναξιά, κινήσου χωρίς δισταγμούς και αναστολές, για να έχεις τις ερωτικές επιτυχίες που σου αξίζουν, και δεν θα το μετανιώσεις.
Επαγγελματικά: Η δουλειά σου αυτό το μήνα, Δϊδυμε, θα πάει πολύ καλά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί σημαντικά, θα δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν και όλα να σου έρχονται πιο στρωτά. Θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ενώ ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Από τις 24 και μετά, που ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες αντιστάσεις από τους συναδέλφους σου, όμως θα μπορέσεις να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να αφήσεις εκκρεμότητες. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου, πριν δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στο μέλλον και σύντομα η κατάσταση αυτή θα βελτιωθεί, αν παραμείνεις συνεπής. Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Κριού, πληροφορίες στο ΔΙΔΥΜΟΙ 2012.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Ιανουάριος 2012: Καρκίνε, ο Ιανουάριος ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για σένα. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 8, η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί και θα έχεις καλή επαφή με τον περίγυρό σου. Επίσης, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα, ενώ οι ιδέες που θα έχεις πάνω σε σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, θα είναι εξαιρετικές! Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στο ζώδιό σου, να περιμένεις διάφορες επαφές, συναντήσεις, καθώς και ιδιαίτερα χρήσιμες για το προσωπικό σου μέλλον δημόσιες σχέσεις. Από τις 14 και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις έντονη αίσθηση του χιούμορ. Μέχρι τέλος του μήνα, πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορέσεις με επιτυχία να υλοποιήσεις τους στόχους σου.
Αισθηματικά: Καρκίνε, η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είναι πολύ καλή. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και κάθε στιγμή θα θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο το σύντροφό σου. Προβληματικές καταστάσεις και αναταραχές, έχουν περάσει πια στην ιστορία και θα μπορέσεις να γυρίσεις σελίδα, κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα. Τώρα θα δεθείς με ακόμη πιο δυνατά συναισθήματα με το σύντροφό σου και η ασφάλεια που θα νιώθεις, θα σε κάνει να ευτυχήσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για αποδράσεις και κάθε τύπου διασκεδάσεις, που θα ανανεώσουν και τους δύο, γι’ αυτό μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος. Και αν βρίσκεσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις ότι πολλές θα είναι οι στιγμές που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Έχε το νου σου να του ανοίξεις!!!
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου, δε φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να σε προβληματίζει, φίλε Καρκίνε. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα κάνεις πολλές επαφές, για να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα παραμένουν προβληματικά ή καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό στη δουλειά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα, ενώ τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στον Υδροχόο, θα σου παρουσιαστούν προτάσεις και ευκαιρίες, που θα αποδειχθούν συμφέρουσες για σένα. Τόλμησε να τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αρκετά και χρήζουν της προσοχής σου. Ήδη έκανες αρκετά έξοδα την περίοδο των εορτών και από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνεις πιο συνετός στην διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να καλύψεις υποχρεώσεις και χρέη. Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Κριού, πληροφορίες στο ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2012.
 
ΛΕΩΝ - Ιανουάριος 2012: Λέοντα, το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου θα είναι σίγουρα καθοριστικό για θέματα που αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, γι’ αυτό να ξέρεις πως οι εκνευρισμοί δεν θα λείπουν από την καθημερινότητά σου. Για να πάνε όλα καλά και να μη σε ταλαιπωρήσει και σε αποδιοργανώσει ο Ερμής από τον Αιγόκερω, από τι 8 μέχρι τις 23, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις όταν έχεις νεύρα. Επίσης, όταν θέλεις να πεις κάτι σε άτομα του περιβάλλοντός σου, φρόντισε να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Το τελευταίο δεκαήμερο, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, θα δεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα θέλεις να αλλάξεις ριζικά τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε κρατάνε πίσω σε κάποια θέματα, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βρει λύσεις στα κυριότερα θέματα που σε προβληματίζουν. Να θυμάσαι ότι, μπροστά στο δίκιο σου, δεν πρέπει να κάνεις ποτέ πίσω. Διεκδίκησε το, με όποιο προσωπικό κόστος και ο χρόνος θα γίνει σύμμαχος σου!!!
Αισθηματικά: Αγαπητέ Λέων, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 14 του μήνα, θα φέρει θετικές αλλαγές στην ερωτική σου καθημερινότητα. Το πάθος σου θα είναι στα ύψη, οπότε είναι βέβαιο πως θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και η ψυχολογική σου διάθεση πολύ ανεβασμένη. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 9, μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις δεδομένο το σύντροφό σου και δώσε προτεραιότητα στην οικογένεια, αν θέλεις να επικρατεί αρμονικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Κάνε τις προτάσεις σου, για να περάσεις δημιουργικό χρόνο με το ταίρι σου και μην αφήνεσαι στην ηρεμία που επικρατεί. Μια καλή σχέση, για να αντέξει στην φθορά του χρόνου θέλει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Και αν ακόμη η μοναξιά σε ταλαιπωρεί και δεν μπορείς να τη διώξεις, αποφάσισε να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις και να κυνηγήσεις δυναμικότερα τον έρωτα, που είναι πολύ κοντά σου, αλλά δεν τον έχεις εντοπίσει ακόμη…
Επαγγελματικά: Λέοντα, οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι πολύ γερές, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην τα βάζεις με συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις προβλήματα, εκεί που δεν θα υπάρχει λόγος. Στα μέσα του μήνα, ευχάριστα γεγονότα και καινούργια ξεκινήματα θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα, θα μπορείς να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου. Αν και τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, θα πρέπει τον Ιανουάριο να τα προσέξεις αρκετά, γιατί θα παρασύρεσαι σε έξοδα και σπατάλες, χωρίς να το καταλαβαίνεις... Κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και να μην δώσεις καθόλου αναβολές. Να ξέρεις πως τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν αρκετά έσοδα και πολλές είναι οι ευκαιρίες, που δεν θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 για Λέοντες, πληροφορίες στο ΛΕΩΝ 2012.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Ιανουάριος 2012: Αγαπητέ Παρθένε, ο Ιανουάριος θα είναι ο μήνας που θα σε ευνοήσει, για να πετύχεις όλα όσα παρέμεναν σε στασιμότητα την προηγούμενη περίοδο. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο για το πρώτο δεκαπενθήμερο και οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους, όσο και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Πάρε τώρα αποφάσεις για τα θέματα που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και μην αφήνεις τον χρόνο να τρέχει εις βάρος σου. Όσες αλλαγές γίνουν παρά την θέληση σου, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Στις 23 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, κλείσε όποιους λογαριασμούς έχεις με το παρελθόν και βάλε νέα πλάνα, για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής σου.
Αισθηματικά: Παρθένε, από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου θα θέλεις να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 9, θα μπορείς να δεις μερικές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι. Ο σύντροφός σου θα σε πλησιάσει και θα σου μιλήσει για τα δικά του όνειρα της μελλοντικής σας ζωής, γεγονός που θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Κάποια συννεφάκια που θα παρουσιαστούν από τις 24 και μετά, που ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιό σου, δεν θα είναι ικανά να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας, γι’ αυτό προσπέρασέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη. Κι εσύ που μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, κινητοποιήσου περισσότερο και εκμεταλλεύσου τις κοινωνικές επαφές, για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και επιθυμίες. Θα δεις ότι πολύ γρήγορα αυτός ή αυτή που ψάχνεις θα έρθει κοντά σου και θα ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του/της.
Επαγγελματικά: Παρθένε, από τις πρώτες ημέρες του μήνα, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στη δουλειά σου και σε προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Θα έχεις όλη τη δυναμικότητα που χρειάζεσαι, για να μπορέσεις να αλλάξεις καταστάσεις που ίσως σταματούν την πορεία της καριέρας σου. Θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις και συζητήσεις, ώστε να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του μήνα να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις σε προβληματίζουν αρκετά. Ο μήνας όμως είναι θετικός, για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και, γιατί όχι, να διεκδικήσεις και κάποιες ξεχασμένες οφειλές που εκκρεμούν. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 23 στον Υδροχόο, θα σου φέρει ρέντα σε τυχερά παιχνίδια. Μην την αφήσεις να περάσει, χωρίς να κάνεις κάτι! Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 της Παρθένου, πληροφορίες στο ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2012.
 
ΖΥΓΟΣ - Ιανουάριος 2012: Ζυγέ, ένας πολύ ευχάριστος μήνας σε περιμένει, γεμάτος λύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που θεωρείς πως σε πηγαίνουν πίσω μέχρι τώρα. Ιδιαίτερος δυναμισμός και ενέργεια είναι τα εφόδια που σου προσφέρει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο για το πρώτο δεκαπενθήμερο, που θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι, για να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στον Καρκίνο στις 9, μια γλυκύτητα θα σε διακατέχει και θα ομορφύνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να αρπάξεις αμέσως!!! Το τελευταίο δεκαήμερο, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση. Τώρα θα μπουν στη ζωή σου καινούργια άτομα, που θα δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικά: Ζυγέ, η καλή διάθεση και η αλληλοκατανόηση καθιστούν ήρεμη και αρμονική την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις και διαφωνίες που ίσως να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, δεν θα είναι ικανές να χαλάσουν το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί. Εκμεταλλεύσου τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα για να κάνετε μικρές αποδράσεις, που θα τονώσουν την διάθεση και των δύο και μην μένεις μόνο σε αυτά που σου προσφέρει η καθημερινότητα. Εσύ που αναζητάς τον μεγάλο έρωτα, τώρα ήρθε η ώρα να τον βρεις!!! Μην κλείνεσαι στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου, αλλά ντύσου, στολίσου και σπεύσε προς αναζήτηση του άλλου σου μισού. Η Αφροδίτη θα το οδηγήσει στο δρόμο σου!!!
Επαγγελματικά: Ζυγέ στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά αυτό το μήνα. Θα έχεις όλη την δυναμικότητα και ενεργητικότητα που χρειάζεσαι, για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Οι ημέρες ευνοούν καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που έχεις καθυστερήσει να πραγματοποιήσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να φτάσεις του στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου, δεν είναι ακόμη σε επίπεδο που να σε ικανοποιούν. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που θα θελήσεις να διεκδικήσεις από τους ανωτέρους σου και, αν βλέπεις ότι δεν έχεις πολλά περιθώρια, μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει… που λέει και ο λαός μας.Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Ζυγού, πληροφορίες στο ΖΥΓΟΣ 2012.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Ιανουάριος 2012: Φίλε Σκορπιέ, η προσωπική σου εξέλιξη συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα και ο Άρης από την Παρθένο σε κανονική πορεία μέχρι τις 24, σε ευνοεί σε αυτό. Δραστηριοποιήσου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να πηγαίνουν χαμένες, εξαιτίας των αμφιβολιών σου. Τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 9, η διαίσθησή σου θα είναι ο πολύτιμος σύμβουλος σου και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν διλλήματα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μην επιτρέψεις να αιωρούνται εντυπώσεις εναντίον σου, που απέχουν από την πραγματικότητα και δείξε προσοχή στην επικοινωνία σου. Τις τελευταίες ημέρες, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο, φρόντισε περισσότερο τις σχέσεις σου και διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών σου, γιατί τα άτομα που θα γνωρίσεις τώρα, θα σε βοηθήσουν στην μελλοντική σου εξέλιξη.
Αισθηματικά: Σκορπιέ με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 14, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και θα ξελογιάζει επανειλημμένα το σύντροφό σου. Ο Ιανουάριος προβλέπεται ιδιαίτερα ερωτικός και ρομαντικός για εσένα και τη σχέση σου, καθώς θα μπορέσετε να ζήσετε μαζί μοναδικές εμπειρίες. Πολλές προβληματικές καταστάσεις θα αλλάζουν προς το καλύτερο και θα διορθώνονται κάποια θέματα, που αφορούσαν κυρίως στο σύντροφό σου, αλλά που μπορεί να μην ενέκρινες μέχρι τώρα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 23, είναι ιδανική για να αποφασίσετε μία μετακόμιση ή αλλαγή διαμονής, γι’ αυτό αν έχεις σκοπό να το κάνεις… περίμενε μέχρι τότε. Σε ό,τι αφορά στους αδέσμευτος Σκορπιούς, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένετε. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και, ανάμεσα σε αυτές, δεν αποκλείεται να βρείτε την μεγάλη αγάπη!!!
Επαγγελματικά: Φίλε Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι ιδανικό για τη δουλειά σου. Ο Άρης από την Παρθένο θα σου προσφέρει απλόχερα την ενέργεια και το δυναμισμό που τόσο έχεις ανάγκη, προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα που είχες στη δουλειά σου, αλλά και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Την ημέρα της Πανσελήνου στον Καρκίνο στις 9, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα θα πάνε καλά, καθώς από τις πρώτες μέρες θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς να κάνεις επαφές και κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Σκορπιού, πληροφορίες στο ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2012.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ - Ιανουάριος 2012: Αγαπητέ Τοξότη, αυτόν το μήνα πορεύσου με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, αγαπητέ Τοξότη. Ο Ερμής θα συνεχίζει την κίνησή του στο ζώδιό σου μέχρι τις 8 και η περίοδος είναι πολύ καλή, αρκεί να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς με όρεξη και καλή διάθεση προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Η υποστήριξη που θα λάβεις από την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 9, θα είναι πραγματικά πολύτιμη για να δρομολογήσεις τα όνειρά σου σε πιο ελπιδοφόρους και ανοιχτούς δρόμους. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς, πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα και δύναμη επιβολής και να μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς. Μην κάνεις πίσω μπροστά στο δίκιο σου, διεκδίκησε και υποστήριξε τα δικαιώματα σου σε περίπτωση που αυτά απειληθούν με ό,τι μέσο έχεις στην διάθεση σου. Από τις 28 και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη και οι καλές σου ιδέες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Αισθηματικά: Τοξότη, η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό, για να μπορέσεις να διορθώσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Ο Άρης θα σου δώσει τον ερωτισμό και τη φαντασία για να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, ενώ με την Πανσέληνο στις 9, θα θέλεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας, ώστε να ξέρεις κι εσύ που βαδίζεις και τι θα κάνεις στο μέλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ερωτικό, αλλά και πιο μελαγχολικό από το πρώτο, και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα έχεις την ανάγκη της τρυφερότητας και την εκδήλωσης αγάπης. Μην διστάσεις στιγμή να εκφραστείς και θα διαπιστώσεις με ευχαρίστηση ότι η σχέση σου είναι όπως την είχες ονειρευτεί. Οι ελεύθεροι Τοξότες πάλι, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου ατόμου από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή, αν θέλετε να προστατέψετε την εικόνα σας. Αν κινηθείτε με μέτρο, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν…
Επαγγελματικά: Φίλε Τοξότη στη δουλειά σου υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά δεν είσαι από τα ζώδια που κολλάνε σε τέτοια, αφού κάθε φορά, με την ευστροφία και τη μεθοδικότητά σου, τα ξεπερνάς όλα μια χαρά. Από το ξεκίνημα του Ιανουαρίου, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους, ενώ μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα τις περιμένεις και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες, αν και προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Άρη στην Παρθένο από τις 24 και μετά. Αυτό το διάστημα μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα και να έχεις το νου σου να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες. Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Τοξότη, πληροφορίες στο ΤΟΞΟΤΗΣ 2012.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Ιανουάριος 2012: Ο Ιανουάριος, φίλε Αιγόκερε, σε υποδέχεται με ευχάριστες εξελίξεις και συμφέρουσες για σένα λύσεις, σε δύσκολες μέχρι τώρα υποθέσεις. Από τις 8, που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιό σου, θα αυξηθούν κατακόρυφα η ενέργεια και ο δυναμισμός σου και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για δυσεπίλυτα θέματα, που φαίνεται πως σε κουράζουν εδώ και καιρό. Ο προγραμματισμός, η καλή επικοινωνία και η εγρήγορση που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις επιτυχώς στα καθήκοντά σου, αλλά και να βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους. Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις πια πολύ καλά πως, αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψή σου, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να είναι προβληματικά. Μέχρι τέλος του μήνα, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της, ενώ οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούργιες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν...
Αισθηματικά: Αιγόκερε, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, γι’ αυτό ίσως να πρέπει να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και, γιατί όχι, για την επισημοποίησή της. Στα μέσα του μήνα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα φέρει την ευτυχία στη ζωή σου, μην κάθεσαι λεπτό, γιατί με τον Ερμή στο πλευρό σου, από τις 8 μέχρι τις 28, μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και με τις καλύτερες προδιαγραφές!
Επαγγελματικά: Αγαπητέ Αιγόκερε, το κλίμα και οι καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο θα είναι πολύ καλές αυτό το μήνα. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει καλά οποιαδήποτε κίνηση κάνεις, να έχεις σκεφτεί καλά οτιδήποτε πεις και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και καινούργια ξεκινήματα, που μπορεί να βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς σου, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, αν και αυτό το μήνα θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Γι’ αυτό, πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να την σκέφτεσαι πολύ καλά. Κοντά στην Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 23 στον Υδροχόο, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, ενώ ευνοούνται τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Αιγόκερου, πληροφορίες στο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2012.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Ιανουάριος 2012: Φίλε Υδροχόε περιμένει ένας ήρεμος σε γενικές γραμμές Ιανουάριος, με ιδιαίτερα αυξημένο δυναμισμό, αλλά και επιμονή, για να ολοκληρώσεις σχέδια που έχουν μείνει στη μέση, μιας και το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι στραμμένο στην προσωπική σου καταξίωση. Το πρώτο δεκαπενθήμερο, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία σε κάποια οικογενειακά κυρίως θέματα που μπορεί να προκύψουν, προκειμένου να ξαναφτιάξεις σχέσεις και καταστάσεις, που μέχρι τώρα μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Στα μέσα του μήνα, θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέπτεται συνεχώς θέματα και στενάχωρες ή πολύπλοκες καταστάσεις, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στους Ιχθείς, ενώ θα πάρεις ριζικές αποφάσεις, προκειμένου να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου και να τονώσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου, να διεκδικήσεις με θάρρος και αυτοπεποίθηση μία αύξηση, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να την κερδίσεις.
Αισθηματικά: Υδροχόε, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να φροντίσεις από τις πρώτες ημέρες του μήνα να καλλιεργείς ρομαντικό και ερωτικό κλίμα, αλλά και να συμπαρασταθείς σε προβλήματα, που μπορεί να έχει ο σύντροφος σου. Ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που έχεις, για να περνάς περισσότερες στιγμές μαζί του και θα νιώσεις πολύ ευτυχής και ισορροπημένος. Στα μέσα του μήνα θα έχεις την τύχη να ακούσεις κάποιο σημαντικό μήνυμα, που περίμενες εδώ και καιρό και αφορά το μέλλον της κοινής σας ζωής. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά εδώ και καιρό, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου, για να συναντήσεις το ιδανικό ταίρι κατά το πρώτο μισό του Ιανουαρίου, με τις ευεργετικές επιρροές που θα σου στείλει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου.
Επαγγελματικά: Φίλε Υδροχόε στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα, παρόλο που μάλλον σου αρέσει να παραπονιέσαι, ακόμα και για ασήμαντα πράγματα, λόγω του ανικανοποίητου που σε χαρακτηρίζει. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί από τις 8 του μήνα μέχρι το τέλος του, που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω και στο ζώδιό σου, ευνοούνται οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, προκειμένου να λυθούν προβληματικά θέματα, που δεν σου αρέσουν στη δουλειά σου. Επίσης, ευνοούνται απόλυτα συμφωνίες, επαφές, αλλαγές καθώς και καινούργια ξεκινήματα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τα θέλω και τους στόχους σου και θα κινείσαι πάντα με τρόπο, που θα σε οδηγεί στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, παρόλο που θέλεις να τα αυξήσεις. Μπορείς να κάνεις σχετικές συζητήσεις, όπως και να τακτοποιήσεις φορολογικά ή νομικά θέματα, αλλά και τυχόν παλιά χρέη.Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Υδροχόου, πληροφορίες στο ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012.
 
ΙΧΘΕΙΣ - Ιανουάριος 2012: Φίλε Ιχθύ, ο Ιανουάριος θα είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις και καλά νέα για το ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ. Θα έχεις την ευκαιρία αυτόν το μήνα να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το προηγούμενο έτος και καινούργια, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα φαίνονται στον ορίζοντα. Κάποια από αυτά μάλιστα, φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Αφού λοιπόν τα μελετήσεις καλά, προχώρησε με αισιοδοξία και δυναμισμό, που ούτως ή άλλως θα σου χαρίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, από τις 14 και μετά. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου οι επαφές, οι συναντήσεις και τα απρόσμενα, αλλά ευχάριστα γεγονότα, θα έρχονται το ένα μετά το άλλο, οπότε ετοιμάσου να περάσεις τέλεια! 
Αισθηματικά: Ιχθύ, με την Αφροδίτη να κινείται αρχικά στον Υδροχόο και μετά στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και για εσένα, αλλά και για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου αρκετά ανεβασμένος. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα είναι πολύ εποικοδομητικές για την πορεία της σχέσης σας, ενώ μέχρι τέλος του μήνα, θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της. Και αν η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη παρέα πλέον, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που έχεις, ώστε πολύ σύντομα να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, αγαπητέ Ιχθύ, τον Ιανουάριο. Οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι εξαιρετικές, οπότε πρέπει άμεσα να περάσεις από την θεωρία στην πράξη και να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις. Να ξέρεις πως, ειδικά από τις 14 του μήνα και μετά, θα μπορείς να κάνεις θαύματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα πάνω του και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σβήσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με επαφές και αρκετό τρέξιμο. Φίλε Ιχθύ, αν κινηθείς με προσοχή και σύνεση, ο Ιανουάριος μπορεί να είναι πολύ αποδοτικός σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, τα οποία δεν φαίνεται να σε ικανοποιούν. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ άγχος, με υποχρεώσεις που ακόμη δεν έχεις τακτοποιήσει. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και αλλαγές σε σχέδια, που μέχρι τώρα δεν σου αποφέρουν τα έσοδα που θέλεις.Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 του Ιχθύ, πληροφορίες στο ΙΧΘΕΙΣ 2012.
 
Για τις ετήσιες προβλέψεις 2012 για όλα τα ζώδια, πληροφορίες στα ΖΩΔΙΑ 2012.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2011 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι